Mommy makeover (Annelik Estetiği) Meme dikleştirme, büyütme, karın germe , liposaction ve bbl ameliyatı sürecim

Normal yattım yastıklı falan da değil. Yerimden kımıldıyamıyordum ki ne yüzüstü zaten göğüs ameliyatı da olduğum için yüz üstü yatamazdım.
Erimedi mi poponuz peki 🥲 ben çok telaşlıyım bbl yastığı mutlaka 2 hafta kullan dedi doktor. Üstüne oturunca yağlar kaynaşamadan geri eriyebiliyormus ya da yer değiştirebiliyormuş, ameliyattan sonra ki süreç çok önemli dediler

Benim pek kalmadı koyulan yağlar. Benim için çok önemli değildi hazır yağ alınmışken o da olsun dedim .

Merhaba kizlar bisey sorucaktim karin germe ve lipo oldum 9.gunum bugun sormak istediklerim var dikislerimde yanma oluyo ara ara. Birde oturdugumda hala karnim var anlamadim nasi oluyo ya bilgisi olan varsa litfen paylasabilirmi

Çok geçmiş olsun 💐 karninizin olma sebebi büyük ihtimalle odemden kaynaklıdır. Dikişler de yanma kısmını hatırlamıyorum tam ama ödem geç geçiyor hatta ara ara hep oluyor ama sonuç için değer diye düşünüyorum 😇

Kizlar gobek deligimde akinti iltihap gibi var rif verdi doktor onunla sil dedi ama icinedd damlaticakmiyim acaba bilgisi olan varmi

Merhaba son durumunuz nedir? Şişlik geçti mi artık? Memnun musunuz sonuctan?
Şişlik geçmedi maalesf bayramdan sonra gideceğim ve sanırım ekstra bir işlem gelecek lokal anestezi ile orayı çekmesi lazım 5 ay olacak nerdeyse daha da geçmez kaldı orada o şekilde. Karından genel olarak çok memnun değilim açıkcası ya benim vücudumdan ya da başarısız olduğundan bilmiyorm. O bölgesel şişlikten başka mide kısmım hamile gibi şiş. Ameliyattan önce de öyleydi şimdide içime çekmezsem öyle . İç kısımdaki kaslar iyi dikilmemiş gibi.Böyle olacağını bilsem sadece lipo yaptırırdm.

Back
X