Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

buradakileri okudugum kadarıyla korunmayı bırakıp hemen hamıle kalan neredeyse yok
neden oyle anlayamadım kurtajlamı alakalı acaba

evet doğru hemen hamile kalan bir gülcel var işte....rabbim sağlıklı sıhhatlı doğuru inşallah...diiğerleri 6 ay sonra veya bir kaç sonra oluyor...
kürtajla alakası yoktur herhalde...normal gebeliklerin sonlanması sonucu kürtaj olanlar 2 ay sonra hemen hamile kalabiliyor...
benim ilk hamileliğimde 6 ay sonra olmuştu....

amin inşallah sag salim hayırlı bır sekılde dogurur.bana daha çok var sen en kısa zamanda mujdelı haberi ver bize
bizde mutlu olalm.bu durumdan sonra hamıle kalanları okuyunca mutlu oluyorum.demek ki bundan sonrasu sorunsuz olabiliyormus en azından ınsan rahatlıyor.

KAYAZELHA canımcım herzaman hayırlısını istemiyormuyuz zaten demekki bu ay senin için hayırlı vakit değilmiş.Üzüntünü anlıyabiliyorum ama bak çok şükür gününde adetini oluyorsun bir sorununda yok inşallah şubatta senden güzel haberi alırız.Bebeğine dahada cok yaklasıyorsun bunu biliyorsun değilmi Rabbim baska dert vermesin pozitif oll her zaman başaracaksın ben buna eminim...
CACO ablacıgım valla dün biri okuyordu epey bende merak ettim yazdım sonra gitti
AZRAKUBRAcım şuan 2 hamile arkadaşımız var emel85 diye bir arkadasımızda dogurdu arada sırada gelip yazıp destek oluyor bizlere sağolsun.Daha öncede söylemiştim diğer bir mol gebelik konusu wardı orası kapandı aama oradada hamile arkadaslar vardı.Nasip kiminse hamile kalıyor işte.Senin ne kadar oldu?
Gelelim bana...
Bugün 3.gün hala gelen giden yok.Adet sancım war kesin gelecek diyorum ama yok yok yok. Olacagım ama ne zaman :18: Düzensizlik oluyor böylede sinir oldum Biran önce adet olsamda diğer aya odaklansam böyle elim kolum bağlı bişey yapamıyorum pazartesiye kadar küçük bi ihtimal olmazsam test yaparım aama gerek kalmıcak bence

Kayazelha arkadasım üzülme elbet olur birgun bebisin herseyin hayırlısı belkide buydu senin için önemli olan şey hamile kalmak değil sağlıklı sihhatli bebekler dogurabilmek Şubat ayı sana Uğur getirsin inşssss isteyen herkesede nasip etsin rabbim:92::92::92::90::101::122:

Doğru söylüyorsun cnm ben 1 Kasım'da kürtaj oldum bana daha Cook var( inşallah bu ay müjdeli haberi alırsın olmasa bı daha ki ay nasil olsa olacak hayirlisiyla

slm kızlar her girdigimde ilk sayfaya bakıyorum hamile olan eklenmismi diye insallah hayırlısıyla yakında bol hamile haberi almayı umut edıyorum ben allahtan hep hayırlısını istedim rabim hayrlısını versin hepimize herseyın bir nedeni bir zamani var ben buna cok inaniyorum ve inanin hepimiz icin hep dugalarımda rabimden hayırlısını dılıyorum.bana doktorum sters yapma oda olmasını engeler demisti bunu kafaniza cok takmamya calısın zamanı geldıgınde rabim hepinize hayırlısını verecektır ve bu yasadıklarımızı saglıklı bebıslerımızı kucagımıza alınca insallah hepimiz geride bırakıcaz.benim 12 haftam bitti ve cok sukur simdilik ikimizde iyiz sizlerde bu heycanı en kısa ve hayırlı zamanda yasamanız dılegımle

buradakileri okudugum kadarıyla korunmayı bırakıp hemen hamıle kalan neredeyse yok
neden oyle anlayamadım kurtajlamı alakalı acaba

cnm benim bunları dusunup kafanı karıstırma bence alakası yok bende iki defa kurtaj oldum mol nedeniyle ama korunmayı bıratıgım ay hamile kaldım ki hic beklemıyordum korku sevınc endıse hepsini birarada yasadım ama 12 haftadayız simdi.cok yakın bir arkadasım var kurtaj falanda olmadı ama 6 ay sonra hamile kaldı bence rabim hayırlı zamanı biliyor ve ozaman veriyor eminmki senin icinde oyle olucak cnm

Selam Kayboldum hoşgeldin.Duaların için çok tşk ederim Allah bebegini sana bağışlasın sağlıcakla kucagına alman nasip olsun.Mol gebelik yaşayanlar 2000 bayanda 1 oldugu için şimdilik gelen giden yok eski arkadaşlarla konuşuyoruz sürpriz yok henüz sabırsızlıkla bekliyorum bende versinlerde listeye hemen yaazayım diye İnşallah birgün tüm listemiz hamişlerle dolacak(amin)

Bugün 4.günüm hala adet olmadım.Su gibi bi akıntım war tam geldi diyorum ama yok.Göğüs agrım bugün dahada bi şiddetli biraz daha büyümüşler sanırım Niye böyle oldu bilemiyorum yaa Ne zaman adet olacagım ben test yapmak hiç istemiyorum geçen ay 5 gün geç geldiği için hiç umudum yok

burcucum ıyı sukur hazırlıklar orguler basladı bıtmek uzere annenne babanne yapıyolar martta besıgını sekerlerını fln hazırlıcam ısmı yasaralp dıe dusunuyorum

burcucum ıyı sukur hazırlıklar orguler basladı bıtmek uzere annenne babanne yapıyolar martta besıgını sekerlerını fln hazırlıcam ısmı yasaralp dıe dusunuyorum

Maşallah elegance cim.Çok şükür bugünlerine Rabbim sağlıcakla kucagına alacagın günler göstersin zaman çabucak geçsin :) adıda çok güzel.

günaydın kızlar;
bugün daha iyiyim yazdıklarınızla şarj oldum artık aradığınız kişiye ulaşılabilir.....

slm kızlar nasılsınız? bende iyiym çok şükür ruh gibi geziyorum evin içinde yaklaşık 1.5 aydır uykularımı kAYBETTİM. tam uykuya dalıyorum yaramaz kızım tekmelere başlıyo sola dönüyorum soldan vuruyo sağa dön diye sağa dönüyorum sağdan vuruyo sola dön die şimdiden oynatmaya başladı beni karnım iyice aşağı indi artık perşembe günü doktora gittim çatı muayenesi yaptı çok darmış normal doğum zor dedi zaten sezeryan düşünüyorum senin gibi bir hastayı riske atamam dedi 5 yıl aradığım için sanırım..hayırlısı yaa 9 aydır rabbime hep öle dua ettim rabbim hangi hastane hangi doktor ve hangi doğum şekli hakkımda hayırlıysa onu ver dedim demekki bölesi hayırlıymış..9 şubata gün verdi doktorum sabah sezeryana girecem bi sorun çıkmazsa inşallah çok dua edin kızlar sağa salim alayım inşallah kucağıma bende sizleri unutmucam merak etmeyin.. herşeyini hazırladık hastaneye götürmek için hazırladığım valizi görseniz kahkahayı basarsınız kocaman 2 tane valiz eşim arabanın bağajına indirdi şimdiden nolur nolmaz die. odasını yerleştirdim komşular hergün gelip bakıolar sağolsunlar eksik bişi varsa söylüyolar.. allahım en kısa zamanda hepinize bu duyguları yaşatsın inşallah hiç umutsuzluğa kapılmayın eğer olmasaydı benim olmazdı infertilite hastasıydım ve ilk hamileliğim komplet moldü düşünün artık dünya kararmıştı herşey bitmişti benim için. ama bakın onlar geçti gitti ve ben size şuan nelerden bahsediyorum..allahım hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallah..selam ve dua ile..

merhaba arkadaşlar..konuyu görünce içimi dökmek istedim..biraz uzun olabilir ama fazlasıyla morale ihtiyacım var
öncelikle aklımdaki ilk soru benimde sağlıklı sıhatli bir bebeğim olucak mı acaba rabbim bana o günü gösterecek mi
2 gün önce kürtaj oldum 7 haftalıktı bebeğim hiç helişmemiş kalp atışı bile yoktu..oysa ilk hamile kaldığım günü unutamıyorum hayata bakış açık tamamen değişmişti sanki uçuyor gibiydim...çok farklı bir duygu içindeydim..oysa bugün hiç birinden eser kalmadı..gebeliğimin aslında mol gebelik olduğunu öyle bir zamanda öğrendim ki benim için tam bir yıkım oldu..ailemin yanına bu güzel haberi kutlamaya gitmiştim l2 hafta önce söylemiştik annane dede olcaklarını..gittiğim gün akşam kanamam başladı bişeylerin ter gittiğini o an anlamıştım annem biişey canın istemiştir ondandır dedi...yemeğe gittik hayaller güzel bir muhabbetten sonra eve döndük baktım hala devam ediyor apar topar gece devlet hastanesine gittik..saat gece 1 ultrasaon muayenesinden sonra gebeliğimin bozulduğunu öğrendim kapıdan çıkışımı ve eşimin yüzüne akışımı ve göz yaşları içinde sarılışı hayatım boyunca unutmicam..o gece bir gram uyku girmedi gözüme..hüzünlü bir yolculktan sonra evime bile girmeden doğru hastaneye gittik ve kürtaj oldum..buna şükür çok şükür iyiym genciz daha diyorum allah böyle nasip etmiş diyorum herşeyde bir hayır vardır diyorum..ama üzülüyorsun işte bir çocuk sei duysan için buruluyor.. akrabalrın çocuklarına bakıp iç geçiriyorsun..ve neden diyorsun...sonra fark ediyorsun ki bir nedeni yok...yaşanması gerekiyormuş..hayatta hep güzel günler yaşamayacağız ki kimbilir daha ne acılar var allah daha beterinden korusun diyorsunuz tesselli ediyorsunuz kendiniz..en zoruda hamile olduğunu bilenler bir anda olayı duyunca üzülyıorlar teselli etmek için ziyaret sürecide baya sancılı geçiyor..yinede destek olan herkesten alah razı olsun..1 hafta sonra kürtaj sonrası ilk kontrolüme gidcem..pataloji sonuçlarını alıcam doktorum mol gebelik olduğunu söyledi..operasyon başarılı geçti dedi ama nebilim mol gebeliği araştırdım sonrası baya sabır isteyen bir süreç gibi..bebek sahibi olmayı çok istiyorum..hatta bu hamileliğime kadar hiç düşünmğyırduk keşeke daha erken düşünseymişim demey başladım..insan her an hamile kalabileceğini sanıyor ve kaldığı gibi herşeyin normal gidiceğini böyle şeylerin kendi başına gelmeyeceğini sanıyor ama hayat tecrübelerle doluymuş bunu acı bir şekilde öğrendim..patoloji sonuçlarını sabırsılıkla bekliyorum ya kötü bişey çıkarsa ya bu sancılı gebe kalma süreçine dayanmazsam ya gebe kalıp tekarra aynı şeyleri yaşarsam bu durumu yaşayanların hep sorduğu o krştşk sorular kafama saplandı kaldı..sonuçları aldıktan sonra iyi bir doktor buldum onun takip sürecine girmeyi planlıyorum..sonrasında allah umarım banada anne olmayı nasip eder..bence oşanslı kişilerdenimdir diye dua ediyorum..bu şekilde umutla bekleyen arkadaşlara hepinize allahtan şifa ve en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımızda gördüğümüz o güzel günü yaşatmasını temenni ederim..Allah hepimize kolyalıklar versin ve yüzümüze baksın....tek bildiğim şey kendme çok iyi bakmam gerektiği umarım bende bir güna anne olur ve çocuğumla güzel bir ömür geçirebilirim..kimseye belli etmiyorum gülüyotum ama içim buruk yalnız kaldığım her an yaşadıklarımı ve sonrası için endişelrimi düşünüyorum..ama toparlanmam ve güçlü olmam lazım ben iyi olursan eşimde iyi olur biliyourm annem babamda iyi olur biliyorum..iyi olmam kendimi toparlamam lazım..allah bana güç versin..hepimize kuvvet ve umut versin..hepinize sağlıklı ve mutlu güzel günler diliorum..(((

Canım tüm dualarımız iyi dileklerimiz seninle bunu hissedebiliyorsundur.Rabbim sabrının en güzel mucizesini sana nasip etti ve günler sonrada özlem hasret sona erecek.Biliyorumki bebişin sana o 5 yılı unutturacak.Sen bizim ilk hamişimiz umut ışığımızsın bende listeye bebişimiz geldi deemeyi sabırsızlıkla bekliyorum Allah yardımcın olsun bebegini sag salim mutlulukla evine getirirsin inşallah.Merak ederiz seni arada durumunu bildirirsen seviniriz.

Merhabalar;üzülerekte olsa hoşgeldin diyorum aramıza.Aslında bu gruba yeni birinin gelmesini hiç istemiyorum ama ne yazıkki devir daim gibi bizlerin süreleri bitecek yeni birileri gelecek.Daha patolojı sonucun kesinleşmemiş ama mol olabilir demiş doktorun.Bunu yaşıyan ne ilk nede son kişisin.İnternette okudukların seni üzmüştür tahmin edebiliyorum ama sakın yazan her kelimeye takılma.Ben çok takıldım ve kendimi yıprattım.Eğer mol gebeliğin kesinleşirse yapılacak olan takibi biliyorsundur umarım beta hcg değerin en kısa sürede negatife düşer.Hemen bekleme(korunma) süren başlar.Zaman hiç geçmek bilmesede geçiyor bir şekilde hep umut dolu ol kötü şeyler düşünme.Yardımcı olabileceğimiz şeyler warsa ben ve arkadaşlarım her zaman buradayız.Destek oluruz inşallah sürenin nasıl geçtiğini anlamazsın.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
REGL OLDUM.................
bir süre kopuğum hayattan.............:85::85::85::85:
aradığınız molzedeye şuan ulaşılamıyor....

son nete girdigimde degerinin 2.0 oldugunu yazmistin yaklasik bir haftadir meraktaydim acaba diye ama hayirlisi olsun canim. önümüzdeki ay beraber belki hamile kaliriz birbirimize müjde veririz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…