- 4 Kasım 2011
- 40
- 0
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.221
Yaşın daha cok genç benim kast ettigim 35 yaş ve üstüydü.Bu topikten önce başka mol gebelik topiği wardı orada parsiyel geçirip korunma süreleri 6 ay olan wardı.Komplet mol geçirip 8 ay korunup hemen hamile kalan gulcel arkadasımız war bak burda şimdi gün sayıyor dogum için.Başka biri wardı komplet moldü doktoru 6 ay yeter demişti.Biri daha wardı onada 10 ay yeter diyende wardı.Çok karısık değilmi? Doktorların kimiside kesinlikle 1 yıl diyor benim doktorumda dahil buna peki 1 yılın sonunda mol olmama garantisi warmı diyorum garanti veremem diyor eee ozman neden 1 yıl bekleyecegimki riskimde kalmamıs doktorlar sorumluluk almamak için yapıyorlar bence.Bundan sonra ne olacagını Allah bilir ben ona sıgındım.Benim ilk gebeliğimdi ve ilk aydan hamile kaldıgım için acaba birsorunmu wardı diyorum hiçbir teest tahlide yapılmadı hamile kalırsam uykusuz geceler beni bekler nolcak nasıl geçecek vs... hepsini zaman gösterecek işte.Uzun yazdım k bakma
aslında senin ilk gebeliğin daha zor olmustur.benım ikincisi ben bu kadar yıkıldıysam allah bilir sen nasıl olmussundur.aslında en zoru bundan sonraki hamilelik.ne olacak telaşı,bir şey oldumu kalbi atıyormu vs.zor ya allah şu durumu kimseye nasip etmesin.öncesi sonrası her hali zor bu işin.allah yardımcımız olsun.