Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

burcuerdem merhaba.Benim kasik agrilarim cok oldugu icin cinsellik yasayamadik henuz.Zaten 15 gun cinsel perhiz vermisti doktorda.
Yani hamile kalma olasiligim yok.Ne zaman adet olurum acaba cok endiseleniyorum.
ceren patolojiye birsey gonderilmedi.Biz sorduk ama ilk kayipta bakmiyoruz dendi.
Allah kimseye birdaha yasatmasin insallah.
Birde size pihtilasmayla ilgili sorum olacak.Pihtilasma icin hangi testleri onerdi doktorunuz?
Ben disardan haricen baktirip ogrenmek istiyorum.

amin cnm inşallah kimse yaşamaz boylle üzücü şeyleri.benimde ilk kaybımdı ama patolojiye gönderilmişdi.Bana pıhtılaşma ile ilgili hiçbirşey demediler

Peki cnaim ne cikti sonuc patalojide? Dusuk nedeni belli oldumu veya tedavi gordunmu?
Allah hepimize sifa versin insallah.Cok zormus insanin tum duzeni morali altust oluyor gercekten.

Anladım canım.Bildiğim kadarıyla kürtajın ilk günü adetin başlangıcınında ilk günü sayılıyor.Kürtajdan önceki regl döngün neydi? 50 güne kadar bekle inş adet olursun ozmana kadar eğer olazsan mutlaka doktorunla görüş muayene eder orada ne olup bittigi belli olur.Benimde ilk kaybım oldugunda patolojıye yollandı neden oldugu ortaya cıktı.Keşke seninde gitseydi.Dısarıdan pıhtılasma testini yaptırabilirsin ama bildigim kadarıyla bir kaybın oldugunda yapmıyorlar sen 2 kaybım var der yaptırırsın.Yada yapabilirler bilmiyorum ama kendi istediginle yaptırabilirsin.

Son düzenleme:
Kızlar sizlerle birşeyler paylaşmak istiyorum.Ben aralık ayında korunmayı bırakmıstım bir arkadasımında tavsiyesiyle birkaç şey okudum ama sadece aralık ayında okumuştum ocak ayında hiç okumadım.Belki hamile kalmamda buda vesile olmuştur sizlerde denemek isterseniz deneyin.
4 cuma 1000 defa YA EVVEL
hergün 14 defa YA VACİD
hergün 14 defa YA VARİS
hergün 731 defa YA HALIK

Sanada cok gecmis olsun burcucum.Buarada hamilesin sanirim tebrik ederim.Allah hayirlisiyla tamamına erdirsin.
Peki patoloji sonucunda ne cikti nasil bir tedavi uygulandi?

Son düzenleme:
rollecim burdaki arkadaşların hepsi bende dahil mol gebelik geçirdik yani patoloji sonucu mol çıktı 1 yıl yasak oluyor yani bizlere gebe kalmamız için
keşke seninkinide gönderselermiş.benim bildiğim kadarıyla kürtajdan sonra patolojiye gönderilmesi lazım ama....

birde bizim durumumuzda tedavi yok tek tedavi 1 yıl korunmak ve aylık betahcgye baktırmakk

Sanada cok gecmis olsun burcucum.Buarada hamilesin sanirim tebrik ederim.Allah hayirlisiyla tamamına erdirsin.
Peki patoloji sonucunda ne cikti nasil bir tedavi uygulandi?

çok tşk ederim darısı en kısa zamanda seninde başına.Bizlerin patolojı sonucu mol gebelik ceren2012 ninde dediği gibi 1 yıl bekleme süresi ilk başlarda herhafta beta hcg testi sıfıra düşüncede ayda bir beta hcg testi yaptırmak.Mol gebelik potansiyel kanser hücresi oluyor o yuzden bu kadar böyle sıkı takip ve uzunca bi korunma süremiz oluyor.Genelde ilk gebeliklerde kayıplar cok oluyor o yuzden hiç üzülme korunma süren bitince inş sendende güzel haberler alırız.

cnm tebrikler hamilesin galiba cok sevindim insallah burdaki herkes boyle guzel haberleri paylasır bizimle sende insallah saglıklı sıhatli alırsın kucagına kac haftalık cok sevindim cnm allah tamamına erdırsın

Bilseydim bende gonderirdim.Hep esim yuzunden ben gonderelim dedi karsi cikti.Doktor siz bilirsiniz dedi.
O kadar zorki doktorla ayri ugras kocayla ayri ugras.Canimin derdindeydim zaten.
Allahim kötü günler yaşatmasın artık inşallah hiçbirimize ne diyebilirimki su saatten sonra..

slm cnm cok uzuldum bebegini kaybetmene ama uzulme biz hapimiz aynı seyleri yasadık ama bak simdi aramızdan bende dahil olmak uzere kac kisi hamile allah sanada en kısa zamanda hayırlısını nasıp eder insallah ama acaba normal dusukmu yaptın veya mol muydu bizim gibi keske patolojıye parca gonderseydiniz en azından ne oldugunu bilirdin ben parsiyel mol yasadım ve 1 yıl bekledim en azından mol degilse bekleme suresı bukadar cok olmaz

canım oncelıkle g olsun bende var pırtılaşma nerede oturuyorsun ılk haftalarda kan pırtılaşması sonucu dusuk nedenı olarak denılıyor ben bu parsıyeldı bır oncekıde 2 dusu var 2 sıde 10 haftaya gelmeden kese gerılıgı ve kalp atısı olmadan geldım asıl 8 haftalardaydı ben bekledım o kadar ozelden onussak ıyı olur aslın da senınde olabılır belkı kan pıht

katılıyorum benım 2 dusuk oldu 2 sınde de uzuntunun yanında anlatamam acısı yasadım ılkını yolladık ıltıhap cıktı ama fazla beklemeden de olur dedı doktor bu da 2 cı yolladık pat mol cıktı ve ılınde doktor kromozona yollanmıyor dedı gerek yok bırkac dusuk yaınca dedı yollamadı 2 cıde ıstedım fdaha kac tane yapayım dedım kocam ık pık tartışma yaptık bayagı zor yolladım ben de ısteme m tabıkı ama ne toprak olacak curuycek o gıtmış artık dıyerıne bakalım dedım bayagı tartıstık ne o cop olacak dedı ben agladım ve gunahı benım dedım yollattım sukur kromoxzon temız cıktıydı ben dedım temız bosıu bosuna gıttı cop oldu paramız gıttı dedı herseye kosuyorsun dedı ama ıcım rahattı cunku emızdı kromozon testım kromozon olarak kendımızdede baktırdık kanda kurtaj sonrası bısey cıkmadı sukur sadece ben de mtfr677 ve faktor 5 ve proteın dusuklugu cıktı bu kadar ben de he kromozonu ben agustos ayında 480 mılyona ozel hastanede yaptırmıştım bebeten metalyeden yanı patolojı sanırım 80 mılyondu bılgınız olsun kızlar dıye yazdım ceverenızde olur olursa yardım edın soyleyın parasını da yazdım k bakmayın

inşallah seninki normal bir kayıptır
hamile kalma zamanın kısa olurda hamile kalırsın inş cnm

merhaba kızlar bende bir parsiyel mol gebeliği geçirdiğimi öğreneli 1 ay oldu bende sizler gibi bir çok sayfada neyin ne oldugunu nasıl bir hastalık oldugunu öğrenmeye çalıştımm... Çünkü bu hastalığı geçirmiş kimse yokk etrafımda adını duyan bile yok... benim bebeğim vardı üstelik kalp atışlarını bile duymuştummm.. benim bir oğlum var bu benim ikinci gebeliğimdi... ve biz beş kız arkadaştık ve hepimşz ilk çocuklarımıza aynı anda hamile kalmış ve aynı şekilde ikincilerininede ben kaybettim.. benim patoloji sonucunda mol olduğum çıktı ama belirtilerinin hiç birini ne hamilelikde nede kürtajdan sonra yaşamadım 15. gün sonra sonucu almaya gittiğimde doktor tümor var diyerek hcg gönderdi ve 7.8 çıktı bi hafta sonra 3.6 iki hafta sonra 0.76 çıktı normal bir gebelikdede kürtaj sonrası 20 gün içinde hcg düşermiş benim çok normalk seyretti üstelik doktor regl olamazsın 2 - 3 ay demesine ragmen normal zamanımda normal şekilde regli oldum... bana da ilk degerimi gören 1 yıl sonrakiler 6 ay korunman yeterli dedi... tekrarlaması diğer kadınlarla aynı dedi...vucudun atmış dedi çok kısa bir süre de üstelik ben 15 gün pehriz yapmadım bilmeden 10 gün sonra ilişkiyede girdim. Sadece tekrarlamasın die korunun diyolar yok bana şimdi 2 ay sonra gel dedi tekrarlama riski çok yüksek olsa vucut attuıktan sonra 1 ay içindede sıçrardı... Ben şuanda korunmuyorumm arkadaşlar üstelik.....

gecmıs olsun bn mol gebelıgın kan degerının cok yuksek seyrettıgını bılıyorum senın kan degerlerın cok dusukmus ama yınede korun derım ben tedbır amaclı hem cocugunda varmıs bak ben bı sene korundum sonra 5 ay bekledım ve ılk bebegımı mol yuzunden kaybettım

Kizlar benim bebegin kalp atışı durmuştu ama patolojiye gondermedigimizden bilmiyorum.Doktorda esimde istemedi oyle sinir oluyorumki.
Reglide olamiyorum bir agri var ama kanamam yok.45.gun bugun.Hic boyle brisey yasayan oldumu aranizda?

Biliyorum canım burdakilerin hepsinin hikayesini okudum seninde şimdi bebeğin var dimi allah bağışlasın...Ama 1 yıl korun diyip 8 ay korunup bırakanlarda var .... Sonuçda olucaksa her türlü olur Üstelik ben babamıda akciğer kanserinden kaybettim... ama genede ben korunmuyorummm ama illaki çocuk olsun dye uğraşmıyorum... Oğlum var mayısda 3 yaşına gircekk maşallah çok akıllı ultrasyonda bebğin resmini görünce kardeşim resmi diye elimden çekiyor ona üzülüyorumm ne zaman gelcek diye soruyo o diyorum çok uzaklarda niye gitmiş diyo gelmiycek mi diye soruyo gelmiycek artık diyince ben ona çikolata alıcaktım niye gittiki diyor.... Ona üzlüyorummm allahın izniyle hiç bişi olmaz hamile kalırsamdaa çünkü evlenmeden önce bir gece çok rahatsızlandımm kasıklarımda doktora gittik eşimle ozaman nişanlıydık on un yanında bana ilerde tedavi olmasam çocugumun olmayacağını söyledi... Ama 3 agustosda evlendimm sabahına regli oldum bidahada olmadım ilk aydan hamile kalmıştım... Yani kısacası herşey allahtan diyorum ona sıgınıyorummmdua ediyorum namaz kılıyorum 4444 kereyi okuy orummm burdaki ve tüm çocuk isteyenlere dua ediyorumm.....Hayırlısıyla burdan hamile kaldığımı ve sağlıklı doğum yaptığımıda yazdığım günler gelcek.... Hatta bi yerde okumuştum mol tehşisi konuşan 22 yaşındaki bir kız bebeğini aldırmamış ve sapasağlam doğum yapmışşş.... Beslanmeme dikkat ediyorum.. folik asit kullanıyorummmm dua edip allahıma sıgınıyorummmm....

korunmuyormusunn??benim değerlerimde seninkisi gibiydi küretajdan 2 hafta sonra sıfırlandı ama korunmaman büyük cesaret riske atma kendini en azından 6 ay korun canım ya aynı şeyleri yaşarsın allah korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…