slm kızlar nasılsınız? bende iyiym çok şükür ruh gibi geziyorum evin içinde yaklaşık 1.5 aydır uykularımı kAYBETTİM. tam uykuya dalıyorum yaramaz kızım tekmelere başlıyo sola dönüyorum soldan vuruyo sağa dön diye sağa dönüyorum sağdan vuruyo sola dön die şimdiden oynatmaya başladı beni
karnım iyice aşağı indi artık perşembe günü doktora gittim çatı muayenesi yaptı çok darmış normal doğum zor dedi zaten sezeryan düşünüyorum senin gibi bir hastayı riske atamam dedi 5 yıl aradığım için sanırım..hayırlısı yaa 9 aydır rabbime hep öle dua ettim rabbim hangi hastane hangi doktor ve hangi doğum şekli hakkımda hayırlıysa onu ver dedim demekki bölesi hayırlıymış..9 şubata gün verdi doktorum sabah sezeryana girecem bi sorun çıkmazsa inşallah çok dua edin kızlar sağa salim alayım inşallah kucağıma bende sizleri unutmucam merak etmeyin.. herşeyini hazırladık hastaneye götürmek için hazırladığım valizi görseniz kahkahayı basarsınız kocaman 2 tane valiz
eşim arabanın bağajına indirdi şimdiden nolur nolmaz die. odasını yerleştirdim komşular hergün gelip bakıolar sağolsunlar eksik bişi varsa söylüyolar.. allahım en kısa zamanda hepinize bu duyguları yaşatsın inşallah hiç umutsuzluğa kapılmayın eğer olmasaydı benim olmazdı infertilite hastasıydım ve ilk hamileliğim komplet moldü düşünün artık dünya kararmıştı herşey bitmişti benim için. ama bakın onlar geçti gitti ve ben size şuan nelerden bahsediyorum..allahım hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallah..selam ve dua ile..