Monark'ın Çeyizleri :)

monarkkcımmmm, topiğin hayırlı olsunnnnn yarenim benimm

mutlu huzurlu aşk dolu günlerde kullan hepsinii

monarkkk im güzel Mayıs gelinim, topigimizin gülü her seyin cok güzel rabbim ağız tadiyla aşkla kullanmayı nasip etsin. Ozellikle nevresimler bir harika

Teşekkür ederim Kuzummmm :) taç pamuk saten hepside :) bornozu çok uyguna aldım. Sizin ordaki Toptancılara bak sen de :) ha bide karacahome kardeşliğinde yokum :/ başka marka aldım pikeyi

Teşekkür ederim Kuzummmm :) taç pamuk saten hepside :) bornozu çok uyguna aldım. Sizin ordaki Toptancılara bak sen de :) ha bide karacahome kardeşliğinde yokum :/ başka marka aldım pikeyi
Bornozun cok guzelmis is yerinin orada buldum 269 tl ama nakit fiyati taksit yapmiyorlar

hepsi cok guzel gercekten Rabbim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah maasallah diyelim ceyizciklere :)

Canım benimm topigin hayırlı olsun. MasaAllah dolu dolu ceyizin. Rabbim askla huzurla kullanmayı nasip eylesin

Yaa maşallah maşallah maşallah Gün gelsin bebeğine aldıklarını paylaş onlara da nazar boncuğu koyalım inşallah Aşkla ağız tadıyla mutlulukla huzurla bereketle kullanın

canım benim rabbim hepsini iyi,sağlıklı,mutlu, AŞK dolu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…