Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

ben geldimmmmmmm değerim negatifte 0,213 :KK1: :KK1: okadar dua ettimki Allahım yine yüzümü güldürdü şükürler olsun :KK62: :KK62: :KK62: doktorumla bu sefer detaylı konusma fırsatım oldu kan vermeden önce gidip muayene oldum rahime baktı tertemiz dedi ve o şikayetimde sistit miş idrar yolu enfksıyonu yani ilaçlar verdi değerinde yükselme olcagını pek sanmıyorum dedi ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek süremizi tamamlayalım dedi cok mutluyum :KK64: :KK76:

çok sevindim canım bak korkacak bişey yokmuş demi

çok sevindim canım bak korkacak bişey yokmuş demi

cok tşk ederim Rabbim güldürdü yine yüzümü mutluyum :KK16: ama şu film konusu takıldı kafama benim doktor hiç öylr bişeyden bahsetmemişti bugünde aklımdaydı ama unttum sormayıda inşallah bi aksilik yaşamam :KK28: şimdide bunu takarmısım :KK60: artık kötü düşünmek istemiyorum bu arada burdaki arkadaslarımızda mol gebelik geçirdiler süreleri doldu hatta diger topik wardı orada cocugunu kucagına alanlar oldu ayrıca mol geçirip şimdi hamile arkadaslarımızda war gelirler hep beraber dertleşiriz burada sorunlarımızı sevincimizi paylasırız bekleriz senide

cok tşk ederim Rabbim güldürdü yine yüzümü mutluyum :KK16: ama şu film konusu takıldı kafama benim doktor hiç öylr bişeyden bahsetmemişti bugünde aklımdaydı ama unttum sormayıda inşallah bi aksilik yaşamam :KK28: şimdide bunu takarmısım :KK60: artık kötü düşünmek istemiyorum bu arada burdaki arkadaslarımızda mol gebelik geçirdiler süreleri doldu hatta diger topik wardı orada cocugunu kucagına alanlar oldu ayrıca mol geçirip şimdi hamile arkadaslarımızda war gelirler hep beraber dertleşiriz burada sorunlarımızı sevincimizi paylasırız bekleriz senide

ya film hikaye burcu.senin değerlerin hiç yükselmeden indi beniim ki ilk ayımda 2 kere yükseldi o yüzden çekiyorlar.ya bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh diye bağır.süreni bekle ve hamilelik için çalışmalara başla... :KK1::KK1:ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım benim film konusunu takma kafana o bir tetkik bunun yapılması kötü bişey olduğu anlamına gelmiyo seninki düşmüş yani korkacak bişey yok.çok sevindim inşallah bizimde olur bebişlerimiz sağol canım buluşuruz burda :90:

mürüvet iniyormuyuz bugün.temizlikçi geldi mi????istersen gidip bir bakayım asayiş berkemal mi?????????*:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ayyy süpersin hayatım git bi kontrol hatunları..sabah çıkarken gördüm çok beğendim diyemeyeceğim..şirkete geldim temizlik şirketinden aradılar.eviniz çok büyükmüş bayanlar bugün bitmez demiş duvarlar falan dahlmiş diye...kızdım bende yok artık dedm...git de bir görün istersen:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66: büyük ihtimalle bitirirler ve inerim bende..çünkü çocuk odaları ve banyolar mutfak kalmış bi tek....

günaydınnnnnnnnn :KK33: ilaçlarımı içmek için uyandım bi bakınayım dedim :KK39: offf dün çok yoruldum yaww bizim evin alt tarafında sahil war hem yemek yeriz hemde spor yapar geliriz dedik gittik komşularımızla bizim buralar dik rampa eve cıkana kadar bittim :KK53: aksamda caya aldık birde orda yoruldum ilaçlarda sersem gibi yapıyor cok uykumu getirdi hepimiz için dua edip uyumusum uzandıgım yerde :KK1:
ayse ve mürüvet ablacım sizler naptınız bakalım aksam çardak buluşmanız gerçekleştimi :KK9:
agunes merhabalar canım bende 22 yasındayım çalısmıyorum ev hanımı olmaya calısıyorum :KK8::KK6::KK12: bende izmirliyim ama istanbuldayız izmir gibis yok ama :KK16:

gününüzün güzel geçmesini tememmi ediyorum hepinizi öptümmmmm :KK54:

günaydınnnnnnnnn :KK33: ilaçlarımı içmek için uyandım bi bakınayım dedim :KK39: offf dün çok yoruldum yaww bizim evin alt tarafında sahil war hem yemek yeriz hemde spor yapar geliriz dedik gittik komşularımızla bizim buralar dik rampa eve cıkana kadar bittim :KK53: aksamda caya aldık birde orda yoruldum ilaçlarda sersem gibi yapıyor cok uykumu getirdi hepimiz için dua edip uyumusum uzandıgım yerde :KK1:
ayse ve mürüvet ablacım sizler naptınız bakalım aksam çardak buluşmanız gerçekleştimi :KK9:
agunes merhabalar canım bende 22 yasındayım çalısmıyorum ev hanımı olmaya calısıyorum :KK8::KK6::KK12: bende izmirliyim ama istanbuldayız izmir gibis yok ama :KK16:

gününüzün güzel geçmesini tememmi ediyorum hepinizi öptümmmmm :KK54:

Tatlım bugün maşallah çok pozitifsin.senin adına çok mutlu oldum...ne yazıkki dün buluşamadık benim evde temizlik bitmemişti............

ben geldim ablacım anlamadım senin evmi büyük yoksa temizlikçilermi uyusuk üstelik 2 kişilermiş :KK1: umarım güzel temizliyorlardır... ben yeni uyandım güzel haberler aldıgım için mutluyum aslında hep neşe dolu güler yüzlü biriyimdirde epeydir moralim bozuktu stres korku dolu günlerim cok olmuştu sende biliyosun yavas yavas düzeldim sizlerin sayesinde inanın siz olmasaydınız evde kafayı yerdim Allah hepinizden razı olsun :KK16:
Düğüne gidicemya henüz kıyafetimi alamadım sen aldınmı ? düğün tarihleri aynıydı hatırlıyorsan :86:

ben geldim ablacım anlamadım senin evmi büyük yoksa temizlikçilermi uyusuk üstelik 2 kişilermiş :KK1: umarım güzel temizliyorlardır... ben yeni uyandım güzel haberler aldıgım için mutluyum aslında hep neşe dolu güler yüzlü biriyimdirde epeydir moralim bozuktu stres korku dolu günlerim cok olmuştu sende biliyosun yavas yavas düzeldim sizlerin sayesinde inanın siz olmasaydınız evde kafayı yerdim Allah hepinizden razı olsun :KK16:
Düğüne gidicemya henüz kıyafetimi alamadım sen aldınmı ? düğün tarihleri aynıydı hatırlıyorsan :86:

ev büyük canımda 2 kişininde bitiremeyeceği bir iş değildi.ama yetiştiremimişler işte.Eve gidince biraz kızdım hızlandı hatunlar.neyse heryer pırıl pırıl oldu rahatladım bende...canım yaşadıkların normal bişey değil ki doğal bu şekilde stresli olman..ama artık güsel şeyler düşün..ben aldım kıyafet bu hafta sonu:KK1::KK1::KK1::KK1:tulum aldım ve çok beğendim:KK66::KK66::KK66:

X