Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

12 haziran canım bat da 7 temmuz midem üşütmüşüm bulanıyor bir durum yok canımcım

şekerim inanamıyorum bizim regl tarihimizde aynıymış:KK1::KK1::KK1:yok anladım ben biz aynı anda hamile kalıcaz sanırım.şekerim ben batımı hesaplayamadım çünkü çok düzensiz olunca orta yolunu bulamadım.
27 mart
5 mayıs
12 haziran regl tarihlerim

şekerim inanamıyorum bizim regl tarihimizde aynıymış:KK1::KK1::KK1:yok anladım ben biz aynı anda hamile kalıcaz sanırım.şekerim ben batımı hesaplayamadım çünkü çok düzensiz olunca orta yolunu bulamadım.
27 mart
5 mayıs
12 haziran regl tarihlerim

şimdi benim 25 güne oluyor 7 temmuz da seninkini bende hesaplayamadım ki ya ::KK43:bu ay korunmadın dimi????ee bir bakmışsın hamile kalmışız ikimizde aynı bir kız bir oğlan olursa kerterizde arkadaşım sen sapıksın ya oğlun sana çekerse yaaaa

şimdi benim 25 güne oluyor 7 temmuz da seninkini bende hesaplayamadım ki ya ::KK43:bu ay korunmadın dimi????ee bir bakmışsın hamile kalmışız ikimizde aynı bir kız bir oğlan olursa kerterizde arkadaşım sen sapıksın ya oğlun sana çekerse yaaaa

valla bilemeyeceğim şekerim benim oğlan senin kızın gazozuna ilaç atar ya :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:malum annesine çekecek

ay mürüvet güldürdün beni kız sen yap oğlanı sana vermiycemde kime verecem kızımı.hocanın fikri neyse zikride odur.iyki varsın arkadaşım::):KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

canım benim ya sende iyiki varsın kuşum...yaşadıklarımdan öğrendiğim ve 11 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşadığım için artık yavaş yavaş beni üzen şeylerle dalga geçmeye başladım..Ancak öyle yaralamıyor beni..Ay ayşe düşünsene hamile lik yürüyüşlerini birlikte yaparız.Bebişler olunca bizde parka onları indiririz..Ayyy çok heyecanlandım:KK9::KK9::KK9:

kızlar hepinizi kocaman öpüyorum....rabbim şu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün...Hepimizin kucağına bebiş versinnnnnnn

şekerler unuturmuyum sizi:KK54::KK54: şimdilik rabbime şükür iyiym 1 haftadır bulantılarım başladı hiçbir kokuya dayanamaz oldum:KK25::KK25: allahtan kız kardeşim geldi yanıma o hazırlıo yemekleri:KK56: sizde ne var ne yok özlemişim valla.. bende biriniz sayfa açarmı ki die bekliodum.. burcucum bana sadece kürtajdan önce çekmişlerdi film başka çekmediler korkma ya değer yükselince çekiolar sanırım çünkü ben 1 aylıkken psikolojik öksürmeye başlamıştım doktoruma dedim film çekilsinmi die hayır dedi kan değerin düşükken gerek yok demişti..

şekerler unuturmuyum sizi:KK54::KK54: şimdilik rabbime şükür iyiym 1 haftadır bulantılarım başladı hiçbir kokuya dayanamaz oldum:KK25::KK25: allahtan kız kardeşim geldi yanıma o hazırlıo yemekleri:KK56: sizde ne var ne yok özlemişim valla.. bende biriniz sayfa açarmı ki die bekliodum.. burcucum bana sadece kürtajdan önce çekmişlerdi film başka çekmediler korkma ya değer yükselince çekiolar sanırım çünkü ben 1 aylıkken psikolojik öksürmeye başlamıştım doktoruma dedim film çekilsinmi die hayır dedi kan değerin düşükken gerek yok demişti..

ohhh iyi maşallah canımcım bulantının olması bebişinin saglıklı oldugu anlamına geliyor inşallah hep böyle devam eder :KK9: .... okumussundur bende negatifi gördüm Allaha şükür beklemedeyim artık babamı kanserden kaybedince korktum bende internette bakınırken film çekilir deniyordu burdada öyle diyince kızlar içime korku düşmüştü walla neyse düşünmeye bile gerek yokmuş :KK1: arada gel olurmu güzel haberlerini bekliyoruz bebişinede kendinede çok iyi bak :KK54:

Son düzenleme:

kız nerdesin sen ya..sürekli aklıma geliyorsun valla..Çok merak ettim seni.Kahretsin bi numarası falanda yok dedim.Haber alacak bi yer de yok....Arada kendinden haberdar et bizi.Meraklandım valla

HERKESE GÜNAYDIN CANİKLER
Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

HERKESE GÜNAYDIN CANİKLER
Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

TÜNAYDINNNN
gülelim ozman hep beraber :KK60: :KK66: :KK1: :86:
nasılsınız kızlar bende daha yeni uyandım :KK37:

sağlığı nasıl canım toparladın mı bu arada ben hala adet olmadım hamiş olablirim düşükten sonra 41 geçti ve hala adet olmadım

Elektrik supurgesi saticisi, bir
apartman dairesinin kapisini
calmis, kapiyi acan bayana
-"Hanimefendi, bu elimde gormus
oldugunuz kovanin icinde at pisligi
var !"
demis ve bu bir kova pisligi evin
icine dogru savurarak
dokuvermis. Sonrada
-"Hanimefendi, elimdeki elektrik
supurgesi ile 10 dakika icinde
bunu temizleyemezsem, bu boku
yiyecegim..! "
Kadin saticiya soyle bir bakmis,
-"Beyefendi, ustune domates
sosu da istermisiniz ? Elektrikler
kesik de.. "

bunu oku cok komik

sağlığı nasıl canım toparladın mı bu arada ben hala adet olmadım hamiş olablirim düşükten sonra 41 geçti ve hala adet olmadım

selam dermancım nasılsın :) seninlede hiç denk gelemedik şükür gidişat çok iyi şimdilik sadece beklicem süremin dolmasıını söylemiştim 1 yıl diye bekliyorum işte.Düşükten sonra dengeler şaşabiliyormus ama korunmasız ilişkiye girdiysen olabilir :emir_bebek: :KK1: ne zaman test yapmayı düşünüyorsun haber vermeyi unutma şekerim hakkında hayırlısı :13:

Elektrik supurgesi saticisi, bir
apartman dairesinin kapisini
calmis, kapiyi acan bayana
-"Hanimefendi, bu elimde gormus
oldugunuz kovanin icinde at pisligi
var !"
demis ve bu bir kova pisligi evin
icine dogru savurarak
dokuvermis. Sonrada
-"Hanimefendi, elimdeki elektrik
supurgesi ile 10 dakika icinde
bunu temizleyemezsem, bu boku
yiyecegim..! "
Kadin saticiya soyle bir bakmis,
-"Beyefendi, ustune domates
sosu da istermisiniz ? Elektrikler
kesik de.. "

bunu oku cok komik

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

test yaptım negatif çıktı ilki gibi silik falan çıkmadı bieaz daha bekleyip dokra gideceğim bebeğim olmasını istediğim için korunmadık doktor hemen kalabilirsin demişti

test yaptım negatif çıktı ilki gibi silik falan çıkmadı bieaz daha bekleyip dokra gideceğim bebeğim olmasını istediğim için korunmadık doktor hemen kalabilirsin demişti

ayy canım a çok şanslısın ozman hemen tekrardan deneyebiliyorsun inşallah kısa zamanda görürsün çift çizgiyi biraz daha bekle bakalım hiç belli olmuyor bu işler :KK70:

hayırlısı olsun.tabi sen kendini daha iyi tanırsın ama 1 iki ay adet görüp toparlansaydın be güzelim...

X