Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Deeploneliness rahim filmi çektirmeyi doktor mu söyledi kendin mi gitceksin.. ayrıntılı çıkıyor mu peki sonuç.. Bize sadece bhcg ve usg takibi yapın dedi doktor

Mol gebelikten sonra rahim filmi çektiren var mı aranızda hanımlar? Korunma süremin üstünden 5 ay geçti. Yarın hsg çekileceğim..
Ben cektirmistim ama ben tup bebek yapacaktim.dr kurtajdan sonra tüplerde kalinti olabilir demisti.ondan ćektormiştim.Temiz çıktı ve o ay hamile kaldim.tup bebege gerek olmadan.çok şükür kizim suan 2 aylik.

Deeploneliness rahim filmi çektirmeyi doktor mu söyledi kendin mi gitceksin.. ayrıntılı çıkıyor mu peki sonuç.. Bize sadece bhcg ve usg takibi yapın dedi doktor
Rahim filmi yani hsg tüplerinde bi tikaniklik varsa onun tespiti icin çektiriliyor canim.çok kısa ve o an belli olan bir islem.tüpler yikaniyor ufak bir pihti varsa bile aciliyor.genelde zor hamile kalanlar dan cektirilmesi istenir.

Canım benim maalesef kısmi mol gebelikti. 6 ay beta hcg takibi yapıldı. sonra 5 ay geçti tekrar hamile kalamayınca kendim istedim çektirmeyi çünkü eşimde de bende de bir sorun yok sebepsiz infertilite o yüzden geriye bi o kalmıştı. Dün çekildim bir sorun çıkmadı şükür..

Ben cektirmistim ama ben tup bebek yapacaktim.dr kurtajdan sonra tüplerde kalinti olabilir demisti.ondan ćektormiştim.Temiz çıktı ve o ay hamile kaldim.tup bebege gerek olmadan.çok şükür kizim suan 2 aylik.
Maşallah size:nazar:Darısı biz isteyenlere olsun İnşallah. Zaman geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum artık. Elimden geleni yaptım demek için çekildim hsg'yi de ..

Benim bhcg degerlerim 0.1 çıkıyor yükseliş olmadı çok şükür.. 5 ay geçti üzerinden komplet moldü. 7 ay daha doldurmak zorunda mıyım acaba :KK43: Ultrason da temiz. Hsg yi yaptırıp emin olmak istiyorum. Çok ağrıdı mi işlemi yaparken?

süttten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermıs ya ben bırsey dıyemıyorum beklemek zor evet ama aynı seyı yasamak daha da zor benım parsıyel mol olmasına rağmen docent ılla bır yıl beklemen lazım dedı beklemeyıp 6. ayımda hamile kaldım kalbı durunca tekrar kurtaj oldum ben sana bekle demedım mı dedı sımdı kalan suremı tamamlatıyorlar .tabı herkesın aynı olacak dıye bırsey de yok rabbım bır daha yasatmasın

bu arada bu patolojı de mol olmadıgı halde kalan süremı tamamlatıyorlar tekrar mol olsa sure bastan baslayacakmıs

Benim bhcg degerlerim 0.1 çıkıyor yükseliş olmadı çok şükür.. 5 ay geçti üzerinden komplet moldü. 7 ay daha doldurmak zorunda mıyım acaba :KK43: Ultrason da temiz. Hsg yi yaptırıp emin olmak istiyorum. Çok ağrıdı mi işlemi yaparken?
Sıfır ağrı diyebilirim. Çok rahatti ve 5 dk da bitti. Dr a hepsi bu mu dedim. Çünkü ayilip bayilanlar cok, onların yazdıklarını okumuştum hic de oyle degilmis.

Selamun aleykum arkadaslar.mol gebelikten sonra saglikli gebelik geciren bicok kisi var iciniz rahat olsun..rahim filmiden sonra gebelik ihtimalinin yukseldgini bir doktodan duymustum..cok dayanilmicak acisida yok..sadece dua etmek gerekir ve cocuk fikrini kafadan atip rahat olmak..Rabbim herkese anne olmayi nasip etsin aratmasin kimseye..

Of çok sıkıldım artık ;(((6.ayım doluyor nisanda bıtıyor sma daha çok var;-(

Benım ev taşima sorunum var o bu ay çıksın arada:KK66: ben yenı yıla allahın izniyle bomba gıbı gırecem,))))şubattan sonra korumayı bırakıyorum zaten doktor şubattan sonra sıkıntı olmaz dedı o zaman da 10 ay olacak artık verende allah alanda:-)

Canım o onemlı degıl doktorlar kürtaj oldugun aydan ıtıbaren 1 yıl dıyor benım de 7. Ayım olacak

Evet süren bitmiş bir kontrole git istersen kafan rahat olur mol gecırdıgını de belırt.

X