- 4 Kasım 2011
- 40
- 0
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.301
Rabbim yüzümü güldürür bu sefer inş.Hep böyle mutlu haberler almak nasip olsun.
------------------------amin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yüzümü güldürür bu sefer inş.Hep böyle mutlu haberler almak nasip olsun.
Yarın tekrar kan vereceğim ozman ne olup bittigi belli olacak biraz tedirginlik war üzerimde.Rabbim hakkımda hayırlısını nasip eylesin.
Ben aralık ayında adetimin 2.gününden başlayıp hergün 2-3 incir yemiştim yumurtlamaya kadar o ay adetimi 5 gün geciktirdi.ocak ayındada 2-3 günde bir incir yedim ve sonuç ortada.Ama önemli olan stresli olmamak ben bu defA hiç düşünmedim düşünecegimi bildiğim için herhafta eve misafir davet ettim hemde yemekli.Alışverişiydi temizlikti derken tamamen unutmasamda aklıma geldikçede baska şeylere odaklandım oldu çok şükür inciri kullanırken dikkat et yumurtlaman heray normal oluyorsa düzensizliklere neden olabilir hayıt hapını degilde suyunu duymuştum hormonları düzenliyormuş.İnşallah sizlerlerdende böyle güzel haberler duymak istiyorum.İnanın hamile olduguma bile sevinemiyorum cünkü ortada henüz bişey yok Ah bi keseyle kalp atısınıda duysaydım hayırlsıyla
Sizlerde inş en kısa zamanda hamiş olunda tedirginliğinizi görücem
goruceksın canım gumbur gumbur kalp atışi ve kocamancık kese o kocaman kesenın ıcınde de bebişinı yıyenımızı goreceksın ben de bu hafta kesın gıdecem doktora bakalım ne dıycek yakalıycam sen hehehe azıcık guldıuryım dedım senı canım herseyın hayırlısı olsun dualarım sennle
ay hamisimiz varya cok guzel gunler...bu ay bereketli olur insallah ....bende incir yemeye basladim..dualarla tabi...bakalim..artik hayirlisi..Burcuerdem senin icin o kadar cokseviniyorum ki sana demistim ya topigi sen actin insallah sen hamis olursun diye demek dua niyetine gecmis..benim icinde dua et olurmu?
bugun annemle dertlesyik biraz annem bolca dua etmemi ve hep abdestli yatmami soyledi..insallah annemin dediklerini yapicam ve namaza baslicam
annelerin dedifi hep cikar canim annem bende onin gibi anne olucam arkadas gibi
korunmayı bırakmıstım 10.aya girdim bu ay ama ocakta hamile kalmısım yani 9.ayda...
Nelerdesin sen özlettin kendini Gözlerim seni arar oldu epeydir yoktun.Facedede göremedim seni.Arada sık sık gel olurmu.
Girdim bir alamete gidiyom kıyamete derlerya öyleyim ya
Yarın kan tahlili yaptıracagım eğer artmıssa saglıklı ilerliyor demektir değere göre kese görünecek konuma gelince doktora gitmeyi düşünüyorum ama eger deger istedigim gibi artmamıssada hemen gidicem erkenden tedbir almak amaclı.Doktora şimdi gitsem eften püften şeyler diyip moralimi bozacak kötü bir komplikasyon olmazsa(kanama,agrı) böyle düşünüyorum.Senin içinde hayırlısı olsun miniğin inşallah seni cok bekletmeden hemen gelir sende benim gibi böyle heyecanlar yaşarsın.
Geç döllenmeyide şöyle anlatayım.Her kadın her ay aynı günde yumurtlamaz.Bazı kadınlar 28 günde bir adet görürken kimileride 34-....40 lara kadar günde bir adet olurlar.Bu yüzden yumurtlama günleride farklı olur.28 günde bir adet olan kadın 14.gün yuumurtlar ama diyelimki 34 günde bir olan kişide 20.gün falan sonra yumurtlar ikisininde yumurta döllenme süreleri böylece farklı olur.Doktorlarda herkesin adet döngüsünü bilmedikleri için 28 gün olarak hesap yapıyolar.Ama ben 34 günde bir adet oluyorum o yüzden yumurtlamam 14.gün degilde 20.günlerde falan oldu döllenmede.Doktorlar sata göre hesap yapıyorlar geç döllenme olan bebek 1-2 hafta geriden gelişimini takip eder.örnegin 6+5 iken 5+5 yada 4+5 gibi görünürler.Ama geliştikçe aradaki açıgı kapatırlar.Bazı doktorlar bebege göre sat tarihini geç döllenme oldugu zaman ileri alırlar.Sorun olmuyor.Kısacası bu tatlım.Benimde yumurtlamam geç olmustu inş geç döllenmedir diyorum.Tek tesellim bu.Değilsede sorun war demektir :18: lütfen dualarını esirgeme olurmu [/
sorma canım ya hareketli bir ay geçirdim dayımın bebeği oldu onunla uğraştım aşıya kontrole gittik banyosunu ben yaptım ay çok keyifliydi (allahım bize tattırır inş.) neyse bunlarla uğraşırken bir hafta annemlerde kaldık o arada da evime hırsız girdi allahtan herşey yanımızdaydı playstain 2 vardı onu almış aman zararımız o olsun napalım eşim de vardiyalı çalışıyo gece vardıyalarında kuzenim kardeşim geldiler bu haftada kayınvalidem kalıyo bir türlü gençlerden alıpta giremiyodum nete bu hatfa giriyorum işte bayağı uzun oldu galiba.facebookda kapattım abuk sabuk insanlar dadandı ama tekrar eşimle ortak açıcam.
canım benim hiç esirgermiyim dualarımı kendim için dua ettiğim zaman sizler içinde ediyorum sağlıklı olduğunu öğrenene kadar bize rahat yok bu kesin ben düşünmemeye çalışsamda eşim hatırlatıyor sağolsun yavaş otur onu yapma bunu yapma umut işte.allahım bizimde yüzümüzü güldürecek biliyorum
korunmayı bırakmıstım 10.aya girdim bu ay ama ocakta hamile kalmısım yani 9.ayda...
Nelerdesin sen özlettin kendini Gözlerim seni arar oldu epeydir yoktun.Facedede göremedim seni.Arada sık sık gel olurmu.
Yarın kan tahlili yaptıracagım eğer artmıssa saglıklı ilerliyor demektir değere göre kese görünecek konuma gelince doktora gitmeyi düşünüyorum ama eger deger istedigim gibi artmamıssada hemen gidicem erkenden tedbir almak amaclı.Doktora şimdi gitsem eften püften şeyler diyip moralimi bozacak kötü bir komplikasyon olmazsa(kanama,agrı) böyle düşünüyorum.Senin içinde hayırlısı olsun miniğin inşallah seni cok bekletmeden hemen gelir sende benim gibi böyle heyecanlar yaşarsın.
Geç döllenmeyide şöyle anlatayım.Her kadın her ay aynı günde yumurtlamaz.Bazı kadınlar 28 günde bir adet görürken kimileride 34-....40 lara kadar günde bir adet olurlar.Bu yüzden yumurtlama günleride farklı olur.28 günde bir adet olan kadın 14.gün yuumurtlar ama diyelimki 34 günde bir olan kişide 20.gün falan sonra yumurtlar ikisininde yumurta döllenme süreleri böylece farklı olur.Doktorlarda herkesin adet döngüsünü bilmedikleri için 28 gün olarak hesap yapıyolar.Ama ben 34 günde bir adet oluyorum o yüzden yumurtlamam 14.gün degilde 20.günlerde falan oldu döllenmede.Doktorlar sata göre hesap yapıyorlar geç döllenme olan bebek 1-2 hafta geriden gelişimini takip eder.örnegin 6+5 iken 5+5 yada 4+5 gibi görünürler.Ama geliştikçe aradaki açıgı kapatırlar.Bazı doktorlar bebege göre sat tarihini geç döllenme oldugu zaman ileri alırlar.Sorun olmuyor.Kısacası bu tatlım.Benimde yumurtlamam geç olmustu inş geç döllenmedir diyorum.Tek tesellim bu.Değilsede sorun war demektir :18: lütfen dualarını esirgeme olurmu [/
herşeyin hayırlısı ya ben çok heyecanlıyım ben yakorunmayı bırakmıstım 10.aya girdim bu ay ama ocakta hamile kalmısım yani 9.ayda...
sorma canım ya hareketli bir ay geçirdim dayımın bebeği oldu onunla uğraştım aşıya kontrole gittik banyosunu ben yaptım ay çok keyifliydi (allahım bize tattırır inş.) neyse bunlarla uğraşırken bir hafta annemlerde kaldık o arada da evime hırsız girdi allahtan herşey yanımızdaydı playstain 2 vardı onu almış aman zararımız o olsun napalım eşim de vardiyalı çalışıyo gece vardıyalarında kuzenim kardeşim geldiler bu haftada kayınvalidem kalıyo bir türlü gençlerden alıpta giremiyodum nete bu hatfa giriyorum işte bayağı uzun oldu galiba.facebookda kapattım abuk sabuk insanlar dadandı ama tekrar eşimle ortak açıcam.
canım benim hiç esirgermiyim dualarımı kendim için dua ettiğim zaman sizler içinde ediyorum sağlıklı olduğunu öğrenene kadar bize rahat yok bu kesin ben düşünmemeye çalışsamda eşim hatırlatıyor sağolsun yavaş otur onu yapma bunu yapma umut işte.allahım bizimde yüzümüzü güldürecek biliyorum
ay hamisimiz varya cok guzel gunler...bu ay bereketli olur insallah ....bende incir yemeye basladim..dualarla tabi...bakalim..artik hayirlisi..Burcuerdem senin icin o kadar cokseviniyorum ki sana demistim ya topigi sen actin insallah sen hamis olursun diye demek dua niyetine gecmis..benim icinde dua et olurmu?
bugun annemle dertlesyik biraz annem bolca dua etmemi ve hep abdestli yatmami soyledi..insallah annemin dediklerini yapicam ve namaza baslicam
annelerin dedifi hep cikar canim annem bende onin gibi anne olucam arkadas gibi
kayazelha sana 6 ay dediler sen 1 yılmı korudundun??
ayyy canım yazdıklarını okudum baya bi entrikalar geçmiş başından.Verilmiş sadakanız varmıs cidden.Bebeginizde hayırlı olsun Allahım analı babalı büyütsün inşallah.Bir sonraki sıradakide sensin :) sendende bekliyorum müjdeli haberi ona göreee.Benim gibi sizlerde stresli olunda göreyim sizler bana cok destek oldunuz bende inş sizlere olacagım.Topik kardeşliği yapıcaz :13:ay girmeye girmeye yazışmayı unutmuşum
Allahım sana sığınıyorum.Girdiğim bu yolda sen hayırlı haberlerle dönmemi nasip eyle.
Verdiğin mucizeyi bana bağışla.
Kızlar bugün gitmedik.Eşimin görevi çıktı izin sıkıntıısı yaşamıyalım diye cuma gününe kaldı.Geç olsun güç olmasın demişler.Benim içinde iyi oldu bugün göremeyebilirdik iyice stres yapardım cuma güünü sata göre 6+5 oluyormuş ama benim tahminim 5+5 olacak ozman net herşey belli olur.İnşallah tahmin ettigim gibi gider herşey.Cumaya kadar strese devam
ayy ne zormuş yaaaaaaaaaa Kapalı bir kutu içinde ne var neler olacak bilemiyosun.Herşeye hazırlıklı olmak zorundasın.Tek bildigim Rabbim ne yazdıysa o olacak inşallah hayırlı ve saglıklı ilerler bu hamileliğim
zor yok kotu dusunme ıyı olacak de devamlı bebısım ıyı de motıve et kendını valla o zamn hersey yolunda olacak goreceksın
merhaba canlarım:
nasılsınız??? ben eh idare eder cinstenim...bu ayın sonunu gelmesini dört gözle bekliyorum...
burcuerdemcim...CUMA MI? yaaa ben bugün haber bekliyordum neyse vardır bir hayır...her şerde bir hayır vardır....BOLCA DUA EDİYORUM....NE OLUR SİZDE DUA EDİN OLURMU???
isimle dua etmek daha iyi deniyor.... zeliha arkadaşımız için... ile başlayan dualar istiyorum.....
ŞİMDİDEN AMİN....
maalesef bende bir molzedeyim( ve burda aynı şeyleri yaşayanları görünce tek olmadığımı anladım.bana 1 yıl yasak dediler ama burda arkadaşlar daha erken korunmayı bırakmışlar bende cesaretlendim ne güzel cesaret etmişssiniz.bende üzerine 3-4 aydaha beklerim diyordum
maalesef bende bir molzedeyim( ve burda aynı şeyleri yaşayanları görünce tek olmadığımı anladım.bana 1 yıl yasak dediler ama burda arkadaşlar daha erken korunmayı bırakmışlar bende cesaretlendim ne güzel cesaret etmişssiniz.bende üzerine 3-4 aydaha beklerim diyordum