Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Canım valla bana da doktor mayıs da bıtıyor demişti fakat eve kağıt gönderıp ocak da bitiyor son kontrol demiş ve beta takıbı bana da göndermiş şu ana kadar aldıkları tüm kan sonuçları sıfır demiş genel muane edecek bende artık ocak da bırakacam gıbı;-)

Senin adina cok sevindim.Aynen ben de Ocak ayina randevu aldım genel muayeneden sonra herşey olumlu olursa Allahın izniyle birakcam korumayı.. sabırsızlıkla bekliyorum.

Ya birde hastanede çalısıyorum ona rağmen önlem alınabilecek birsey değil.. doktorlar sanssizlik seni bulmuş diyor başka birşey yok.

Ya birde hastanede çalısıyorum ona rağmen önlem alınabilecek birsey değil.. doktorlar sanssizlik seni bulmuş diyor başka birşey yok.
Bende yurt dışındayım en ıyı doktorlara gıttım bana da şansızlık 8 ayım oluyor benım her ay kan verdım beta sıfır şükür .Ocak da bıtıyor burdakı doktor sıkıntı yok 8/9 ay kafi diyor bakalım bu ay bırakacam korunmayı artık gerısı Allah'a kalmış vallah çok zor durum gecmış olsun.Ben doktora beni tek mı buldu diyordum kadın bınlerce var dıyordu gerçekten de çok yaşayan varmiş.

Rozza ile aynı durumdayım 8.ayım doldu ve bıraktım artık korunmayı gerisi Allah kerim.. güzel haber alırsak birbirimize umut olalım hemen gitmeyin buralardan :)

X