Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

İnşallah kızlar.Evet herkese destek olan ben niye böyleyim bilmiyorum :) kendimi elimden geldiğince telkin etmeye çalısıyorum Rabbim ne yazdıysa o olacak nasip yani.
Bebişi bulmak o kadar zorki kızlar hepiniz biliyorsunuz bulmuşken kaybetmek istemiyorum Rabbim ilk hamileliğimde ilk aydan nasip etmişti şimdide 2.ayımda nasip etti çok şükür ama önemli olan saglıkla ilerlemesi henüz sevinme aşamasında degilim.İnşallah o günlerde gelecek nolur dualarınızda bizide geçirin aklınızdan.:18:

Bak ne kadar şanslısın hemende hamile kalabiliyorsun okudugum bir çok kişi korunmayı bıraktıkdan sonra hamile kalamamakdan şikayetciydi.

canım cok sevındım 2 gundur bakmıyordum nete ve okuyunca cok cok sevındım hayırlısı olsun merak etme bıseycık olmaz he bu arada netın bat larına kafanı yorma

canım gecmıs olsun erken donemde kaybedılen hamılelıkler kan pırtılaşması yuzundenmış ben de mol gecırdım ve oncesı de var dusugum bende kan pırtılaşması cıktı sen de baktır ıstersen

MERHABA KIZLAR;
burcuerdemcim sana bir çizelge gönderiyorum dikkatle takip et olurmu??
*******************************************************************************************************************************
Normal bir gebeliğin çok erken dönemlerinde kandaki beta-hCG değerlerinin alt ve üst sınırları yaklaşık şu şekildedir:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yumurtlamadan sonra geçen süre(gün) En düşük En yüksek Ortalama
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Normal bir gebelikte kandaki beta hCG düzeyleri çok değişken olabilmektedir. Normalin alt ve üst sınırları arasındaki büyük farklar doğal olarak kabul edilir. Bu nedenle sadece kan beta-hCG düzeyine bakılarak gebelik haftası konusunda sağlıklı bir tahminde bulunulamaz. Yine benzer şekilde tek bir ölçümün sağlayacağı yararlar da sınırlıdır. Ancak yapılan seri ölçümler ile gebeliğin sağlıklı olup olmadığı konusunda fikir edinilebilir.
*****************************************************************************************************************
hafta için yeni kan tahlilerinle ve doktora giderek aldığından bilgilere seni bekliyor olacağım daha doğrusu olacağız....
AMA İÇİMDEKİ SES BİR ŞEY OLMADIĞINI SÖYLÜYOR.rabbime bolca dua et...herşey yolunda gidecek inşallah....

Son düzenleme:
canım cok sevındım 2 gundur bakmıyordum nete ve okuyunca cok cok sevındım hayırlısı olsun merak etme bıseycık olmaz he bu arada netın bat larına kafanı yorma

Abla cok tşk ederim.Bugünler gelirmi derdim bak geldi bile ama işte biraz tedirginim nolcak nasıl yapıcaz diye.Bakalım bende merak endişe içindeyim.Darısı sizlerin başına inşallah.

Tatlım araştırman için çok tşk ederim. Bende hergün gece yarılarına kadar araştırma yaptım % 50 şansımız war iyiyde gidebilir kötüyede.Bu ay hiç yumurtlama hesabı yapmadım ama 34 günde bir adet oldugum için sanırım 20.günden sonra yumurtlamıstım akıntıdan takip ettigim kadarıyla ama tam tarih bilmesemde ocak 16dan sonradır diye düşünüyorum.Değerin düşüklüğü degil önemli olan 2 günde kendini katlaması gerekiyormuş bende yarın tekrardan beta hcg yaptıracagım inşallah artıs wardır 700 giibi bi değer bekliyorum.Hergün dua okuyorum Rabbim kabul eder inş gönderdigi mucizeyide bana bağışlar.:2:
Adeti 10 gün geçip değeri 100 cıkan ,adeti birhafta geçip değeri 48 çıkan,adeti 12 gün geçip değeri 170 cıkan kişiler okudum burda hepside masallah saglıklı hamilelik geçirmişler.Rabbim yeterki ol desin neler olmazki.Hayırlısı artık nnasibimde ne varsa o kızlar.Bizi bizler anlarız sadece desteginiz için çok tşk ederim bebişim saglıklı olsun teyzeleri sizlerde dualarınızı eksik etmeyin üzerimizden olurmu....

burcuerdemcim maşallah iyi gördüm seni....
sakinlik her zaman iyidir....takdir ettim bak şimdi seni....kendimi yerine koyduğumda herhalde neler yapardım...ama hepimizin başına gelenler malum...benim mol gebeliğimde ilk 199 değeri çıkmıştı ve değerler herşey normaldi...peki sonra...oyüzden sen en iyisini yapıyorsun soğukanlılığını koru cnm...ama içinede atma ne hissediyorsan söyle bize...

kızlar nuarada zeytinyağına incir koyup bir gece bekledikten sonra sabah aç kaydnın yemeğe uygulaması varmış bu günden itibaren onu uygulamaya başlıyorum çünkü yumurtalama günüm 8 ile 13 şubat arası...sizde deneyin bakalım kiminki tutacak...
birde hayıt hapı varmuş onuda araştırıyorum...:126:

Son düzenleme:

Yarın tekrar kan vereceğim ozman ne olup bittigi belli olacak biraz tedirginlik war üzerimde.Rabbim hakkımda hayırlısını nasip eylesin.
Ben aralık ayında adetimin 2.gününden başlayıp hergün 2-3 incir yemiştim yumurtlamaya kadar o ay adetimi 5 gün geciktirdi.ocak ayındada 2-3 günde bir incir yedim ve sonuç ortada.Ama önemli olan stresli olmamak ben bu defA hiç düşünmedim düşünecegimi bildiğim için herhafta eve misafir davet ettim hemde yemekli.Alışverişiydi temizlikti derken tamamen unutmasamda aklıma geldikçede baska şeylere odaklandım oldu çok şükür inciri kullanırken dikkat et yumurtlaman heray normal oluyorsa düzensizliklere neden olabilir hayıt hapını degilde suyunu duymuştum hormonları düzenliyormuş.İnşallah sizlerlerdende böyle güzel haberler duymak istiyorum.İnanın hamile olduguma bile sevinemiyorum cünkü ortada henüz bişey yok Ah bi keseyle kalp atısınıda duysaydım hayırlsıyla
Sizlerde inş en kısa zamanda hamiş olunda tedirginliğinizi görücem

tatlımmm ya çok sevindim canım sakın aklına kötüşeyler getirme.doktoruna ne zaman gidiyorsun? kafanın karışık olması çok normal bakalım bizim nasıl olacak
bu arada bende korunmayı bu itibariyle bıraktım bakalım herşeyin hayırlısı.ne umdum ne buldum .kendi durumumu yazıcaktım senin sürprizini öğrendim herşey iyi olacak inşallah çok dua ediyorum kendim için senin için ve hepimiz için allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

bu geç döllenme nasıl anlaşılıyo burcu merak ettim

burcu erdem sen hamilemisin korunma süren bittimi yoksa yanlışmı anladım

korunmayı bırakmıstım 10.aya girdim bu ay ama ocakta hamile kalmısım yani 9.ayda...

bu geç döllenme nasıl anlaşılıyo burcu merak ettim

Nelerdesin sen özlettin kendini Gözlerim seni arar oldu epeydir yoktun.Facedede göremedim seni.Arada sık sık gel olurmu.
Girdim bir alamete gidiyom kıyamete derlerya öyleyim ya
Yarın kan tahlili yaptıracagım eğer artmıssa saglıklı ilerliyor demektir değere göre kese görünecek konuma gelince doktora gitmeyi düşünüyorum ama eger deger istedigim gibi artmamıssada hemen gidicem erkenden tedbir almak amaclı.Doktora şimdi gitsem eften püften şeyler diyip moralimi bozacak kötü bir komplikasyon olmazsa(kanama,agrı) böyle düşünüyorum.Senin içinde hayırlısı olsun miniğin inşallah seni cok bekletmeden hemen gelir sende benim gibi böyle heyecanlar yaşarsın.
Geç döllenmeyide şöyle anlatayım.Her kadın her ay aynı günde yumurtlamaz.Bazı kadınlar 28 günde bir adet görürken kimileride 34-....40 lara kadar günde bir adet olurlar.Bu yüzden yumurtlama günleride farklı olur.28 günde bir adet olan kadın 14.gün yuumurtlar ama diyelimki 34 günde bir olan kişide 20.gün falan sonra yumurtlar ikisininde yumurta döllenme süreleri böylece farklı olur.Doktorlarda herkesin adet döngüsünü bilmedikleri için 28 gün olarak hesap yapıyolar.Ama ben 34 günde bir adet oluyorum o yüzden yumurtlamam 14.gün degilde 20.günlerde falan oldu döllenmede.Doktorlar sata göre hesap yapıyorlar geç döllenme olan bebek 1-2 hafta geriden gelişimini takip eder.örnegin 6+5 iken 5+5 yada 4+5 gibi görünürler.Ama geliştikçe aradaki açıgı kapatırlar.Bazı doktorlar bebege göre sat tarihini geç döllenme oldugu zaman ileri alırlar.Sorun olmuyor.Kısacası bu tatlım.Benimde yumurtlamam geç olmustu inş geç döllenmedir diyorum.Tek tesellim bu.Değilsede sorun war demektir :18: lütfen dualarını esirgeme olurmu

Allahım sana sığınıyorum.Girdiğim bu yolda sen hayırlı haberlerle dönmemi nasip eyle.
Verdiğin mucizeyi bana bağışla.

ohhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeee
beta hcg 1 şubat 178
6 şubat 1771
Nasıl kızlar sizce artış normalmi?
Bu seferde biraz korktum molmüdir diye

Burcuerdem tebrik ediyorum canım benim...O kadar çok sevindim ki....Allah güzel müjdeler versin sana....

Sevgiler....

ohhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeee
beta hcg 1 şubat 178
6 şubat 1771
Nasıl kızlar sizce artış normalmi?
Bu seferde biraz korktum molmüdir diye

çok ama çok sevindim sonuçlara.senden sonra bende netten araştırdım bu beta iniş çıkışlarını bence seninkisi gayet iyi durumda.Allaha şükür korkulacak bir şey yokmuş sen birde kalp atışlarını duy bizde rahatlayalım:)))kendım hamileymişm gibi strese girdim

Burcuerdem tebrik ediyorum canım benim...O kadar çok sevindim ki....Allah güzel müjdeler versin sana....

Sevgiler....

Allah razı olsun kızlar.Rabbim yasadıgım bu duyguları en kısa zamanda sizlerede yaşatsın inşallah.Biraz stresli ama olacak okadar
Sabah ezanına kadar uyuyamadım ezan okunurken dua ettim Rabbim çok şükür bugünde yüzümü güldürdü bakalım diğer günlerde neler olacak.Kalp atısını duymadan kendimi hamile kabul etmiyorum inş o günlerde gelir.Cok zor günler geçirdim birçogunuz okumuşsunuzdur ailemden uzakta epeydi bi zor oldu inşallah bu gelen mucize sabrımın mükafatıdır.Dualarınız bizimle olsun olurmu teyzeleri....

etmez olurmuyuz kalp atışlarını görmenede çok ama çok az bir zaman kalmış oda su gibi geçecek inşallah bu yılı anne olarak kapatacaksın
inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…