Monark'ın Çeyizleri :)

Maşallah kuzum maşallah herşeyin harika özenle saklamışsın hatıraları hediyeleri aşkla kullan Rabbim sağlıcakla güle güle kullanmayı nasip etsin

Aklıma geldikçe ekliyorum :)

bebeğimmm teşekkür ederimmm bizim büşü nerelerde yaaa. o da baksınnn :)))))

Geldiiiiiiiiimmmmm

Kuzumm öncelikle hayırlı olsun topiğin

Çeyizlerine eskiden almıştım deyip haksızlık etme, hepsi çok güzel hepsi büyük bir özenle alınmış, güzel günlerde ağız tadıyla kullanmak nasip etsin Rabbim inşallah..

Çok iyi etmişsin topik açmakla (Ben ilgilenemiyorum bu aralar topiğimle ama en yakın zamanda toparlıycam )

Hatırlarsan çeyiz topiği ile tanışmıştık :) o zaman çok beğenmiştim Seninkileri ben. Yeni hali ile de görmek isterim :) bu arada teşekkür ederim Mujuksssss :)

Hatırlarsan çeyiz topiği ile tanışmıştık :) o zaman çok beğenmiştim Seninkileri ben. Yeni hali ile de görmek isterim :) bu arada teşekkür ederim Mujuksssss :)
İnşallah kuzum. Vaktim olduğundan inşallah güncelleyeceğim

Günaydınnnn gelinlerrrr :) Yeni ciciler aldım kendime ben yine :) Nişanlımı taktım koluma dedim takıl peşime

• Madame Coco'da %70 indirim varmış. Bunlarda tek ve çift kişilik cici battaniyerim
  • Tantitoni indirimini de kaçırmadım ve nihayet kek kalıplarımı da alıp bi eksiğimi daha tamamladım Kalpli kek kalıbının rengi de pembe.

Aaa ben senin topiğini kaçırmışım
Çok güzeller canım güle güle kullan inşallah. Çöp poşetliğinden bizim de var adı huriye

Aaa ben senin topiğini kaçırmışım
Çok güzeller canım güle güle kullan inşallah. Çöp poşetliğinden bizim de var adı huriye

ben daha isim koymadım çok teşekkürler mutellam. seninkiler ne alemde. sen de aç da bakalım :)

ben daha isim koymadım çok teşekkürler mutellam. seninkiler ne alemde. sen de aç da bakalım :)
Canım benim vardı aslında ama forum değişince karmakarışık olmuş fotoğraflar görünmüyor. Yeni açmam gerekiyor ama ona da çok üşeniyorum şu aralar

battaniyene bayıldım canım güle güle kullan :) benim sanırım bornozun yanı sıra battaniyem de eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…