Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

offffffff kızlar ya cok stresliyim yaaa :18: :18: :18: mesajı okuyunca ne olur dua edinnn :KK14: :KK14: :KK14:

tatlım panik yapma korkma...Senin bebişin çok küçüktü çok erken fark edildiği için sıkıntı olmaz kafanı takıp stres yapma..bende de çektiler bütün röntgenleri.Arkadaşımızınkide ne yazıkki benim gibi büyükmüş o yüzden daha çok risk altında.Düşünsene kanserli hücreler sende 8 hafta arkadaşımızda 12 hafta bende 18 hafta kalmış...Canını hiç sıkma sen. Yarın hayırlısı ile doktoruna git herşey yolunda diyecek sana tatlım hiç merak etme.Dualarım seninle

geçmiş olsun size şükür sürenizi bayagı azaltmıssınız 3 ayda gelir geçer ben henüz başındayım...bebeginiz 3 aylıkmıs yani 12 hafta ozmana kadar kalp atısını almısmıydınız?sizinkinin parsiyel oldugu halde böyle filmler muayeneler falan sürekli yapılmıs ne güzel en azından tedbir amaçlı takipteymişsiniz...ben hiç film cekilmedim üstelik benimki komplet mol kanser riski yüksek olanından doktorum en son kan değerim 19 a(3.kan verişimde) geldiginde tamam bunu negatif bile sayabiliriz aylıga gecelim dedi yarın ilk defa aylık kan vermiş olucam inşallahhh değerim negatiftedir :KK25: cok ama coook stresli bir durum Allahım kimselere yaşatmasın yine bunada şükür siz neden 1 yıl beklediniz parsiyel mol olan cogu arkadasımıza 6 ay süre vermişler değerlerinizde yükselme olmusmuydu acaba ? ?
kızlarrrr sizlerede film çekildimi ?Ayy korktum şimdi ben babacıgımıda akciger kanserinden kaybettim :KK43: :KK43: :KK43:

sağol canım ben daha önce kalp atışlarını dinlemiştim ama eşim işde olduğu için dinleyememişdi.parsiyal mol gebeliğin hafif olanı ama kesinlikle takip edilmesi gerekiyor.bak şanslısın aslında benim değerim çok yavaş düştü.30 eylülde kürtaj oldum martda 5.00 lerde falandı.doktorum bağayı zorladı dedi.5,00 ve altındaki değerler negatif olur hiç korkma az kalmış.kesinlikle evet yaşayan bilir ama allahım düşmanıma vermesin.yükselme olmadı ama mol gebeliklerde korunma süresi 1 yıl parsiyal komplet fark etmez dedi doktorum çünkü tekrar mol gebelik durumu olabiliyormuş.böyle bir riski göze alamam gerçi herşey allahtan hayırlısı ne ise o olsun diyorum
akciğer filmi tedavin açısından çok önemli doktorunla konuş bence.bende bu durumu yaşayan bir tek benmiyim ki diyodum hiç duymamıştım daha önce
sakın korkma bak güzel düşün akciğer kanseriyle bu çok ayrı.bu durum ilişki olmadanda vucut kendiliğinden üretebiliyor.o yüzden takip ediliyor.bak geçecek inş.göreceksin seneye bebişlerimizi konuşcaz inş.sonucunu bekliyorum merak ettiğin bişey olursa sor ben bu durumla ilgili bağayı bilgi edindim

Son düzenleme:
canım benim bütün yazılarını okudum bende mol gebelik geçirdim bebeğim üç aylıkdı rutin kontrole gitmiştik eşim ilk defa kalp atışları duymayı,bende acaba cinsiyetini öğenebilirmiyiz diye beklerken doktorumuz bize yaşamadığı söyledi kan beynime fırladı o anı yaşamısşın bilirsin:KK43: 30 eylülde kürtajla alındı parça patalojiye gitti.sonucunu 15 gün sonra aldım parsiyal mol hidatiform tam içeriğini bilmiyordum tabiii ama mol kelimesi hiç hoş gelmemişdi o an.doktoruma gösterdim hemen hastaneye yatış dedi bhcg kan testi kanser araştırıması vede akciğer filmi çekildi.sonuçlar temiz çıksada aynı senin gibi içim içimi yiyordu ne uyku ne yemek kafamdam atamıyordum bir türlü.haziran neredeyse bitti 3 ayım kaldı.ilk zamanlar haftalık 6 ay olana kadar 6.aydan sonra aylık veriyorsun kanı ve her kan verilişinde jinekolojik muayene yapılıyor ve de 3 ayda bir akciğer filmi çekiliyor...
şunu unutmaki herşey allahdan sakın üzülme eminimki bizimde bebişlerimiz olacak bunu kafamdan çıkarmıyorum sabır sabır sabır

geçmiş olsun canım Allah yardımcımız olsun..benimde 1 yılım düm gece doldu..:KK43::KK43::KK43:ağladım ağladım topladım kendimi.hayırlısı ile çok az kalmış

geçmiş olsun canım Allah yardımcımız olsun..benimde 1 yılım düm gece doldu..:KK43::KK43::KK43:ağladım ağladım topladım kendimi.hayırlısı ile çok az kalmış

seninde mi mol gebelik hangisiydi?benim dolmasına 3 ay kaldı bakalım hayırlısıyla geçsin bu süreç bişey çıkmadan bende çok ağladım söz vermişdim eşime ama o görmeden hala ağlıyorum içimi boşaltıyorum yoksa çatlıcam

seninde mi mol gebelik hangisiydi?benim dolmasına 3 ay kaldı bakalım hayırlısıyla geçsin bu süreç bişey çıkmadan bende çok ağladım söz vermişdim eşime ama o görmeden hala ağlıyorum içimi boşaltıyorum yoksa çatlıcam

hayatım burda mol gebelik yaşayan çok bayan var.daha önce başka bir sayfa vardı orda yazışıyorduk biz..bir çok bayan dertleşiyorduk konu sahibi kapatmış bizde buraya geldik.benim bebişim de 4.5 aylıkdı...yaşadıklarımızı unutmak çok zor.unutmıuyoruz bu acı ile yaşamaya alışıyoruz sadece. Ancak ne zaman diner acılarımız bebişlerimizi kucağımıza alınca inşallah

bu arada benimkide parsiyal mol hidatiform

ben ilk burayı gördüm hemen girdim dertleşmeye çok ihtiyacım vardı.bu siteye girmeden önce hiç kimseyle konuşamıyodum çevremde hiç mol gebelik geçiren yoktu bu dönem çok zor geçti benim için herkes içinde öyledir tabiii.neyse hayırlısıyla bebişlerimizi alalımda sabırla bekliyoruz

ben ilk burayı gördüm hemen girdim dertleşmeye çok ihtiyacım vardı.bu siteye girmeden önce hiç kimseyle konuşamıyodum çevremde hiç mol gebelik geçiren yoktu bu dönem çok zor geçti benim için herkes içinde öyledir tabiii.neyse hayırlısıyla bebişlerimizi alalımda sabırla bekliyoruz

ah canım bilmezmiyim.bende ilk kasım ayında fark ettim burayı gerçekten bana iyi geldi.ağlaya ağlaya günlerce hem okudum hem yazdım.Mol gebelik çok yaygın bişey olmadığı için birçok insanın haberi yok.Biz burdayız canım ne zaman istersen dertleşiriz.sen yaz içindekileri biz paylaşmaya hazırız hiç merak etme sennn

ah canım bilmezmiyim.bende ilk kasım ayında fark ettim burayı gerçekten bana iyi geldi.ağlaya ağlaya günlerce hem okudum hem yazdım.Mol gebelik çok yaygın bişey olmadığı için birçok insanın haberi yok.Biz burdayız canım ne zaman istersen dertleşiriz.sen yaz içindekileri biz paylaşmaya hazırız hiç merak etme sennn

ben bir kaç hafta önce psikoloğa gitmeyi düşünüyodum hiç kimse beni anlamıyo ya eşim bile yada bana öyle geliyo ve bişey sormak istiyorum senin bhcg düşüşü hızlımıydı yavaşmıydı.temmuz 6nda kontrol var bu sefer akciğer filmide var.ve de 1 yıl dolmuşya senin doktorunla konuştunmu bebişe izin varmı falan diye ben geçen kontrolde sordum gerçi her kontrolde soruyorumda neyse 1 yıl dolduğunda bebiş yapabiliriz yani demi dedim bana dur bi dedi önce konuşucaz ondan sonra izin dedi ne konuşacak ki merak ettim.bu tetkiklerden başka tetkikler mi yapılacak acaba

ben bir kaç hafta önce psikoloğa gitmeyi düşünüyodum hiç kimse beni anlamıyo ya eşim bile yada bana öyle geliyo ve bişey sormak istiyorum senin bhcg düşüşü hızlımıydı yavaşmıydı.temmuz 6nda kontrol var bu sefer akciğer filmide var.ve de 1 yıl dolmuşya senin doktorunla konuştunmu bebişe izin varmı falan diye ben geçen kontrolde sordum gerçi her kontrolde soruyorumda neyse 1 yıl dolduğunda bebiş yapabiliriz yani demi dedim bana dur bi dedi önce konuşucaz ondan sonra izin dedi ne konuşacak ki merak ettim.bu tetkiklerden başka tetkikler mi yapılacak acaba

canım benim eşimde aynı.onlar olaylar yaşandı ve bitti..üstünden uzun zaman geçti diye düşünüyorlar hatta bizim hala toparlanmamış olmamız onlara göre abartı..beta hcg benim eylül ayında sıfırlandı..İlk değerim 480.000 di çok yüksekti. Ama sonra yavaş yavaş düştü.benim akciğer filmi bebek alınmadan çekildi.birde kürtajdan sonra çektiler.bide benim gutr değerlerime falan da bakıldı.Çünkü hastaneye yattığımda mol gebelikten değerlerimin hepsi tepe taklak durumdaydı.Ama çok şükür sonra hiç yükselme olmadı.Benim kürtajdan sonra tıp fakültesindeki doktorum 6 ay sonra deneyebilirsin dedi.ancak kendi doktorum kesinlikle 1 yıl dedi.12 Nisandaki son kontrolümde de korunmayı bırakmamı istedi.değerlerde yükselme olmayınca bırakın dedi.Ama ben hamile kaldım kalıcam,korunmayı bıraktık bırakıcaz derken bak 1 yıl doldu.bakalım bundan sonra hayırlısı olur inşallah

canım benim eşimde aynı.onlar olaylar yaşandı ve bitti..üstünden uzun zaman geçti diye düşünüyorlar hatta bizim hala toparlanmamış olmamız onlara göre abartı..beta hcg benim eylül ayında sıfırlandı..İlk değerim 480.000 di çok yüksekti. Ama sonra yavaş yavaş düştü.benim akciğer filmi bebek alınmadan çekildi.birde kürtajdan sonra çektiler.bide benim gutr değerlerime falan da bakıldı.Çünkü hastaneye yattığımda mol gebelikten değerlerimin hepsi tepe taklak durumdaydı.Ama çok şükür sonra hiç yükselme olmadı.Benim kürtajdan sonra tıp fakültesindeki doktorum 6 ay sonra deneyebilirsin dedi.ancak kendi doktorum kesinlikle 1 yıl dedi.12 Nisandaki son kontrolümde de korunmayı bırakmamı istedi.değerlerde yükselme olmayınca bırakın dedi.Ama ben hamile kaldım kalıcam,korunmayı bıraktık bırakıcaz derken bak 1 yıl doldu.bakalım bundan sonra hayırlısı olur inşallah

çok doğru söylüyosun onlara göre abartı bu durum çok kötü eşiminde beni anlamasını isterdim.benim ilk değerim 326.00 idi ekimde çok yavaş düştü doktorum çok zorladı dedi martta falan 5.00 düştü şuanda en dipte çok şükür riskli dönem kürtajdan sonra 6 aymış ama kesinlikle 1 yıl bekliceksin dedi bekliyorum bakalım geç olsun güç olmasın herşeyin hayırlısı olsun inşallah bebiş olunca müjdeyi bekliyoruz mutlaka

geçmiş olsun size şükür sürenizi bayagı azaltmıssınız 3 ayda gelir geçer ben henüz başındayım...bebeginiz 3 aylıkmıs yani 12 hafta ozmana kadar kalp atısını almısmıydınız?sizinkinin parsiyel oldugu halde böyle filmler muayeneler falan sürekli yapılmıs ne güzel en azından tedbir amaçlı takipteymişsiniz...ben hiç film cekilmedim üstelik benimki komplet mol kanser riski yüksek olanından doktorum en son kan değerim 19 a(3.kan verişimde) geldiginde tamam bunu negatif bile sayabiliriz aylıga gecelim dedi yarın ilk defa aylık kan vermiş olucam inşallahhh değerim negatiftedir :KK25: cok ama coook stresli bir durum Allahım kimselere yaşatmasın yine bunada şükür siz neden 1 yıl beklediniz parsiyel mol olan cogu arkadasımıza 6 ay süre vermişler değerlerinizde yükselme olmusmuydu acaba ? ?
kızlarrrr sizlerede film çekildimi ?Ayy korktum şimdi ben babacıgımıda akciger kanserinden kaybettim :KK43: :KK43: :KK43:

bana çekildi halada çekiliyor.10. ayımdayım her ay bir tane

ben geldimmmmmmm değerim negatifte 0,213 :KK1: :KK1: okadar dua ettimki Allahım yine yüzümü güldürdü şükürler olsun :KK62: :KK62: :KK62: doktorumla bu sefer detaylı konusma fırsatım oldu kan vermeden önce gidip muayene oldum rahime baktı tertemiz dedi ve o şikayetimde sistit miş idrar yolu enfksıyonu yani ilaçlar verdi değerinde yükselme olcagını pek sanmıyorum dedi ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek süremizi tamamlayalım dedi cok mutluyum :KK64: :KK76:

ben geldimmmmmmm değerim negatifte 0,213 :KK1: :KK1: okadar dua ettimki Allahım yine yüzümü güldürdü şükürler olsun :KK62: :KK62: :KK62: doktorumla bu sefer detaylı konusma fırsatım oldu kan vermeden önce gidip muayene oldum rahime baktı tertemiz dedi ve o şikayetimde sistit miş idrar yolu enfksıyonu yani ilaçlar verdi değerinde yükselme olcagını pek sanmıyorum dedi ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek süremizi tamamlayalım dedi cok mutluyum :KK64: :KK76:

kuşum çok mutlu oldum senin adına:KK66::KK66::KK66:

kuşum çok mutlu oldum senin adına:KK66::KK66::KK66:

sagolasın ablacım :KK70: :KK70: artık gönül rahatlıgıyla izmire düğüne gidebilirim alışverişe çıkmam lazım doyaaa doyaaa gezicem :KK24: :KK24: Allahım inşallah bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul eder yüzümüzü güldürür dün gece dua ettim hepimiz adına yine edicem Allahım kabul ederse .... eşim ewde bugün arada gidip gelebilirim :KK55:

demiştim demekten nefret ediyorum.neyse çok sevindim

X