-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.741
inş canim Güzel dileklerin için teşekkür ederim sende bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın benim için dua eder misin hamilelerin duaları kabul olur Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebisler nasip etsinCanim gecmis olsun. Zaten gecti coktan insallah.
Ben tam mol gebelik yasadim, degerler sifirlandiktan sonra 6 ay korunduk. Toplamda 9uncu ayda hamile kaldim gecen surecte.
Hollandadaki jinekologlar 1 yil beklenmesini gereksiz buluyo neden bilmem Turkiyedekiler israrla 1 yil tabsiye ediyo.
Simdi 28haftalik hamileyim elhamdullillah.
Korkma sakin olacagi varsa iki sene bekleyip yeniden yasayanlar var. Ama o kadar nadirki.burdaki doktorum hic tekrarlayan gormedim diye beni hep rahatlatti. Sen de kendini negatif seylere hazirlama. Olur bi an once insallah saglikli bi gebelik ve sonunda da bebisine kavusursun.
Canim ben bebegimi kaybettim megerse 3 hafta once karnimda olmus dr a gittim bekleseydin keske dedi 1 yil yine patalojiye gidecek ama yine mol galiba yoksa cok iyidi 8 haftada gittigimde haftasina gore ilerdeydi hareketlwnmeye baslamis dedi ne oldu birden anlamadim aklima yine mol geliyor dr da erken hamile kalmissin keske bekleseydin dedi ayni seyi ikonci defa yasamaktansa bekle bence bir dahakine riskin daha da artiyor çünkü ve yeniden kurtaj olmak cok zorMrb bende mayıs da kurtaj oldum ve bugun 3.adetım oldum valla cesaret edemiyorum ben 6 ay bekleme taraftarıyım 4ayım a girdım ama cesaretım yok psıkolojik olarak rahat degılım korkuyorum kımı dıyor Bır kere olmuş tekrar olacak gıbı dıye Bır sey yok obur doktor dıyor kesınlıkle Bır sene yanı bende merak edıyorum kac ay beklemeyıp de sağlıklı doğuran olan!????
Geçmiş olsun canım. Rabbim bir daha yaşatmasın. İkinci kez mol değildir inşallah..Canim ben bebegimi kaybettim megerse 3 hafta once karnimda olmus dr a gittim bekleseydin keske dedi 1 yil yine patalojiye gidecek ama yine mol galiba yoksa cok iyidi 8 haftada gittigimde haftasina gore ilerdeydi hareketlwnmeye baslamis dedi ne oldu birden anlamadim aklima yine mol geliyor dr da erken hamile kalmissin keske bekleseydin dedi ayni seyi ikonci defa yasamaktansa bekle bence bir dahakine riskin daha da artiyor çünkü ve yeniden kurtaj olmak cok zor
Ins canimGeçmiş olsun canım. Rabbim bir daha yaşatmasın. İkinci kez mol değildir inşallah..
bekleyecem zaten canim bazi testler yaptiracam sonra insCanım sevindim :) belki tekrar yaşamaman için öyle demiştir.. Pozitif düşün..sürenı bekle zaten ancak toparlanirsin..özelde bakalım ne soyleyecekler bizi de haberdar et.
Cok gecmis olsun canim uzuldum ama sevindirici tarafi tekrarlamamis olmasi. Umarim zararsiz normal bir dusuk yasamissindir, Allah'in takdiri. Alti ay daha mi bekliyceksin o zaman? Dikkat et kendine.bekleyecem zaten canim bazi testler yaptiracam sonra ins
Sagol canim muallak da belli degil sebebi .bir seneyi tamamla diyor benim 4 ayim kaldi o zamana kadar da testler falan anca sonuçlanır zatenCok gecmis olsun canim uzuldum ama sevindirici tarafi tekrarlamamis olmasi. Umarim zararsiz normal bir dusuk yasamissindir, Allah'in takdiri. Alti ay daha mi bekliyceksin o zaman? Dikkat et kendine.