- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.781
gidecem mutlaka Allah in izniyle inşallah aynı şeyleri yaşamayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yaptırdım canımsmear testi yaptıran var mi
Geçmiş olsun canım ne kadar çok ınsan yaşadı ve yaşıyor bu hastalığı yaBende dün Mol gebelik şüphesiyle kürtaj oldum. Kesin sonuç pataloji ama insAllah Mol değildır.. (
Bende yurt dışındayım en ıyı doktorlara gıttım bana da şansızlık 8 ayım oluyor benım her ay kan verdım beta sıfır şükür .Ocak da bıtıyor burdakı doktor sıkıntı yok 8/9 ay kafi diyor bakalım bu ay bırakacam korunmayı artık gerısı Allah'a kalmış vallah çok zor durum gecmış olsun.Ben doktora beni tek mı buldu diyordum kadın bınlerce var dıyordu gerçekten de çok yaşayan varmiş.Ya birde hastanede çalısıyorum ona rağmen önlem alınabilecek birsey değil.. doktorlar sanssizlik seni bulmuş diyor başka birşey yok.
Canım ben korunmayı bıraktım 8. Ayım doldu zaten hemen hamıle kalmam duşuncesıyle 3 ay hap kullanmıştım bakalım korkmuyorum degıl bu ay sen ne yaptın?kızlar ne durumdasiniz
Aynen canım bende akışına bıraktım korunmayı;-)Rozza ile aynı durumdayım 8.ayım doldu ve bıraktım artık korunmayı gerisi Allah kerim.. güzel haber alırsak birbirimize umut olalım hemen gitmeyin buralardan :)