- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
28 mi daha çok gençsin şirketimde 36 yaşında olup evlenmemiş çeyzli insanlar varteşekkür ederim :) yaş kemale erdi kuzum be :) 28 yaşındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 mi daha çok gençsin şirketimde 36 yaşında olup evlenmemiş çeyzli insanlar varteşekkür ederim :) yaş kemale erdi kuzum be :) 28 yaşındayım
Huzurla iyi günlerde kullanılsın inşallah Mayıs gelini :)
güle güle kullan canım hepsi ciciiiiiiiiiiii
28 mi daha çok gençsin şirketimde 36 yaşında olup evlenmemiş çeyzli insanlar var
monarkkk im güzel Mayıs gelinim, topigimizin gülü her seyin cok güzel rabbim ağız tadiyla aşkla kullanmayı nasip etsin. Ozellikle nevresimler bir harika
Bornozun cok guzelmis is yerinin orada buldum 269 tl ama nakit fiyati taksit yapmiyorlarTeşekkür ederim Kuzummmm :) taç pamuk saten hepside :) bornozu çok uyguna aldım. Sizin ordaki Toptancılara bak sen de :) ha bide karacahome kardeşliğinde yokum :/ başka marka aldım pikeyi
hepsi cok guzel gercekten Rabbim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah maasallah diyelim ceyizciklere :)
Maşallah suphanallah.Allah kıymet bilenlerle kullandirsin
hepsini güle güle huzurla aşkla kullan inş :)
monarkkcımmmm, topiğin hayırlı olsunnnnn yarenim benimm
mutlu huzurlu aşk dolu günlerde kullan hepsinii
Canım benimm topigin hayırlı olsun. MasaAllah dolu dolu ceyizin. Rabbim askla huzurla kullanmayı nasip eylesin
Yaa maşallah maşallah maşallah Gün gelsin bebeğine aldıklarını paylaş onlara da nazar boncuğu koyalım inşallah Aşkla ağız tadıyla mutlulukla huzurla bereketle kullanın