• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monark'ın Çeyizleri :)

• Bu da borcam setim :nazar:
    BORCAM-159021.jpg

monarkkcımmmm, topiğin hayırlı olsunnnnn yarenim benimm :KK19:

mutlu huzurlu aşk dolu günlerde kullan hepsinii :KK37:

monarkkk monarkkk im güzel Mayıs gelinim, topigimizin gülü her seyin cok güzel rabbim ağız tadiyla aşkla kullanmayı nasip etsin. Ozellikle nevresimler bir harika:confused::KK37:

Teşekkür ederim Kuzummmm :) taç pamuk saten hepside :) bornozu çok uyguna aldım. Sizin ordaki Toptancılara bak sen de :) ha bide karacahome kardeşliğinde yokum :/ başka marka aldım pikeyi

Teşekkür ederim Kuzummmm :) taç pamuk saten hepside :) bornozu çok uyguna aldım. Sizin ordaki Toptancılara bak sen de :) ha bide karacahome kardeşliğinde yokum :/ başka marka aldım pikeyi
Bornozun cok guzelmis is yerinin orada buldum 269 tl ama nakit fiyati taksit yapmiyorlar :(

hepsi cok guzel gercekten Rabbim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah maasallah diyelim ceyizciklere :)

Canım benimm topigin hayırlı olsun. MasaAllah dolu dolu ceyizin. Rabbim askla huzurla kullanmayı nasip eylesin

Yaa maşallah maşallah maşallah :nazar: Gün gelsin bebeğine aldıklarını paylaş onlara da nazar boncuğu koyalım inşallah :nazar: Aşkla ağız tadıyla mutlulukla huzurla bereketle kullanın :nazar:

canım benim rabbim hepsini iyi,sağlıklı,mutlu, AŞK dolu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.Allah tamamına erdirsin

Back