Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Yarın tekrar kan vereceğim ozman ne olup bittigi belli olacak biraz tedirginlik war üzerimde.Rabbim hakkımda hayırlısını nasip eylesin.
Ben aralık ayında adetimin 2.gününden başlayıp hergün 2-3 incir yemiştim yumurtlamaya kadar o ay adetimi 5 gün geciktirdi.ocak ayındada 2-3 günde bir incir yedim ve sonuç ortada.Ama önemli olan stresli olmamak ben bu defA hiç düşünmedim düşünecegimi bildiğim için herhafta eve misafir davet ettim hemde yemekli.Alışverişiydi temizlikti derken tamamen unutmasamda aklıma geldikçede baska şeylere odaklandım oldu çok şükür :nazar: inciri kullanırken dikkat et yumurtlaman heray normal oluyorsa düzensizliklere neden olabilir hayıt hapını degilde suyunu duymuştum hormonları düzenliyormuş.İnşallah sizlerlerdende böyle güzel haberler duymak istiyorum.İnanın hamile olduguma bile sevinemiyorum cünkü ortada henüz bişey yok :KK43: Ah bi keseyle kalp atısınıda duysaydım hayırlsıyla :KK31: :KK31: :KK31: :KK31:
Sizlerde inş en kısa zamanda hamiş olunda tedirginliğinizi görücem :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:

goruceksın canım gumbur gumbur kalp atışi ve kocamancık kese o kocaman kesenın ıcınde de bebişinı yıyenımızı goreceksın ben de bu hafta kesın gıdecem doktora bakalım ne dıycek yakalıycam sen hehehe azıcık guldıuryım dedım senı canım herseyın hayırlısı olsun dualarım sennle

goruceksın canım gumbur gumbur kalp atışi ve kocamancık kese o kocaman kesenın ıcınde de bebişinı yıyenımızı goreceksın ben de bu hafta kesın gıdecem doktora bakalım ne dıycek yakalıycam sen hehehe azıcık guldıuryım dedım senı canım herseyın hayırlısı olsun dualarım sennle

cok sagol ablacım.Sende 6.aya girdin benim süreden takip ediyorum :) inşallah bu sefer seninde saglıklı bebişlerin olacak güzel haberlerini bekliyoruz.

ay hamisimiz varya cok guzel gunler...bu ay bereketli olur insallah ....bende incir yemeye basladim..dualarla tabi...bakalim..artik hayirlisi..Burcuerdem senin icin o kadar cokseviniyorum ki sana demistim ya topigi sen actin insallah sen hamis olursun diye demek dua niyetine gecmis..benim icinde dua et olurmu?
bugun annemle dertlesyik biraz annem bolca dua etmemi ve hep abdestli yatmami soyledi..insallah annemin dediklerini yapicam ve namaza baslicam
annelerin dedifi hep cikar canim annem bende onin gibi anne olucam arkadas gibi

ay hamisimiz varya cok guzel gunler...bu ay bereketli olur insallah ....bende incir yemeye basladim..dualarla tabi...bakalim..artik hayirlisi..Burcuerdem senin icin o kadar cokseviniyorum ki sana demistim ya topigi sen actin insallah sen hamis olursun diye demek dua niyetine gecmis..benim icinde dua et olurmu?
bugun annemle dertlesyik biraz annem bolca dua etmemi ve hep abdestli yatmami soyledi..insallah annemin dediklerini yapicam ve namaza baslicam

kayazelha sana 6 ay dediler sen 1 yılmı korudundun??

korunmayı bırakmıstım 10.aya girdim bu ay ama ocakta hamile kalmısım yani 9.ayda...

Nelerdesin sen özlettin kendini :KK23: Gözlerim seni arar oldu epeydir yoktun.Facedede göremedim seni.Arada sık sık gel olurmu.
Girdim bir alamete gidiyom kıyamete derlerya öyleyim ya :KK1:
Yarın kan tahlili yaptıracagım eğer artmıssa saglıklı ilerliyor demektir değere göre kese görünecek konuma gelince doktora gitmeyi düşünüyorum ama eger deger istedigim gibi artmamıssada hemen gidicem erkenden tedbir almak amaclı.Doktora şimdi gitsem eften püften şeyler diyip moralimi bozacak kötü bir komplikasyon olmazsa(kanama,agrı) böyle düşünüyorum.Senin içinde hayırlısı olsun miniğin inşallah seni cok bekletmeden hemen gelir sende benim gibi böyle heyecanlar yaşarsın.
Geç döllenmeyide şöyle anlatayım.Her kadın her ay aynı günde yumurtlamaz.Bazı kadınlar 28 günde bir adet görürken kimileride 34-....40 lara kadar günde bir adet olurlar.Bu yüzden yumurtlama günleride farklı olur.28 günde bir adet olan kadın 14.gün yuumurtlar ama diyelimki 34 günde bir olan kişide 20.gün falan sonra yumurtlar ikisininde yumurta döllenme süreleri böylece farklı olur.Doktorlarda herkesin adet döngüsünü bilmedikleri için 28 gün olarak hesap yapıyolar.Ama ben 34 günde bir adet oluyorum o yüzden yumurtlamam 14.gün degilde 20.günlerde falan oldu döllenmede.Doktorlar sata göre hesap yapıyorlar geç döllenme olan bebek 1-2 hafta geriden gelişimini takip eder.örnegin 6+5 iken 5+5 yada 4+5 gibi görünürler.Ama geliştikçe aradaki açıgı kapatırlar.Bazı doktorlar bebege göre sat tarihini geç döllenme oldugu zaman ileri alırlar.Sorun olmuyor.Kısacası bu tatlım.Benimde yumurtlamam geç olmustu inş geç döllenmedir diyorum.Tek tesellim bu.Değilsede sorun war demektir :18: lütfen dualarını esirgeme olurmu :KK25:[/

sorma canım ya hareketli bir ay geçirdim dayımın bebeği oldu onunla uğraştım aşıya kontrole gittik banyosunu ben yaptım ay çok keyifliydi (allahım bize tattırır inş.) neyse bunlarla uğraşırken bir hafta annemlerde kaldık o arada da evime hırsız girdi allahtan herşey yanımızdaydı playstain 2 vardı onu almış aman zararımız o olsun napalım eşim de vardiyalı çalışıyo gece vardıyalarında kuzenim kardeşim geldiler bu haftada kayınvalidem kalıyo bir türlü gençlerden alıpta giremiyodum nete bu hatfa giriyorum işte bayağı uzun oldu galiba.facebookda kapattım abuk sabuk insanlar dadandı ama tekrar eşimle ortak açıcam.
canım benim hiç esirgermiyim dualarımı kendim için dua ettiğim zaman sizler içinde ediyorum sağlıklı olduğunu öğrenene kadar bize rahat yok bu kesin ben düşünmemeye çalışsamda eşim hatırlatıyor sağolsun yavaş otur onu yapma bunu yapma umut işte.allahım bizimde yüzümüzü güldürecek biliyorum :emir_bebek:

korunmayı bırakmıstım 10.aya girdim bu ay ama ocakta hamile kalmısım yani 9.ayda...

Nelerdesin sen özlettin kendini :KK23: Gözlerim seni arar oldu epeydir yoktun.Facedede göremedim seni.Arada sık sık gel olurmu.
Yarın kan tahlili yaptıracagım eğer artmıssa saglıklı ilerliyor demektir değere göre kese görünecek konuma gelince doktora gitmeyi düşünüyorum ama eger deger istedigim gibi artmamıssada hemen gidicem erkenden tedbir almak amaclı.Doktora şimdi gitsem eften püften şeyler diyip moralimi bozacak kötü bir komplikasyon olmazsa(kanama,agrı) böyle düşünüyorum.Senin içinde hayırlısı olsun miniğin inşallah seni cok bekletmeden hemen gelir sende benim gibi böyle heyecanlar yaşarsın.
Geç döllenmeyide şöyle anlatayım.Her kadın her ay aynı günde yumurtlamaz.Bazı kadınlar 28 günde bir adet görürken kimileride 34-....40 lara kadar günde bir adet olurlar.Bu yüzden yumurtlama günleride farklı olur.28 günde bir adet olan kadın 14.gün yuumurtlar ama diyelimki 34 günde bir olan kişide 20.gün falan sonra yumurtlar ikisininde yumurta döllenme süreleri böylece farklı olur.Doktorlarda herkesin adet döngüsünü bilmedikleri için 28 gün olarak hesap yapıyolar.Ama ben 34 günde bir adet oluyorum o yüzden yumurtlamam 14.gün degilde 20.günlerde falan oldu döllenmede.Doktorlar sata göre hesap yapıyorlar geç döllenme olan bebek 1-2 hafta geriden gelişimini takip eder.örnegin 6+5 iken 5+5 yada 4+5 gibi görünürler.Ama geliştikçe aradaki açıgı kapatırlar.Bazı doktorlar bebege göre sat tarihini geç döllenme oldugu zaman ileri alırlar.Sorun olmuyor.Kısacası bu tatlım.Benimde yumurtlamam geç olmustu inş geç döllenmedir diyorum.Tek tesellim bu.Değilsede sorun war demektir :18: lütfen dualarını esirgeme olurmu :KK25:[/

Son düzenleme:

sorma canım ya hareketli bir ay geçirdim dayımın bebeği oldu onunla uğraştım aşıya kontrole gittik banyosunu ben yaptım ay çok keyifliydi (allahım bize tattırır inş.) neyse bunlarla uğraşırken bir hafta annemlerde kaldık o arada da evime hırsız girdi allahtan herşey yanımızdaydı playstain 2 vardı onu almış aman zararımız o olsun napalım eşim de vardiyalı çalışıyo gece vardıyalarında kuzenim kardeşim geldiler bu haftada kayınvalidem kalıyo bir türlü gençlerden alıpta giremiyodum nete bu hatfa giriyorum işte bayağı uzun oldu galiba.facebookda kapattım abuk sabuk insanlar dadandı ama tekrar eşimle ortak açıcam.
canım benim hiç esirgermiyim dualarımı kendim için dua ettiğim zaman sizler içinde ediyorum sağlıklı olduğunu öğrenene kadar bize rahat yok bu kesin ben düşünmemeye çalışsamda eşim hatırlatıyor sağolsun yavaş otur onu yapma bunu yapma umut işte.allahım bizimde yüzümüzü güldürecek biliyorum :emir_bebek:
herşeyin hayırlısı ya ben çok heyecanlıyım ben ya

Çok tşk ederim tatlım.Eee artık sıra sende bekliyoruz en kısa süredede senden böyle mutlu haberler.Dua cok önemli bende sürekli okurdum.Sende elinden geldiğince oku inş Rabbim sanada nasip edecek ve hiç düşünmemeye çalış olurmu biliyorum cok zor ama mümkün mertepede diyelim.Başka şeylere odaklan ben hem okula gitsem hem işe gitsem inan hiç düşünmezdim :) evde oldugum için sürekli aklıma gelirdi.İncirde belki vesiler olur bu ay bekliyoruzz senden hadi bakalım canımcım.

kayazelha sana 6 ay dediler sen 1 yılmı korudundun??

Ben listeyi yanlıs yazmısım :) kayazelya 9 ay korundu.

ay girmeye girmeye yazışmayı unutmuşum :KK52:
ayyy canım yazdıklarını okudum baya bi entrikalar geçmiş başından.Verilmiş sadakanız varmıs cidden.Bebeginizde hayırlı olsun Allahım analı babalı büyütsün inşallah.Bir sonraki sıradakide sensin :) sendende bekliyorum müjdeli haberi ona göreee.Benim gibi sizlerde stresli olunda göreyim sizler bana cok destek oldunuz bende inş sizlere olacagım.Topik kardeşliği yapıcaz :13:

Bende yarın bir doktora görüneyim diyorum.Tedbiri baştan almak gerek.İnşallah güzel haberlerle dönerim.Birtürlü rahat olamıyorum.Daha dün beta hcg nolcak dedim strese girdim bugünde kese gözükecekmi diye başladı stresler.Allahım ne zaman bitecek bu stresim.Sen sabır ver....
Kendimi hala hamileymişim gibi hissetmiyorum bizlerde kese+kalp atısı önemli belki bunları gördüğümde biraz rahat olabilirim.Rabbim bu günleride gösterir inşallah.Bana kızmayın nedir bu kadar stres diye sizleride göreceğim :KK1: Başkalarına akıl vermek gibi degilmiş.
Rabbim bugün yaşattıgın mutlulugu yarında yaşamamı nasip et.:KK14:
Acayip stresliyim kızlar öyle böyle değilllllllllllllllllllllll
:KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:
Lütfen dualarınızı üzerimizden eksik etmeyin.Hep güzel haberlerle gelelim.:KK5:

Allahım sana sığınıyorum.Girdiğim bu yolda sen hayırlı haberlerle dönmemi nasip eyle.
Verdiğin mucizeyi bana bağışla.

canım benım dualarım senınle ınsallah hayırlısı olcak bak hemen haber ver bıze beklıyoruz dort gozle strese gırme sakın sakın ol bebeısını uzme bak

Kızlar bugün gitmedik.Eşimin görevi çıktı izin sıkıntıısı yaşamıyalım diye cuma gününe kaldı.Geç olsun güç olmasın demişler.Benim içinde iyi oldu bugün göremeyebilirdik iyice stres yapardım cuma güünü sata göre 6+5 oluyormuş ama benim tahminim 5+5 olacak ozman net herşey belli olur.İnşallah tahmin ettigim gibi gider herşey.Cumaya kadar strese devam :KK37:

ayy ne zormuş yaaaaaaaaaa :KK1: Kapalı bir kutu içinde ne var neler olacak bilemiyosun.Herşeye hazırlıklı olmak zorundasın.Tek bildigim Rabbim ne yazdıysa o olacak inşallah hayırlı ve saglıklı ilerler bu hamileliğim

Kızlar bugün gitmedik.Eşimin görevi çıktı izin sıkıntıısı yaşamıyalım diye cuma gününe kaldı.Geç olsun güç olmasın demişler.Benim içinde iyi oldu bugün göremeyebilirdik iyice stres yapardım cuma güünü sata göre 6+5 oluyormuş ama benim tahminim 5+5 olacak ozman net herşey belli olur.İnşallah tahmin ettigim gibi gider herşey.Cumaya kadar strese devam :KK37:

ayy ne zormuş yaaaaaaaaaa :KK1: Kapalı bir kutu içinde ne var neler olacak bilemiyosun.Herşeye hazırlıklı olmak zorundasın.Tek bildigim Rabbim ne yazdıysa o olacak inşallah hayırlı ve saglıklı ilerler bu hamileliğim

zor yok kotu dusunme ıyı olacak de devamlı bebısım ıyı de motıve et kendını valla o zamn hersey yolunda olacak goreceksın

merhaba canlarım:

nasılsınız??? ben eh idare eder cinstenim...bu ayın sonunu gelmesini dört gözle bekliyorum...

burcuerdemcim...CUMA MI? yaaa ben bugün haber bekliyordum neyse vardır bir hayır...her şerde bir hayır vardır....BOLCA DUA EDİYORUM....NE OLUR SİZDE DUA EDİN OLURMU???
isimle dua etmek daha iyi deniyor.... zeliha arkadaşımız için... ile başlayan dualar istiyorum.....:KK19:
:KK19:ŞİMDİDEN AMİN....:KK19:

zor yok kotu dusunme ıyı olacak de devamlı bebısım ıyı de motıve et kendını valla o zamn hersey yolunda olacak goreceksın

Elimden geldiğince sakin olmaya gayret gösteriyorum canım.Sen ilk doktor muayenesine ne zaman gitmiştin?

merhaba canlarım:

nasılsınız??? ben eh idare eder cinstenim...bu ayın sonunu gelmesini dört gözle bekliyorum...

burcuerdemcim...CUMA MI? yaaa ben bugün haber bekliyordum neyse vardır bir hayır...her şerde bir hayır vardır....BOLCA DUA EDİYORUM....NE OLUR SİZDE DUA EDİN OLURMU???
isimle dua etmek daha iyi deniyor.... zeliha arkadaşımız için... ile başlayan dualar istiyorum.....:KK19:
:KK19:ŞİMDİDEN AMİN....:KK19:

Beni çok mutlu ediyorsunuz kızlar desteklerinizden dolayı hepinizi cok tanımasamda seviyorum :KK16: mol kardeşliği :KK19: :KK19:
Zelihacım dualarımda senide geçireceğim aklımdan :KK34: İnşallah sizlerde en kısa sürede hamiş kalırsınızda beni anlarsınız :KK1:
Keseyi görsem kalp atısı war
Kalp atısını görsem kalbi durdumu atıyormu diye tedirginlik var
2 li test var
3lü test war
Şeker taraması var
Detaylısı var
Varda var........... :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: Gelinde çıldırmayınnnn.....
Cennet annelerin ayaklarının altındadır derlerya ne kadar dogru degilmi :KK14:
Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.Başladıgımız bu yolda bizlerin yüzünü hep güldürsün.AMİN

Son düzenleme:
maalesef bende bir molzedeyim:KK43:( ve burda aynı şeyleri yaşayanları görünce tek olmadığımı anladım.bana 1 yıl yasak dediler ama burda arkadaşlar daha erken korunmayı bırakmışlar bende cesaretlendim ne güzel cesaret etmişssiniz.bende üzerine 3-4 aydaha beklerim diyordum

maalesef bende bir molzedeyim:KK43:( ve burda aynı şeyleri yaşayanları görünce tek olmadığımı anladım.bana 1 yıl yasak dediler ama burda arkadaşlar daha erken korunmayı bırakmışlar bende cesaretlendim ne güzel cesaret etmişssiniz.bende üzerine 3-4 aydaha beklerim diyordum

g olsun canım senın molun ney ve kac ay oldu anlatırsan sevınırız canım

geçmiş olsun.Biraz bilgi verirmisin? ne kadar oldu teşhis konulalı türü nedir?vs....

TOPİĞİM;
Çok şükür bugün kesemizi gördük.Kesemizle beraber yolk sac ta olmuşmus.Embriyo onun içinde büyüyecek :nazar: :nazar:
8 tane test istedi doktor onları yaptırıcam kalp atısı içinde 15 gün sonraya gün verdi.
Daha önce kızamık geçirmediğimi söyledim neden aşı olmadın dedi bende açıkcası bu ay doktora gidip tüm tetkiklerimi yaptıracaktım dedim riskli ama böylede bebekte körlüğe sebep olabilir kimseyle tokalaşmıcaksın cok dikkat edeceksin virüs kapmamak için dedi.Buna biraz canım sıkıldı :18: Korkuyorum açıkcası. Testlerimizi yapınca inş onlarda sorunsuz çıkar.
Her ne olursa olsun bu halimizede çok şükür :nazar: Rabbim tamamına erdirsin.Darısı tüm herkeseee....

X