Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

caco ben ıstanbulda oturuyorum.Sen nerdensin? Sana da cok gecmis olsun.
Allah'ım kimseye birdaha boyle acilar yasatmasin.
Isteyen olursa ozelden email adresimi yazarim oylede konusuruz.

Ucretliya siz bilirsiniz falan demisti hatirladigim kadariyla.Esim istemediginden bende anlamadimki zaten soktaydim
hicbisey dusunemiyordum cok kotuydu:KK43:(

Kizlar benim bebegin kalp atışı durmuştu ama patolojiye gondermedigimizden bilmiyorum.Doktorda esimde istemedi oyle sinir oluyorumki.
Reglide olamiyorum bir agri var ama kanamam yok.45.gun bugun.Hic boyle brisey yasayan oldumu aranizda?

Genelde patolojiye yollanıyor canım... Ben parsiyel molum hiç bir belirtisi falanda yoktu.... Kürtaj oldum 29 gün işcöödllvd lldfğldşğsonra normal adetimi oldum Ama takılma o kadarda 60 güne kadar olmayanlar oluyo bekle olmazsan bi doktora görün hemde patoloji sonucunu almayan milyonlarca insan var.... Belki mol oluyorlar belki başka bi hastalık ama haberleri bile olmadan hamile kalıyorlarr..... İçini ferah tut. Stres yaparsanda olmaya bilirsin.

Ucretliya siz bilirsiniz falan demisti hatirladigim kadariyla.Esim istemediginden bende anlamadimki zaten soktaydim
hicbisey dusunemiyordum cok kotuydu:KK43:(

hımmm beni kendi doktorum araştırma hastanesine yönlendirdi durumumun riskli diye kapsamlı hastanede kürtaj olmam gerekiyordu.velhasılkelam tek kuruş ödemedikk 1 gun kaldım gece tahlıller patoloji kürtaj vs..ücretsizdii

Valla cok endisleeniyorum adet olamadigim icin:KK43:
Allah artik hepimizin yuzunu guldurusn insallah..
suna 60 gune kadar diyorlarda herkes olmus bir ben olamadim:KK43: kendimi yalniz
hissediyorum.Kesin bir sorun var ondan olmuyor gibime geliyor.

Son düzenleme:
suna seninki kaç aylıkdı kalbi durdugundaa

daha kalp atışını almadan önce çok az bi kanamam olmuştu gittiğimde ilk kalp atışını duydum ilaç verdi yerleşme kanaması dendi sonra ilaç kullandım hiç kanama olmadı 7 haftalık doktora gittimm kontrol amaçlı ordada kalp atışı vardı sonra 3 hafta sonra gel dedi benim ağrımlarım olmaya başladım anladım ters giden bişiler vardı eşime sabah söyledim bu bebek öldü heralde diyeee sonra oğlum ateşiliydi eşimde yoktu oğlumu kucagıma aldım otobüse bindim gittim 8+4 günlük die gittim dedim iyiyse görürüm en azında kötüysede ama kötüye hazırlıklıydım baktı kalp atışı göremedi sonra alttan baktı yok ben ordan çıktı özeldi devlet hastanesine gittim 7+4 günlükken durmuş görünüyodu 1 hafta içimde ölü taşımışımmm....kısacası 8+4 derken 7+4 ken kalbi durmuşşşşşş

daha kalp atışını almadan önce çok az bi kanamam olmuştu gittiğimde ilk kalp atışını duydum ilaç verdi yerleşme kanaması dendi sonra ilaç kullandım hiç kanama olmadı 7 haftalık doktora gittimm kontrol amaçlı ordada kalp atışı vardı sonra 3 hafta sonra gel dedi benim ağrımlarım olmaya başladım anladım ters giden bişiler vardı eşime sabah söyledim bu bebek öldü heralde diyeee sonra oğlum ateşiliydi eşimde yoktu oğlumu kucagıma aldım otobüse bindim gittim 8+4 günlük die gittim dedim iyiyse görürüm en azında kötüysede ama kötüye hazırlıklıydım baktı kalp atışı göremedi sonra alttan baktı yok ben ordan çıktı özeldi devlet hastanesine gittim 7+4 günlükken durmuş görünüyodu 1 hafta içimde ölü taşımışımmm....kısacası 8+4 derken 7+4 ken kalbi durmuşşşşşş

hımmm allahdan birtane çocugun var benimde bir kızım var.ilk gebelikte bunları yaşamak daha zor olur.benimde ilk zamanlar hafif damla damla kanamam oldu kahverengı lekelenmelerde oldu doktor bana progestoron verdi.aslında anlaşılması lazım ama anlamadılar.bende 13 haftalıkdı kontrole gıttgımde 9 haftalıkken durmus kalbi tam 3 hafta içimde kalmışş:KK43:ama senin korunmamandan cesaretlenmedimdeğil:nazar:

korunmuyormusunn??benim değerlerimde seninkisi gibiydi küretajdan 2 hafta sonra sıfırlandı ama korunmaman büyük cesaret riske atma kendini en azından 6 ay korun canım ya aynı şeyleri yaşarsın allah korusunn :KK43:

sıfırlandıkdan sonra hep sıfır çıkıyo zatan 5 altı hep negatif oluyooo.... çok yüksek orandada hiç olmadı hcg keşke elimde olsada o parçayı başka bi yerde daha inceletseydimm... bende önce altı ay diye düşündüm sonraaa umursamadım ben hasta değilim molde değilimm gayet sağlıklıyım şuanmda vucudum onu atmış reglim düzenli oluyo zaten 5 ocakda alındı günler hızla geçiyo ha diyince bebekde olmuyo aynı şeyleri yaşama oranım bu hastalığı hiç duymamış biriyle aynı ayrşyetten 1 yıl korunup bana kimse garantisini vermiyo bidaha olmayacaksın diyee... hadi 1yıl sonra bu hastalık olmadı da başka bi hastalık oldu gene bebek olmadı....Hiç bir hastalığı olmayıp krmozom bozukluğunda düşlük yapanlar var aylarca bebekleri olmuyooo herşey allahtannn ben molüm diye üzülürken markete giderken ölmiyeceğimin garantisi varmıyokkkk....

Valla cok endisleeniyorum adet olamadigim icin:KK43:
Allah artik hepimizin yuzunu guldurusn insallah..
suna 60 gune kadar diyorlarda herkes olmus bir ben olamadim:KK43: kendimi yalniz
hissediyorum.Kesin bir sorun var ondan olmuyor gibime geliyor.

endişelenme ben 5 ocakta kürtaj oldumm kandil günü oruç tuttum o gün oldum ama bir hafta önceden ağrılar şişkinlikler çok fazla oldu.... zaten kürtajdan sonrada az oldu senin nasıl oldu....

sıfırlandıkdan sonra hep sıfır çıkıyo zatan 5 altı hep negatif oluyooo.... çok yüksek orandada hiç olmadı hcg keşke elimde olsada o parçayı başka bi yerde daha inceletseydimm... bende önce altı ay diye düşündüm sonraaa umursamadım ben hasta değilim molde değilimm gayet sağlıklıyım şuanmda vucudum onu atmış reglim düzenli oluyo zaten 5 ocakda alındı günler hızla geçiyo ha diyince bebekde olmuyo aynı şeyleri yaşama oranım bu hastalığı hiç duymamış biriyle aynı ayrşyetten 1 yıl korunup bana kimse garantisini vermiyo bidaha olmayacaksın diyee... hadi 1yıl sonra bu hastalık olmadı da başka bi hastalık oldu gene bebek olmadı....Hiç bir hastalığı olmayıp krmozom bozukluğunda düşlük yapanlar var aylarca bebekleri olmuyooo herşey allahtannn ben molüm diye üzülürken markete giderken ölmiyeceğimin garantisi varmıyokkkk....

haklısın ama seningibi düşünenide ilk defa gördüm ne kadar iyimsersin.kendimi düşününce çok karamsarmışım ben senin yanında:nazar:ama ya tekrarlarsa kaldırabilimrisin pekii?

sonuçda bazı mollerde 3.ayında yada daha ileriki aylarda tekrar degerler yükselebiliyor en azından ihtimal var

hımmm allahdan birtane çocugun var benimde bir kızım var.ilk gebelikte bunları yaşamak daha zor olur.benimde ilk zamanlar hafif damla damla kanamam oldu kahverengı lekelenmelerde oldu doktor bana progestoron verdi.aslında anlaşılması lazım ama anlamadılar.bende 13 haftalıkdı kontrole gıttgımde 9 haftalıkken durmus kalbi tam 3 hafta içimde kalmışş:KK43:ama senin korunmamandan cesaretlenmedimdeğil:nazar:

Çok geçmiş olsun canım sanada ayriyetten ....milyonlarca kişi var hastanede sadece mol çıkmışsın hcg gene bakılcak ve koruncaksın diyolar bir sürü insan senin benim gibi araştırmıyo... Çocuk istiyorlar kendi eşi dostu etkisiyle hamile kalıyorr öle değil mi ama şuanda 3 kere hcg verdim ikisinde ne gatif çıktı öle binlerde falan hiç olmadı.... Vucut atmış 2 ay sonra gel dediler ben genede her ay gidicemm o ayrı değerlerimi görmek amaçlı bu ay gebe kalsam yada 10 ay sonra kalsam vucut onu uretcekse gene üretir çünkü gebe 2 ay ayda kaldım korunmadım ve 3 ay önce sinden smir bile verdim hormonlara herşeye baktım tertemizdi hiç sorun yoktu ama bu çıktı.... Bana deselerki 6 ay içinde hamile kalırsan kesin akciğer sıçrar diyomu yokkk sadece kontrol 1 yıl sonra sıçramıycak diyomu yokkkk net hiç bişi yokkkk keşke burda benim gibi hiç korunmayıp ama mol oldugunu bilipde hamile kalıp sağlıklı dogum yapanlarda yazsa paylaşsa ben ilk olucak heralde...

haklısın ama seningibi düşünenide ilk defa gördüm ne kadar iyimsersin.kendimi düşününce çok karamsarmışım ben senin yanında:nazar:ama ya tekrarlarsa kaldırabilimrisin pekii?

Kötü düşünmem için bi sebep yok vucudumda kanser hücresi taşımıyorummm ben atmışım... Sağlıklıyımmm
senin oranların ne ki sen bu karamsar düşünüyorsunnn.....
Üstalik akciğer kanseriydi babam herşey gözlerimin önünde yaşadı kemoterapi görmesine ragmen atlattı demelerine ragmen beyne kadar sıçramıştı 42 yaşındaydı... Komşumuz var ben kemoterapi almıycam dedi ve şuanda yaşıyoooooo olcakla ölüceğin önüne geçilmediğini görüyorummmmm.... O yüzden kendimi kasıp ben hastayım kansertim vs diyemem üstelik benim 3 yaşında oğlum var çocuğum olmasada acelem yok ama kendimi bu psikolojiye sokamam.
Adet olmadım diye ağlayamam yaa ayriyetten ben bunların hepsini ben tek yaşadım eşim bana destek bile olmadıııı.... ben ağlarken maçlara gitti ya kimseeee seni sende daha çok düşününemez herşeyin tedavisi sende aslında ilaçlar sunlar bunlar bi yere kadarrrr ben çocukda doğururum çatır çatır allahın izniyle hiç bişi olmaz idyorummmm kendi kendime moral veriyorummm... Bu kadar iştee... ben korunmuyorumm bişi olursada yazarım olmazsada burdan yazarımm... Ama moral en önemlisi moral heleki ilk çocuğunda yaşayanlar için.

Çok geçmiş olsun canım sanada ayriyetten ....milyonlarca kişi var hastanede sadece mol çıkmışsın hcg gene bakılcak ve koruncaksın diyolar bir sürü insan senin benim gibi araştırmıyo... Çocuk istiyorlar kendi eşi dostu etkisiyle hamile kalıyorr öle değil mi ama şuanda 3 kere hcg verdim ikisinde ne gatif çıktı öle binlerde falan hiç olmadı.... Vucut atmış 2 ay sonra gel dediler ben genede her ay gidicemm o ayrı değerlerimi görmek amaçlı bu ay gebe kalsam yada 10 ay sonra kalsam vucut onu uretcekse gene üretir çünkü gebe 2 ay ayda kaldım korunmadım ve 3 ay önce sinden smir bile verdim hormonlara herşeye baktım tertemizdi hiç sorun yoktu ama bu çıktı.... Bana deselerki 6 ay içinde hamile kalırsan kesin akciğer sıçrar diyomu yokkk sadece kontrol 1 yıl sonra sıçramıycak diyomu yokkkk net hiç bişi yokkkk keşke burda benim gibi hiç korunmayıp ama mol oldugunu bilipde hamile kalıp sağlıklı dogum yapanlarda yazsa paylaşsa ben ilk olucak heralde...

ben senin o dediğini bir siteden doktora sordum alanında çok iyi bir doktor.eskiden nasıl oluyordu dedim yada şu anda bilmeyip düşük yaptıklarını zannedip doktora gitmeyi bile gerek duymayıp sonradan hamile kalan illaki oluyordur.bana dktor dediki senin bu vakalarda öncesinde yada sonrasında ölüm oranlarıyla ilgili bilgin varmı ki bana dedi.yani kısacası sakın risk alma dedi.sormadıgım doktor kalmadı.ama açıkcası senden güzel haberler duymak isterim.madem sen daha pozitif bakıyorsun.ama ben en azından 6 ay beklemeni çok isterim senin için.doktorlar buna bu kadar katı yaklasıyorlarsa vardır muhakkak sunacımm bunda bir sey.sonucda kanser riski olan bir sey ne zaman iner yükselir bilinmezki sıfır seyredio bir anda yükselen kemoterapi görenlerde var ne yazık ki:KK43:

ben 30 ekimde küretaj oldum 20 kasımda direk sıfırlandı ve cok sasırdılar çok şanlsın cok kısa zamanda sıfırlandı.ama maalesef buu şans değil 3 ay negatif olup bir anda yükselen çoook insan var

Son düzenleme:
benimde çok kısa sürede düştü regli olmama bile şaşırdılar işte aslında aklımı bunlar karıştırıyo acaba bi yanılma payı bi yanlışlık olabilir mi diyee. acaba mol olup hiç. korunmadan gebe kalan yada 1 yıl korunup tekrarlayan var mı

X