Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

ev büyük canımda 2 kişininde bitiremeyeceği bir iş değildi.ama yetiştiremimişler işte.Eve gidince biraz kızdım hızlandı hatunlar.neyse heryer pırıl pırıl oldu rahatladım bende...canım yaşadıkların normal bişey değil ki doğal bu şekilde stresli olman..ama artık güsel şeyler düşün..ben aldım kıyafet bu hafta sonu:KK1::KK1::KK1::KK1:tulum aldım ve çok beğendim:KK66::KK66::KK66:

ah benimde bi temizlikçim olsa heryeri silse süpürse ben keyif yapsam fenamı olurdu :KK68: :KK1: :KK1: :KK1: Benimde temizliğim bitti şükür sadece bi perdem kaldı oda kuru temizlemeye gidecek okadar... yapacak işte kalmadı ewde kös kös oturmaktan başka :97: ben hala kıyafet alamadım eşime demiştim almıyalım ne olur ne olmaz ters giden birşey olur gidemem diye ama herşey seyrinde gittigi için artık gidiyorum bakalım eşim birazdan katalog getiricek bahsettigi biryer war oranınkileride bir görelim... Tulumlar tam bu senin trendleri oldular güle güle giyin sende hayırlı olsun :82:

günaydınnnnnnnnn :KK33: ilaçlarımı içmek için uyandım bi bakınayım dedim :KK39: offf dün çok yoruldum yaww bizim evin alt tarafında sahil war hem yemek yeriz hemde spor yapar geliriz dedik gittik komşularımızla bizim buralar dik rampa eve cıkana kadar bittim :KK53: aksamda caya aldık birde orda yoruldum ilaçlarda sersem gibi yapıyor cok uykumu getirdi hepimiz için dua edip uyumusum uzandıgım yerde :KK1:
ayse ve mürüvet ablacım sizler naptınız bakalım aksam çardak buluşmanız gerçekleştimi :KK9:
agunes merhabalar canım bende 22 yasındayım çalısmıyorum ev hanımı olmaya calısıyorum :KK8::KK6::KK12: bende izmirliyim ama istanbuldayız izmir gibis yok ama :KK16:

gününüzün güzel geçmesini tememmi ediyorum hepinizi öptümmmmm :KK54:

merhabalar dün herkes için dua ettim geç yattım ve başım çok ağrıyor.bende çalışıyorum ama iki ay sonra iş bitecek evdeyim ev hanımı olcam :KK53: hem güzel hem çok sıkıcı napcam bilmiyom izmir gibi yok gerçekten her yeri ayrı bir güzel en önemlisi trafiği rahat istanbuldaki gibi değil :)

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnn :KK33: ilaçlarımı içmek için uyandım bi bakınayım dedim :KK39: offf dün çok yoruldum yaww bizim evin alt tarafında sahil war hem yemek yeriz hemde spor yapar geliriz dedik gittik komşularımızla bizim buralar dik rampa eve cıkana kadar bittim :KK53: aksamda caya aldık birde orda yoruldum ilaçlarda sersem gibi yapıyor cok uykumu getirdi hepimiz için dua edip uyumusum uzandıgım yerde :KK1:
ayse ve mürüvet ablacım sizler naptınız bakalım aksam çardak buluşmanız gerçekleştimi :KK9:
agunes merhabalar canım bende 22 yasındayım çalısmıyorum ev hanımı olmaya calısıyorum :KK8::KK6::KK12: bende izmirliyim ama istanbuldayız izmir gibis yok ama :KK16:

gününüzün güzel geçmesini tememmi ediyorum hepinizi öptümmmmm :KK54:

mürüvetin temizliği bitmedi, şekerim.koskoca evi 1 günde ben temizliyorum hatunlar 2 kişi bitirememiş:KK52::KK52::KK52::KK52: neyse ya yemek yamam lazımmmm :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

merhabalar dün herkes için dua ettim geç yattım ve başım çok ağrıyor.bende çalışıyorum ama iki ay sonra iş bitecek evdeyim ev hanımı olcam :KK53: hem güzel hem çok sıkıcı napcam bilmiyom izmir gibi yok gerçekten her yeri ayrı bir güzel en önemlisi trafiği rahat istanbuldaki gibi değil :)

ayşecim allah kabul etsin bende dün dua ettim tez zamanda sağlıklı bebişler diledim :KK49::KK49::KK49:

Allah kabul etsin (amin) Ben mol oldugumu ögrendigim gün eşime derhal bana iş bul kurs bul kalamam ewde dedim sonra zaman geçtikçe evle işi aynı anda yürütemem diye düşündüm zaten zar zor yapabiliyorum ev işini evlenmeden önce hiç yapmazdım şimdi mecbur yapıyorum kurs bakınıyorum artık sende bakınabilirsin hem vakit geçer hemde oyalancak birşeyler bulmuş oluruz... Gerçi ben hala neye gidecegime karar vermiş degilim :KK1: şimdilik göbek yapmaktan baska yaptıgım iş yok :KK8:

biri bana kalk yemek yap oturma desin:44::44::44::44::44::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

kalkma şekerim otur boşver...gürbüz etliekmekten etliekmek söyle böhhhhhhhhhhh

bu sıcakta yemek yapası gelmiyor insanın yaa ... :KK47: :KK47:

kızlar izmir e gitmeyi çok istedim ama bir türlü fırsat bulamadım...Çok merak ediyorum

ben yerinede gezerim :KK1: :KK1: şaka bir yanada fırsatın olursa gitmeni tavsiye ederim boyoz ve midye nin tadına bakmayıda unutma eger bir rehber ararsan burdayım :KK51: :KK51: :KK1:

:52

akşama kadar ne yaptın sorusuna artık şöyle derim.valla biliyosun sıcak yemek yapasım gelmedi.mürüvette booooşveeeeeeer dedi.bende akşama kadar kızlarla yazıştım.o da bana şöyle bakar:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

valla süper.öyle bir durumda benim eşimin ilk söyleceği şey ee mürvet boşver dediyse evden bir kaç kap bizede yemek gönderseydi der:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ben yerinede gezerim :KK1: :KK1: şaka bir yanada fırsatın olursa gitmeni tavsiye ederim boyoz ve midye nin tadına bakmayıda unutma eger bir rehber ararsan burdayım :KK51: :KK51: :KK1:

çok yakın arkadaşım ve orda üniv. ama fırsat bulup gidemedim bir türlü...kız iki yazdır ben,im düşüklerim damga vuruyor yaz aylarımıza değil izmir e gitmeyi bütün tatil planlarını erteledik hep...bu arada canem bana karşı dikkatli olmanı tavsiye ederim.Azılı bir sapık çıkabilirimmmmmmmmm:KK53::KK53::KK53:

X