Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Canım istersen adetin geçince yap.Şimdi yaparsın çıkmaz üzülürsün en azından adetin geçerse büyük bir ihtimalle çıkar.Adetten önce yapanlar sabah idrarıyla adet gecince yapanlarda günün her saati yapabilir canım.Hadi hayırlısı olsun inşallah adet olmazsında güzel haberi verirsin.

burcu senin 1 yılın doldumu?

KIZLAR BUGÜN SAAT 16.30 DA MESAİM BİTİYOR...EVE GİDERKEN TEKRAR TEST ALICAM....
HAYDİ HAYIRLISI...
MİDEM ÇOK EKŞİYOR....ARADA BİR BULANTI GİBİ BİR DURUM OLUYOR...
ADET OLUCAK GİBİ BİR HAVAMDA YOK...(adet olmadan önce ilk karnım şişer adetim bitince rahatlardım.fakat şimdi ise sanki adet olmuşumda karnım çok rahat ama lavaboda sıkıntı yaşıyorum)
BENDE YAŞANAN BUNLAR................
SİZCE AKŞAMMI YAPAYIM TESTİ SABAHMI???????????????????????????

canım test yapmayı bırak ya bekle gunun bı hafta gecsın cok ısrarla ısteme belkı ondanda hastalanmıyosundur hayırlı ıste ve zamana bırak valla bnde senın gıbı yaptım 5 ay boyunca en sonunda pes ettım vvvee hamıle oldugumu ogrendım dokuz gun gecıktım sonra yaptım testı

evet elegance parsiyel moldü 1 yıl bekledi 5 yada 6 ay sonra hamile kaldı masallah hiçbir sorunda yok
yani benimde 1 yıl beklemem lazım galiba bende 7 yada 8 ay sonra bırakmayı dusunuyordum:KK43:((
benım degerlerım hemen sıfırlandı anlamıyorum neden koskoca 1 yıl beklemem lazım

yani benimde 1 yıl beklemem lazım galiba bende 7 yada 8 ay sonra bırakmayı dusunuyordum:KK43:((
benım degerlerım hemen sıfırlandı anlamıyorum neden koskoca 1 yıl beklemem lazım

1 yıl bekletmelerinin nedeni molün tamamen uzaklasmıs olması tekrar hamile kaldıgında ortaya çıkmaması.Bekleme süresi doktoruna göre değişiyor 6 ay yeter diyende war 1 yıl bekle diyende.Aslında herşey vücudunda bünyende bitiyo.Ne güzel bir sağlıklı evladın varmıs anneliğin ne oldugunu çok iyi biliyorsundur Rabbim inşallah tekrar yaşatır benimde değerim 3 hafta sonra sıfırdı ben 8 ay bekledim bu 9.ayım 1 yıl bekledikten sonra mol olma ihtimali yine war o yuzden Rabbime emanet ettim artık ne olursa razıyım.

Son düzenleme:
Şimdi 5 haftalık hamileyim :) ama pıhtılaşma rahatsızlığım da olduğu için iğne ve ilaç kullanıyorum. Umarım bu sefer sorunsuz hamilelik geçirim. Dileklerim herkes için, sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz inş.

canım ben de var pırtılaşma senın neyde ben pırtılaşmada da varım topıkte benım faktor 5 ve mtfr heterızıgotum sen ın ney sen de mı mol gecırdın

1 yıl bekletmelerinin nedeni molün tamamen uzaklasmıs olması tekrar hamile kaldıgında ortaya çıkmaması.Bekleme süresi doktoruna göre değişiyor 6 ay yeter diyende war 1 yıl bekle diyende.Aslında herşey vücudunda bünyende bitiyo.Ne güzel bir sağlıklı evladın varmıs anneliğin ne oldugunu çok iyi biliyorsundur Rabbim inşallah tekrar yaşatır benimde değerim 3 hafta sonra sıfırdı ben 8 ay bekledim bu 9.ayım 1 yıl bekledikten sonra mol olma ihtimali yine war o yuzden Rabbime emanet ettim artık ne olursa razıyım.

anladım.inşallah hayırlısıyla bir bebegın olur.guzel haberlerını beklıyorum:))

anladım.inşallah hayırlısıyla bir bebegın olur.guzel haberlerını beklıyorum:))

banada umut ışıgı olmuş olursun.

İnşallah hep hayırlısını ve sağlıklısını istiyorum.Bugün reglimin 2.günü ama adet olmadım eskiden düzenim çok iyidi geçen ay 5 gün geç geldi bu ayda halaa olmadım adet sancılarım var geldi gelecek gibi inşallah gelmezlerde :KK15: Heemen sizle paylasırım durumumu :KK52:

İnşallah hep hayırlısını ve sağlıklısını istiyorum.Bugün reglimin 2.günü ama adet olmadım eskiden düzenim çok iyidi geçen ay 5 gün geç geldi bu ayda halaa olmadım adet sancılarım var geldi gelecek gibi inşallah gelmezlerde :KK15: Heemen sizle paylasırım durumumu :KK52:

senden guzel haberi alalım.bende 9.ayda bırakayım:))3 aydan hıcbır sey olmaz

senden guzel haberi alalım.bende 9.ayda bırakayım:))3 aydan hıcbır sey olmaz

Haberi alsam hemen burada paylasıcam zaten cok ahdım war neler yapıcam neler ama yeterki bebiş haberini alayım sağlıklı olsun birde :)) Ben doktor kontrolüne gittim 6.ayda kendi doktorum molün sana vereceği zarar kalmadı artık dedi 8.aydada başka bir doktora gittim muayene oldum herşey normal zaten bırakmıstım korunmayı 8.ayda hayırlısı artık herkes kaderinde ne varsa onu yaşıyor Rabbimden gelen herşeye razıyım.İnşallah senin içinde hayırlısı olur.Zaman geçmez nasıl geçicek derdim bak 9 ay olmuş bile :) Ama çok yıprandım :KK14:

Haberi alsam hemen burada paylasıcam zaten cok ahdım war neler yapıcam neler ama yeterki bebiş haberini alayım sağlıklı olsun birde :)) Ben doktor kontrolüne gittim 6.ayda kendi doktorum molün sana vereceği zarar kalmadı artık dedi 8.aydada başka bir doktora gittim muayene oldum herşey normal zaten bırakmıstım korunmayı 8.ayda hayırlısı artık herkes kaderinde ne varsa onu yaşıyor Rabbimden gelen herşeye razıyım.İnşallah senin içinde hayırlısı olur.Zaman geçmez nasıl geçicek derdim bak 9 ay olmuş bile :) Ama çok yıprandım :KK14:

amin canım inşallah.hakikaten çok yıpratıcı bır sey umarım bır daha yasamayız boyle bır durumu.ki ben yasamayacagımıza ınanıyorum.bundan sonraki ihtimal %1 oda epey uzak bir ihtimal.herseyın hayırlısı...

amin canım inşallah.hakikaten çok yıpratıcı bır sey umarım bır daha yasamayız boyle bır durumu.ki ben yasamayacagımıza ınanıyorum.bundan sonraki ihtimal %1 oda epey uzak bir ihtimal.herseyın hayırlısı...

Parsiyel molde bazı doktorlar 6 ay yeterlidir diyorlar sen istersen başka bir doktora daha görün tabi bunda ileri yaşta etken.Ben çok araştırdım birçok doktora sordum 6 ay yeterlidir diyende wardı 1 yıl bekle diyende bende ortasında karar kıldım 8 ay :) Zaten hemen bebekte olmuyo en azından bebek için gün saymış olurum.Hiçbirimiz tekrardan yaşamayalım birini zar zor kaldırabiliyoruz 2.cisi cok agır olur.Rabbim yaşatmasın.

Parsiyel molde bazı doktorlar 6 ay yeterlidir diyorlar sen istersen başka bir doktora daha görün tabi bunda ileri yaşta etken.Ben çok araştırdım birçok doktora sordum 6 ay yeterlidir diyende wardı 1 yıl bekle diyende bende ortasında karar kıldım 8 ay :) Zaten hemen bebekte olmuyo en azından bebek için gün saymış olurum.Hiçbirimiz tekrardan yaşamayalım birini zar zor kaldırabiliyoruz 2.cisi cok agır olur.Rabbim yaşatmasın.

ben takıbımı arastırma hastanesınde yapıyorum.ordakı doktorlar katıyen 1 yılın altı olmaz dıyorlar.fakat doktor sıtesınde bır uzmana mesaj yazdım o bana ılac kullanırsan 1 yıl eger kullanmadıysan degerlerınde sıfır ıse 6 ay boyunca sonrasında bırakabılırsın dedi.bende anlayamadım bu işi kime itibar edecegımı kestıremıyorum.galiba arastırma hastanesi daha sıkı tutuyor ama ben genede bır kac doktora soracagım.sonucda 6 ay beklenecekse neden 1 yıl bekleyeyımki insanın psıkolojisi altust oluyor.mubarek aylarda inadıma geçmiyor.aslında ben hamıle kaldıgımda istiyordum ama bu kadar ısteklı degıldım ama basıma bu olay gelınce daha bır ıstegım coşdu ne hikmetse...

ileri yaşda etken demişsinya yani ben 25 yasındayım avantajlmıyım yoksa degılmıyım

ben takıbımı arastırma hastanesınde yapıyorum.ordakı doktorlar katıyen 1 yılın altı olmaz dıyorlar.fakat doktor sıtesınde bır uzmana mesaj yazdım o bana ılac kullanırsan 1 yıl eger kullanmadıysan degerlerınde sıfır ıse 6 ay boyunca sonrasında bırakabılırsın dedi.bende anlayamadım bu işi kime itibar edecegımı kestıremıyorum.galiba arastırma hastanesi daha sıkı tutuyor ama ben genede bır kac doktora soracagım.sonucda 6 ay beklenecekse neden 1 yıl bekleyeyımki insanın psıkolojisi altust oluyor.mubarek aylarda inadıma geçmiyor.aslında ben hamıle kaldıgımda istiyordum ama bu kadar ısteklı degıldım ama basıma bu olay gelınce daha bır ıstegım coşdu ne hikmetse...

ileri yaşda etken demişsinya yani ben 25 yasındayım avantajlmıyım yoksa degılmıyım

Yaşın daha cok genç benim kast ettigim 35 yaş ve üstüydü.Bu topikten önce başka mol gebelik topiği wardı orada parsiyel geçirip korunma süreleri 6 ay olan wardı.Komplet mol geçirip 8 ay korunup hemen hamile kalan gulcel arkadasımız war bak burda şimdi gün sayıyor dogum için.Başka biri wardı komplet moldü doktoru 6 ay yeter demişti.Biri daha wardı onada 10 ay yeter diyende wardı.Çok karısık değilmi? :KK1: Doktorların kimiside kesinlikle 1 yıl diyor benim doktorumda dahil buna peki 1 yılın sonunda mol olmama garantisi warmı diyorum garanti veremem diyor eee ozman neden 1 yıl bekleyecegimki riskimde kalmamıs doktorlar sorumluluk almamak için yapıyorlar bence.Bundan sonra ne olacagını Allah bilir ben ona sıgındım.Benim ilk gebeliğimdi ve ilk aydan hamile kaldıgım için acaba birsorunmu wardı diyorum hiçbir teest tahlide yapılmadı hamile kalırsam uykusuz geceler beni bekler nolcak nasıl geçecek vs... hepsini zaman gösterecek işte.Uzun yazdım k bakma :KK48:

X