Monark'ın Çeyizleri :)

monarkkk

mucizemiz <3
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
2.065
710
178
Herkese merhaba Gözümde çok büyük görünen son eksiklerimi de dün aldıktan sonra ben de çeyiz topiğimi artık açayım dedim

02.05.2015 kısmetse inşallah düğünüm olacak. Kalan eksikleri de o tarihe kadar alıcam inşallah. Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum. Allahım aşkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah.

• Karaca Monalisa 84 parça yemek takımım (Yaklaşık olarak 8 sene önce aldığım için eski bir model fakat ben hala seviyorum bunu )
  • Karaca Combine Collection 38 parça kahvaltı takımım Bu misafirler için. (Yemek takımım ile aynı zamanda almıştım. Bu da eski bir model.)
  • Keramika Keyf-i Aşk 14 parça kahvaltı takımım (Sevdiceğimle keyif yapiceğizzzz )
  • Günlük yemek takımı almadım. Çünkü nişanlım uzun süre yalnız yaşadığı için kendisine aldığı bir takım vardı. Onu kullanıcaz nasipse.
    Tabaklar güral porselen düz beyaz. Bide siyah tabakları var :)

• Karaca 91 parça ÇKB setim (Yemek takımım ile beraber almıştım.)
  • Nehir Can & Canan kaşıklarım
  • Karaca Maviş serisi 32 parça Çelik tencere setim
  • Karaca dekorlu 8 parça Çelik tencere setim ( Yemek takımımı aldığım yerden hediye verilmişti. İnternette resmini bulamadım)
  • Cem 18 parça teflon tencere setim

hayırlı uğurlu olsun canım çok güzeller.
güle güle kullanırsınız inşallah:)

• Özdilek Pamuk saten Uyku setim
  • Home stil home pamuk saten pike takımım 9
  • Misafirler için tek kişilik nevresim takımlarım (Puanlı olan görümcemin doğum günü hediyesi)
  • Misafirler için çift kişilik nevresim takımlarım
  • Gold case mikrofiber tek kişilik yorganım (Annem de 1 tane çift, 1 tane tek kişilik yün yorgan diktirdi)

Monarkkkcımmm güzel mayıs gelinim, gündaşım, çok güzelmiş çeyizlerinnnn ağzınızın tadıyla kullanınn inşalllahh

• Bayılarak aldığım 12 cm küçücük sos tavam (Tencere tava baya çok olduğu için sadece wok tava alıp bu duruma son vericem :) )
  • Papilla romantik tavam
  • Tupperware çok amaçlı rendem
  • Nişanlım dan kalan sarılan tuzluklar ve annemin aldığı yeşil tuzluk
  • Bursa'dan aldığım mutfak önlüğüm
  • Annemin ördüğü çöp poşetliğim Bir tane de anneannem ördü bohça yapınca verecekmiş bana :) )
  • Mutfak süsüm
  • Kalp kürdanlarım

hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin,zevkli seçimler yapmışsın ,mutlulukla kullanırsın inşallah...

• Uğurböceği gırgırım
  • Deterjan kutum
  • A101 ganimeti dikiş kutum ve plastik tabağım
  • Bim ganimetleri Kahvaltı tabağı ve Hürrem sürahi
  • A101 ganimetleri devam
  • Çay bardaklarım Ama misafir için daha alıcam.

• Fincan takımlarım (Gs'liyiz biiizzzz :)
  • Kettlem (Çook önceden almıştım herhalde piyasada artık yok :) )
  • Yelpazem (Dede hatırası)
  • Kitapları çok sevdiğim doğrudur. Robotik kitap okuma lambası (Hepsiburada.com hediyesi :) )
  • Çook uzun zaman önce kendime aldığım kırmızı gecelik
  • Kahve yanı bardaklarım (canım arkadaşımın bana isteme günüm için aldığı hediye-12 tane)
  • Yine arkadaş hediyesi Kıbrıs hatırası kupam
  • Beyaz masa örtüm (Krem rengi de var ama resim yok elimde şuan)

Canım güle güle kullan herşeyi. Yaşın kaç 8 sene önce almıştın bazı takımları merak ettim.

güle güle kullan canım hepsi ciciiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…