Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

canım gecmis olsun ins en kısa zamanda sıfırlanır değerin benim de 4. ayım 2 ay daha bekleyecem sonra calısmalara baslayacağız kısmi mol de 6 ay yeterliymis canım

Pınar Merhaba, Ben de mol gebelik sebebiyle zeynep kamil hastanesinde tedavi gördüm Aralık-Mayıs ayları arasında. Değerlerim 4 hafta önce sıfırlandı. 4 haftadır her hafta kontrol amaçlı kan veriyorum. geçen hafta 1.22'ydi sonucum bugün tekrar verdim 1.48 çıktı. Doktorum sorun olmadığını söyledi ama içime bir endişe düştü. Sende de böyle bir durum olmuş muydu?

Canim gecmis olsun. Ama doktorun neden once bekleyip degerlerini taibe alip dusmesinden emin olmak istemiyor.
Ilac tedavisi dusmeyen yada yukselen hcg degerlerinde kullaniliyo.
Sen iyice bir arastir bence bosu bosuna yorma vucudunu derim ben.
Rabbim acil sifalar versin.

KIZLAR BIRSEY SORACAM AYLIK BETA HCG VERIYORUM DA BIR ONCEKI AY 0,16 BU AY 0,27 BU 6 AYIMA GİRİYORUM HIC TAM 0 CIKMADI DA SİZ DE DE MI BOYLE OLUYORDU. BU AYDAN SONRA GEBELIK DUSUNMEYE BASLAYACAGIZ DA TAM SIFIR OLMASI GEREKIRSE BEKLEYELIM DIYE

Benim 1. 20 de idi 5 in altinda olmasi yetiyor. Hayirlisi olsun insallah

Kızlar benim patolojide komplet mol hidatiform çıktı. Değerler düşerken bi anda tekrar yükseliş gösterdi. Metotreksat a başladım 3.doz dan sonra 8 e düştü. Bana göre çok ağır bir ilaç. Herhangi bir kanama ya da yükseliş yoksa bu ilacı almayin kemoterapik bir ilaç ve 3 ay mutlaka korunmanız gerekiyor. Zaten 1 yıl da mol gebelik var.Allahım hepimiz Yardımcısı olsun çok zor bir süreç. Hala beklemekteyim degerin düşmesini

Kizlar iyi geceler korkarim ki benim mol gebelik tekrarladi bugun tekrar test yaptim batımı 2 gun gecti ve degerim 2200 aglaya aglaya dr a kostum degerin cok yuksek degil dedi ama inandirici gelmedi normal olmadigini biliyorum yani . Yine de allahtan umit kesilmez kalp atimini duyana kadar bekleyecem allahim ins o kotu gunleri bir daha gostermez ama cok kötüyüm

Allahin izniyle insallah değildir.Benimde adetin 2 gün gećmisti 2000 lerdeydi.6 hafta olmadan kalp atişini duyduk.Meğerse erken dollenme olmuş.1 hafta onden gidiyordu.37.haftamdayim hala öyle kizimin ultrason ölçüleri hep ileride.Korkma cznim.kim bilir belkide ćogul gebelik bile olabilir.

ins canim allahim sesini duysun gebesin dua et olur mu iki gundur mahfoldum ben

ins canim allahim sesini duysun gebesin dua et olur mu iki gundur mahfoldum ben
Korktugun gibi degildir umarim. Zaten hemen gebeligim basinda belli etmez demisti doktorum bana. O nedenle ilk kontrolumu 5inci haftadan once vermemisti. Bekle biraz Allag buyuk. Haber ver bize de durumunu. Guzel haberlerini bekliyoruz insallah.

Merhabalar aranıza yeni katıldım.Kasım 2015 mol gebelikle tanıştım.Dr um bir sene korunmamı istedi.Kan degerim ocak ayında sıfırlandi.Esimin tayini çıktı ve bulunduğum yerde Dr gittim ve eylül de korunmayi bırakabilirsiniz dedi bende bir sene daha olmadığını Soledim bana kısırlık oranı arttığını ve hemen bebek olmayabilir dedi o kadar bekledim ve cok sıkıntılı günler yaşadım sizce ne yapmalıyım?

Canim gecmis olsun. Zaten gecti coktan insallah.
Ben tam mol gebelik yasadim, degerler sifirlandiktan sonra 6 ay korunduk. Toplamda 9uncu ayda hamile kaldim gecen surecte.
Hollandadaki jinekologlar 1 yil beklenmesini gereksiz buluyo neden bilmem Turkiyedekiler israrla 1 yil tabsiye ediyo.
Simdi 28haftalik hamileyim elhamdullillah.
Korkma sakin olacagi varsa iki sene bekleyip yeniden yasayanlar var. Ama o kadar nadirki.burdaki doktorum hic tekrarlayan gormedim diye beni hep rahatlatti. Sen de kendini negatif seylere hazirlama. Olur bi an once insallah saglikli bi gebelik ve sonunda da bebisine kavusursun.

Canim 7+4 um bugun gecen hafta gittim dr a kalp atimi var dedi ins bir sıkıntı cikmaz yarin ya da öbür gün tekrar gidecem bakalim dr um kizdi cikar aklından artik su mol gebeligi diye
Aylarca gitmiyo o korku biliyorum, en iyi biz anlariz birbirimizi. Hersey yolunda gidicek insallah, karnindaki mucizenin tadini cikart. Cok opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…