Mona'dan Sevgilerle.... Gelin Evim

monarosa

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
218
12
298
Merhaba kızlar;
arada da olsa sessiz bir takipçisiyim sitenin,
yemekler, dekorasyon derken bende evimi eklemek istedim, umarım beğenirsiniz...
2.senemizdeyiz evliliğimizin:)
tüm yeni evliler hepinize mutluluklar diliyorum;
inş.en az benim kadar huzurlu bir yuvanız olur....
aa unutmadan yorumlarınızı merakla bekliyorum...

Eklentiler

• $SPM_A0120.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 216
  • $SPM_A0119.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 199
  • $SPM_A0118.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 208
  • $SPM_A0117.webp
    5 KB · Görüntüleme: 203
  • $SPM_A0121.webp
    4 KB · Görüntüleme: 196
daha nice senelere canım evinde çokk güzel . Açık renkler seçmişsin genel olarak temizligi nasıl zor olmuyormu.

asimavi, midye, hilalyas, mrymu58 ve anuşka hepinize güzel dilekleriniz için teşk.ederim...
Hımm
özlemm'cim ise ev oturmasına gelmek istiyor tamam anladım, senin için ilk fırsatta yenilerini ekleyeceğim:) Evimi gezersin öncelikle...
Temizliğine gelince temizlik konusunda oldukça hassasım, eşimde bende çok fazla evde vakit geçirmediğimizden kullanmadıgım kısımlar hep örtülüdür...
ama koltuklarım fermuarlı ve kumaş yönünden leke pek tutmadığından sıkıntı yaşamadık...
ama halılardan yana bu ay yine yıkamaya vermeyi düşünüyorum....
sevgiler...

Güle güle oturun çok güzelmiş.
Özellikle pembe koltuklara bayıldım ne güzel renkleir var öyle

canım güzel olmuş evin hayırlı olsun güle güle otur inşAllahboshayallersmile bende genelde seszizim ama takip ediyorummm

Resimler küçük ve az sayıda olduğundan pek anlayamadım.Genel olarak güzel. Güle güle oturun evinizde.

oturma odası sanırım lila yastıklı olan bölümün birkaç fotosu daha var mı? cok begendım de:)
Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.. saglık ne huzur sizinle olsun..sevgiler..

arkadaşlar samimiyetinize ve güzel dilkelerinize çok teşk.ederim,
genelde ferah bir evden ve az eşyadan hoşlanıyorum,
ama geleneksel bir aileye sahip oldugumuzdan onları kırmamak adınza oldukça fazla eşyamız oldu...
yemek odasıyal birlikte aldığım krem - kahve koltuklar aslında misafir odam ama ben eşyaları bekletmekten değil kullanmaktan yanayım, tv. ünitesini de takımın içine çektik...
birde arkadaşlarımızla görüşürüz sık sık o yüzden yemek masası özellikle benım için şart, çalışıyor olsamda yemek yapmayı seviyorum...
beyaz çiçekli ve lila kırlentli olan beyaz masum odam 2.olarak beklemede şimdilik..
pembe kelebek tek koltuğumun olduğu yerde genelde çamaşırlarım ve ütü masam bulunuyor, kapısını çekerim dağınıklığım orda kalır:)) aynı zamanda yatılı misafir odam:)
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…