- 26 Nisan 2016
- 654
- 415
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.721
canım gecmis olsun ins en kısa zamanda sıfırlanır değerin benim de 4. ayım 2 ay daha bekleyecem sonra calısmalara baslayacağız kısmi mol de 6 ay yeterliymis canımKızlar iyi günler bende mol gebelik magduruyum malesef mayısın onunda 10 haftalık bebegimi aldırmak zorunda kaldım malesef pataloji sonucum parsiyel mol haftalık kan weriyorum geçen hafta werdim en son 61 di yarın bi daha wericem umarım sifirlanmis olur size merak ettiğim bişey sormak istiyorum kurtajdan sonra ne kadar korundunuz doktorları dinlemeyip 1 seneden önce hamile kalıp sağlıklı gebelik geçiren war mi biraz uzun oldu hakkınızı helal edinhepimizede geçmiş olsun
Selam bayanlar. Bende ara ara yazan biriyim. 5 ağustos 2014 de kismi mol gebelik sonlandirildi. 2 -3 ayda beta hcg degerim sifirlandi. Ve kontrollerimdede hep sifir çıktı. Ben istanbul uskudar zeynep kamile gittim. Ve bana da bir sene beklememi yoksa tekrar etme riskinin yuksek olduğunu soylemislerdi. Bende bekledim. Ve ekim 2015 de hamile kaldim. Şu anda 31 haftalik hamileyim. Hersey cok guzel gidiyor. Sakin umidinizi yitirmeyin. Zamani saymayin. Kendinizi birseylerle oyalayin. Olumsuz düşünceleri kenara birakin.... Zaman dolunca kendinizi hazir hissettigin0izde bebek calismalarina baslayin. Baska bir forumdan kismi mol gebelik yasamis bir arkadaslada yazisiyoruz. O da zamani doldu ve 2 ay icinde gebe kaldi.....Allahim insallah sizler icin zamani su gibi gecirsin. Ve hemen ardindan saglikli kucaginiza alacaginiz bir gebelik yasatsin. Bana da insallah saglicakla kucagima almayi nasip eder. Opuyorum sizleri.
Komple moldu canim.PARSIYEL mol muydu siIn dr nekadar kkorunmasuresi versi 9ay sonra hamile kaldim dedinizde
Canim gecmis olsun. Ama doktorun neden once bekleyip degerlerini taibe alip dusmesinden emin olmak istemiyor.Arkadaşlar merhaba, herkese geçmiş olsun ..
17 mayısta parsiyel mol gebelik sebebiyle kürtaj oldum.
1 hafta sonra kontrol için hastaneye gittim ve doktorum değerlerim düşene kadar haftalık 1 doz olmak üzere metotreksat tedavisi uygulamak istediğini söyledi. Bu tedavinin şuan için uygulanmak zorunda olmadığını ancak bir sonraki gebelikte herhangi bir sorun yaşamamak adına bu yolu izlememiz gerektiğini belirtti. Değerlerin sıfırlandığında 3 ay sonra tekrar hamilelik düşünülebilir dedi. Tüm siteyi alt üst ettim bekleme süresi 3 ay , 6 ay ya da 1 sene olan var.
Bu süreçte benim gibi metotreksat iğnesi olan var mı?
Benim 1. 20 de idi 5 in altinda olmasi yetiyor. Hayirlisi olsun insallahKIZLAR BIRSEY SORACAM AYLIK BETA HCG VERIYORUM DA BIR ONCEKI AY 0,16 BU AY 0,27 BU 6 AYIMA GİRİYORUM HIC TAM 0 CIKMADI DA SİZ DE DE MI BOYLE OLUYORDU. BU AYDAN SONRA GEBELIK DUSUNMEYE BASLAYACAGIZ DA TAM SIFIR OLMASI GEREKIRSE BEKLEYELIM DIYE
Allahin izniyle insallah değildir.Benimde adetin 2 gün gećmisti 2000 lerdeydi.6 hafta olmadan kalp atişini duyduk.Meğerse erken dollenme olmuş.1 hafta onden gidiyordu.37.haftamdayim hala öyle kizimin ultrason ölçüleri hep ileride.Korkma cznim.kim bilir belkide ćogul gebelik bile olabilir.Kizlar iyi geceler korkarim ki benim mol gebelik tekrarladi bugun tekrar test yaptim batımı 2 gun gecti ve degerim 2200aglaya aglaya dr a kostum degerin cok yuksek degil dedi ama inandirici gelmedi normal olmadigini biliyorum yani . Yine de allahtan umit kesilmez kalp atimini duyana kadar bekleyecem allahim ins o kotu gunleri bir daha gostermez ama cok kötüyüm
ins canim allahim sesini duysun gebesin dua et olur mu iki gundur mahfoldum benAllahin izniyle insallah değildir.Benimde adetin 2 gün gećmisti 2000 lerdeydi.6 hafta olmadan kalp atişini duyduk.Meğerse erken dollenme olmuş.1 hafta onden gidiyordu.37.haftamdayim hala öyle kizimin ultrason ölçüleri hep ileride.Korkma cznim.kim bilir belkide ćogul gebelik bile olabilir.
Korktugun gibi degildir umarim. Zaten hemen gebeligim basinda belli etmez demisti doktorum bana. O nedenle ilk kontrolumu 5inci haftadan once vermemisti. Bekle biraz Allag buyuk. Haber ver bize de durumunu. Guzel haberlerini bekliyoruz insallah.ins canim allahim sesini duysun gebesin dua et olur mu iki gundur mahfoldum ben
Can'ım sen de mı Mol gebelık gecırdın kac ay sonra sağlıklı hamılelık gecırdın??ilk doktor randevusu na 7. hafta gitmistim acele etmedim amaaan dedim iyi kötü ne öğreneceksem bi gidişte öğreneyim arada bekleme süresi beni gerecek diye düşünmüştüm
Nasil gidiyo hamilelik canim bosuna korkutmussundur kendini insallah?ins canim allahim sesini duysun gebesin dua et olur mu iki gundur mahfoldum ben
Canim gecmis olsun. Zaten gecti coktan insallah.Merhabalar aranıza yeni katıldım.Kasım 2015 mol gebelikle tanıştım.Dr um bir sene korunmamı istedi.Kan degerim ocak ayında sıfırlandi.Esimin tayini çıktı ve bulunduğum yerde Dr gittim ve eylül de korunmayi bırakabilirsiniz dedi bende bir sene daha olmadığını Soledim bana kısırlık oranı arttığını ve hemen bebek olmayabilir dedi o kadar bekledim ve cok sıkıntılı günler yaşadım sizce ne yapmalıyım?
Canim 7+4 um bugun gecen hafta gittim dr a kalp atimi var dedi ins bir sıkıntı cikmaz yarin ya da öbür gün tekrar gidecem bakalim dr um kizdi cikar aklından artik su mol gebeligi diyeNasil gidiyo hamilelik canim bosuna korkutmussundur kendini insallah?
Aylarca gitmiyo o korku biliyorum, en iyi biz anlariz birbirimizi. Hersey yolunda gidicek insallah, karnindaki mucizenin tadini cikart. Cok opuyorum.Canim 7+4 um bugun gecen hafta gittim dr a kalp atimi var dedi ins bir sıkıntı cikmaz yarin ya da öbür gün tekrar gidecem bakalim dr um kizdi cikar aklından artik su mol gebeligi diye
Cok teşekkür ederim canim cok sagol ins canim kotu seyler dusunmemeye calisiyorum iyi olcagina ben de inaniyorumAylarca gitmiyo o korku biliyorum, en iyi biz anlariz birbirimizi. Hersey yolunda gidicek insallah, karnindaki mucizenin tadini cikart. Cok opuyorum.