- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.641
Dilekleriniz icin tesekkur ederim simdilik keseyi gorduk. Degerim biraz yuksek ama tek kese gorduk. Haftaya yine gidecegim hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilekleriniz icin tesekkur ederim simdilik keseyi gorduk. Degerim biraz yuksek ama tek kese gorduk. Haftaya yine gidecegim hayirlisi
Sen simdi kac haftaliksin canim. Bir de clexane kullanmaya basladimHadi göźuñ aydin canim. Sağlıklı kucaginada alirsin insallah.olumsuzu düşunme seni çok iyi anliyorum ama kese gorunduyse korkma benimde oyleydi .
Folik asitini ic dinlen.dikkat et kendine.
Bende kan pihtilasmasi riski var o yuzden 12 haftaya kadar gobekten igne olacagim. Insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimizaBen folik asit disinda bişey kullanmadim.15 haftalik kismetse.
Korkutma canim kendini hep iyiyi dusun iyi olsun. Rabbim korusun seni de bebisini de . Guzel haberler ver bize. Herseyin hayirlisi unutma. Dua et bol bol.Dilekleriniz icin tesekkur ederim simdilik keseyi gorduk. Degerim biraz yuksek ama tek kese gorduk. Haftaya yine gidecegim hayirlisi olsun
Iyi dusunmeye calisiyorum. Insallah iyi olur hersey. Dedigin gibi herseyin hayirlisi. Allah in dedigi olur. Ben ediyorum siz de benim icin dua edin lutfenKorkutma canim kendini hep iyiyi dusun iyi olsun. Rabbim korusun seni de bebisini de . Guzel haberler ver bize. Herseyin hayirlisi unutma. Dua et bol bol.
Cok sukur iyi gozukuyor ama 16. Haftaya kadar tehlike hala varmis ben daha 8+6 yim. Hersey iyi demek icin erken. Insallah bu sefer saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza. Senin adina da cok sevindim canim. Hayirli olsun...Kizlarrr nerdesiniz nasil gidiyor hamilelik. Ben de pozitif testi gordum ama iki hafta sonraya randevu verdi jinekolog.
Korkularim oldurecek beni. Allah bidaha yasatmasin hicbirimize.
Tesekkkurler canim, sen yol almissin biraz cok sukur. Doktor kontrolune ne zaman basladin sen neler yapildi?Cok sukur iyi gozukuyor ama 16. Haftaya kadar tehlike hala varmis ben daha 8+6 yim. Hersey iyi demek icin erken. Insallah bu sefer saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza. Senin adina da cok sevindim canim. Hayirli olsun...
Cnm hayırlı olsun @bukus,ben dört aydır bekliyorum daha hamile kalamadımTesekkkurler canim, sen yol almissin biraz cok sukur. Doktor kontrolune ne zaman basladin sen neler yapildi?
Benim sol kasigim surekli agriyo yine. Insallah normaldir. Iki hafta sonra randevum var benimde. Rabbim saglikli bebekler nasip etsin bizlere insallah hep yersiz olsun bu korkularimiz.
Ben 5. Haftadan itibaren her hafta doktora gittim. Artik 13. Haftaya kadar gelmene gerek yok dedi. Ama benim mol deki bebegim 9+4 te kalbi durmustu. Bu yuzden yine de endiseliyim ama doktorum mole benzemiyor bu seferki dedi. Bende kan pihtilasmasi riski cikti clexane igne oluyorum her gun. Bende de bayagi agri oluyordu ki hala da var bazen belim kopuyor gibi oluyor bazen de kasiklarim agriyor ve eski gebeliklerimde yasadigim gogus hassasiyeti yok. Bir de tabi ki bulantilar. Doktor bunlarin hepsi normal dedi. Hayatini yasa hamileligin keyfini sur dedi. Pek olmasa da oyle yapmaya calisiyorum sende oyle yap. Cok uzulup te kafaya takmayla birsey olmuyor cunku. Hepimizin insallah saglikli bebekleri olur canim. Haberlerini bekliyorum...Tesekkkurler canim, sen yol almissin biraz cok sukur. Doktor kontrolune ne zaman basladin sen neler yapildi?
Benim sol kasigim surekli agriyo yine. Insallah normaldir. Iki hafta sonra randevum var benimde. Rabbim saglikli bebekler nasip etsin bizlere insallah hep yersiz olsun bu korkularimiz.
Canmmmmm gözün aydın hamilesin çoook sevindim inşallah sağlıklı bir gebeliktir dualarmdasnKizlarrr nerdesiniz nasil gidiyor hamilelik. Ben de pozitif testi gordum ama iki hafta sonraya randevu verdi jinekolog.
Korkularim oldurecek beni. Allah bidaha yasatmasin hicbirimize.
Uzulme canim dua et bol bol. Ben meryem suresini okuyorum 41 gun okumaya niyetlendim baslar baslamaz hamile kaldim.insana huzur guven veriyor dua etmek. Birde ovulasyon testi kullandim belki faydasini gorebilirsin. Allah buyuk olur insallah en kisa zamanda senden de aliriz guzel haberi. Hepimiz atlatalim su gunleri bebeklerimizi konusalim insallah.Cnm hayırlı olsun @bukus,ben dört aydır bekliyorum daha hamile kalamadım
Insallahh, kasiklarim cok agriyo o biraz urkutuyo ama tek yapabildigim dua edip beklemek. Sende de hersey yolundadir umarim.Canmmmmm gözün aydın hamilesin çoook sevindim inşallah sağlıklı bir gebeliktir dualarmdasn
Insallah hersey guzel olur hepimiz canim korkularimiz hep yersiz bosu bosuna olsun.Ben 5. Haftadan itibaren her hafta doktora gittim. Artik 13. Haftaya kadar gelmene gerek yok dedi. Ama benim mol deki bebegim 9+4 te kalbi durmustu. Bu yuzden yine de endiseliyim ama doktorum mole benzemiyor bu seferki dedi. Bende kan pihtilasmasi riski cikti clexane igne oluyorum her gun. Bende de bayagi agri oluyordu ki hala da var bazen belim kopuyor gibi oluyor bazen de kasiklarim agriyor ve eski gebeliklerimde yasadigim gogus hassasiyeti yok. Bir de tabi ki bulantilar. Doktor bunlarin hepsi normal dedi. Hayatini yasa hamileligin keyfini sur dedi. Pek olmasa da oyle yapmaya calisiyorum sende oyle yap. Cok uzulup te kafaya takmayla birsey olmuyor cunku. Hepimizin insallah saglikli bebekleri olur canim. Haberlerini bekliyorum...
Amin canim. Hayirlisi olsun diyelim. Allah bizi bizden daha iyi biliyor O ne derse o olur. Bizim yapabilecegimiz tek sey dua etmek.Insallah hersey guzel olur hepimiz canim korkularimiz hep yersiz bosu bosuna olsun.
Canm korkma kasık ağrısı her hamilelikte olan birşey indisen olmasn o konuda bizde beşinci aya girdik herşey yolunda gorunuyo kızından sonra şimdide oğluş geliyormuş sağlıkla gelsin çok sükur bu gunlerimize canmInsallahh, kasiklarim cok agriyo o biraz urkutuyo ama tek yapabildigim dua edip beklemek. Sende de hersey yolundadir umarim.
Masallahh ne guzel olmus ikisininde mutlulugunu tadicaksiniz bosuna uzuldun gordunmu. Prensesin de saglikla buyuyo insallah abla da olucak hayirlisiyla. Darisi bizlereee. AminCanm korkma kasık ağrısı her hamilelikte olan birşey indisen olmasn o konuda bizde beşinci aya girdik herşey yolunda gorunuyo kızından sonra şimdide oğluş geliyormuş sağlıkla gelsin çok sükur bu gunlerimize canm