- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
Herkese merhaba Gözümde çok büyük görünen son eksiklerimi de dün aldıktan sonra ben de çeyiz topiğimi artık açayım dedim
02.05.2015 kısmetse inşallah düğünüm olacak. Kalan eksikleri de o tarihe kadar alıcam inşallah. Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum. Allahım aşkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah.
02.05.2015 kısmetse inşallah düğünüm olacak. Kalan eksikleri de o tarihe kadar alıcam inşallah. Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum. Allahım aşkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah.
- Karaca Monalisa 84 parça yemek takımım (Yaklaşık olarak 8 sene önce aldığım için eski bir model fakat ben hala seviyorum bunu )
- Karaca Combine Collection 38 parça kahvaltı takımım Bu misafirler için. (Yemek takımım ile aynı zamanda almıştım. Bu da eski bir model.)
- Keramika Keyf-i Aşk 14 parça kahvaltı takımım (Sevdiceğimle keyif yapiceğizzzz )
- Günlük yemek takımı almadım. Çünkü nişanlım uzun süre yalnız yaşadığı için kendisine aldığı bir takım vardı. Onu kullanıcaz nasipse.
Tabaklar güral porselen düz beyaz. Bide siyah tabakları var :)