- Konu Sahibi burcuerdem
Ayşe niye miden bulanıyor şekerim bu arada en son ne zaman regl oldun sen bakayım
12 haziran canım bat da 7 temmuz midem üşütmüşüm bulanıyor bir durum yok canımcım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayşe niye miden bulanıyor şekerim bu arada en son ne zaman regl oldun sen bakayım
12 haziran canım bat da 7 temmuz midem üşütmüşüm bulanıyor bir durum yok canımcım
şekerim inanamıyorum bizim regl tarihimizde aynıymışyok anladım ben biz aynı anda hamile kalıcaz sanırım.şekerim ben batımı hesaplayamadım çünkü çok düzensiz olunca orta yolunu bulamadım.
27 mart
5 mayıs
12 haziran regl tarihlerim
şimdi benim 25 güne oluyor 7 temmuz da seninkini bende hesaplayamadım ki ya :bu ay korunmadın dimi????ee bir bakmışsın hamile kalmışız ikimizde aynı bir kız bir oğlan olursa kerterizde arkadaşım sen sapıksın ya oğlun sana çekerse yaaaa
valla bilemeyeceğim şekerim benim oğlan senin kızın gazozuna ilaç atar ya malum annesine çekecek
ay mürüvet güldürdün beni kız sen yap oğlanı sana vermiycemde kime verecem kızımı.hocanın fikri neyse zikride odur.iyki varsın arkadaşım::)
ay mürüvet güldürdün beni kız sen yap oğlanı sana vermiycemde kime verecem kızımı.hocanın fikri neyse zikride odur.iyki varsın arkadaşım::)
şekerler unuturmuyum sizi şimdilik rabbime şükür iyiym 1 haftadır bulantılarım başladı hiçbir kokuya dayanamaz oldum allahtan kız kardeşim geldi yanıma o hazırlıo yemekleri sizde ne var ne yok özlemişim valla.. bende biriniz sayfa açarmı ki die bekliodum.. burcucum bana sadece kürtajdan önce çekmişlerdi film başka çekmediler korkma ya değer yükselince çekiolar sanırım çünkü ben 1 aylıkken psikolojik öksürmeye başlamıştım doktoruma dedim film çekilsinmi die hayır dedi kan değerin düşükken gerek yok demişti..
şekerler unuturmuyum sizi şimdilik rabbime şükür iyiym 1 haftadır bulantılarım başladı hiçbir kokuya dayanamaz oldum allahtan kız kardeşim geldi yanıma o hazırlıo yemekleri sizde ne var ne yok özlemişim valla.. bende biriniz sayfa açarmı ki die bekliodum.. burcucum bana sadece kürtajdan önce çekmişlerdi film başka çekmediler korkma ya değer yükselince çekiolar sanırım çünkü ben 1 aylıkken psikolojik öksürmeye başlamıştım doktoruma dedim film çekilsinmi die hayır dedi kan değerin düşükken gerek yok demişti..
HERKESE GÜNAYDIN CANİKLER
Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!
sağlığı nasıl canım toparladın mı bu arada ben hala adet olmadım hamiş olablirim düşükten sonra 41 geçti ve hala adet olmadım
Elektrik supurgesi saticisi, bir
apartman dairesinin kapisini
calmis, kapiyi acan bayana
-"Hanimefendi, bu elimde gormus
oldugunuz kovanin icinde at pisligi
var !"
demis ve bu bir kova pisligi evin
icine dogru savurarak
dokuvermis. Sonrada
-"Hanimefendi, elimdeki elektrik
supurgesi ile 10 dakika icinde
bunu temizleyemezsem, bu boku
yiyecegim..! "
Kadin saticiya soyle bir bakmis,
-"Beyefendi, ustune domates
sosu da istermisiniz ? Elektrikler
kesik de.. "
bunu oku cok komik
test yaptım negatif çıktı ilki gibi silik falan çıkmadı bieaz daha bekleyip dokra gideceğim bebeğim olmasını istediğim için korunmadık doktor hemen kalabilirsin demişti
test yaptım negatif çıktı ilki gibi silik falan çıkmadı bieaz daha bekleyip dokra gideceğim bebeğim olmasını istediğim için korunmadık doktor hemen kalabilirsin demişti