- 20 Temmuz 2010
- 1.978
- 11
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.281
burcu sen burda dıger kızlara hep olumlu konustun ıyımser oldun pekı neden kendınde aynı seyı yapmıyosun strescok kotu bılıyosun herseyı etkıler olusuna bırak gec dollenmedır ınsallah ınsallah bı kuzumuzun daha gelısı olacak ıyı dusun ıyı olsun lutfen rabbım korktugun yere ugratmasınn haberını beklıyorum
kalacak Allah'ın izniyle.sen olumlu düşün güzel şeyler olsun...1 kere yaşadık diye bu mol denen şeyi bir daha yaşayacağız anlamına gelmiyor.ihtimal çok düşük.BU MOLUN İSMİNDEN BİLE NEFRET EDİYORUM!!!Ne güzel atlattın birde gebesin tadını çıkartt:))
İnşallah kızlar.Evet herkese destek olan ben niye böyleyim bilmiyorum :) kendimi elimden geldiğince telkin etmeye çalısıyorum Rabbim ne yazdıysa o olacak nasip yani.
Bebişi bulmak o kadar zorki kızlar hepiniz biliyorsunuz bulmuşken kaybetmek istemiyorum Rabbim ilk hamileliğimde ilk aydan nasip etmişti şimdide 2.ayımda nasip etti çok şükür ama önemli olan saglıkla ilerlemesi henüz sevinme aşamasında degilim.İnşallah o günlerde gelecek nolur dualarınızda bizide geçirin aklınızdan.:18: