- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.761
Deeploneliness rahim filmi çektirmeyi doktor mu söyledi kendin mi gitceksin.. ayrıntılı çıkıyor mu peki sonuç.. Bize sadece bhcg ve usg takibi yapın dedi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cektirmistim ama ben tup bebek yapacaktim.dr kurtajdan sonra tüplerde kalinti olabilir demisti.ondan ćektormiştim.Temiz çıktı ve o ay hamile kaldim.tup bebege gerek olmadan.çok şükür kizim suan 2 aylik.Mol gebelikten sonra rahim filmi çektiren var mı aranızda hanımlar? Korunma süremin üstünden 5 ay geçti. Yarın hsg çekileceğim..
Rahim filmi yani hsg tüplerinde bi tikaniklik varsa onun tespiti icin çektiriliyor canim.çok kısa ve o an belli olan bir islem.tüpler yikaniyor ufak bir pihti varsa bile aciliyor.genelde zor hamile kalanlar dan cektirilmesi istenir.Deeploneliness rahim filmi çektirmeyi doktor mu söyledi kendin mi gitceksin.. ayrıntılı çıkıyor mu peki sonuç.. Bize sadece bhcg ve usg takibi yapın dedi doktor
Canım benim maalesef kısmi mol gebelikti. 6 ay beta hcg takibi yapıldı. sonra 5 ay geçti tekrar hamile kalamayınca kendim istedim çektirmeyi çünkü eşimde de bende de bir sorun yok sebepsiz infertilite o yüzden geriye bi o kalmıştı. Dün çekildim bir sorun çıkmadı şükür..Deeploneliness rahim filmi çektirmeyi doktor mu söyledi kendin mi gitceksin.. ayrıntılı çıkıyor mu peki sonuç.. Bize sadece bhcg ve usg takibi yapın dedi doktor
Maşallah sizeDarısı biz isteyenlere olsun İnşallah. Zaman geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum artık. Elimden geleni yaptım demek için çekildim hsg'yi de ..Ben cektirmistim ama ben tup bebek yapacaktim.dr kurtajdan sonra tüplerde kalinti olabilir demisti.ondan ćektormiştim.Temiz çıktı ve o ay hamile kaldim.tup bebege gerek olmadan.çok şükür kizim suan 2 aylik.
Sıfır ağrı diyebilirim. Çok rahatti ve 5 dk da bitti. Dr a hepsi bu mu dedim. Çünkü ayilip bayilanlar cok, onların yazdıklarını okumuştum hic de oyle degilmis.Benim bhcg degerlerim 0.1 çıkıyor yükseliş olmadı çok şükür.. 5 ay geçti üzerinden komplet moldü. 7 ay daha doldurmak zorunda mıyım acaba Ultrason da temiz. Hsg yi yaptırıp emin olmak istiyorum. Çok ağrıdı mi işlemi yaparken?