-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.321
Canım bizimki hemen sifirlandigindan gerek duymadilar için rahat olsunKızlarrr okuyorumda akciğer filmi falan diolar ben çektirmedim hiç drlarda istemedii çektirsem mii ne bilimm oludukça tırsıyorumm iice ümitsizleniyoeumyani nie böle oldukii neyse tamam başa sönmicem nasip değilmişş biri bişe desin yaa
Sağol yaaaa valla sabahtan beri kuruyorum bişe varmıdır diye valla şu interneti okuyunca saçmalıyorum resmen ama elimdede değil bunu yaşayan insan o kadar azkiCanım bizimki hemen sifirlandigindan gerek duymadilar için rahat olsun
Ay hele ben ilk aylarda kemoterapi kelimesini okuyunca mahvolmustumSağol yaaaa valla sabahtan beri kuruyorum bişe varmıdır diye valla şu interneti okuyunca saçmalıyorum resmen ama elimdede değil bunu yaşayan insan o kadar azkiyani aslında2000 binde birinci olmakta bi başarı :)
Yaş olayı değilmiii hiç sorma :) bendede var bide sağolsun bütün çevrem pıt pıt doğuruyo :) sonrada üzülme üzülme seninde olur yok hala niebekliyosın falan filan yahu ben canımı zor kurtarmışım zaten:)Ay hele ben ilk aylarda kemoterapi kelimesini okuyunca mahvolmustum
Ama daha önce de dediğim gibi son doktora gidince çoook rahatladım
Doktor olayı abartmadan anlattı çünkü şu anda acayip keyfim yerinde
Ben biraz yaşı takıyordum 31 yaşındayım geç kaldım diye onu da aştim
Hepimiizun cevresinde var o tipler :) parsiyelin tekrarlama ihtimali az cok sukur 6 ay da hemen geciyo. Ben bu sureyi doldurmayan bi arkadas taniyorum hazirim diye gebe kalmisto ama dustu malesef. Tekrar tekrar yasamaktansa az daha beklicez mecbur. Filmi benden istediler ama tamamen tedbir amacli. Arti pihtilasma var bende o yuzden. Ama bizim gibilrde hiiiicc bi sorun yasamadan anne oluyo cok sukur :)Yaş olayı değilmiii hiç sorma :) bendede var bide sağolsun bütün çevrem pıt pıt doğuruyo :) sonrada üzülme üzülme seninde olur yok hala niebekliyosın falan filan yahu ben canımı zor kurtarmışım zaten:)
:) pıhtılaşmada ayrı bir sorun tabiki insan beklemesine bekliyoda herkes çok çabuk toprlandın biz senden çok üzüldük falan diolardaa birde bilinçaltımı bilseler hala hamilelik haftama bakıyırum ara ara ne bilim birde ilk bebekti:))) şehirdışındaydım eğitim amaçlı o tüzden kontrolu ertelemiştim bi baktırayım dedim kadın pat die demezmi bu bebek ölmüş hemde nerdeyse10 gün önce o sahneyi unutmak baya zaman aldıHe
Hepimiizun cevresinde var o tipler :) parsiyelin tekrarlama ihtimali az cok sukur 6 ay da hemen geciyo. Ben bu sureyi doldurmayan bi arkadas taniyorum hazirim diye gebe kalmisto ama dustu malesef. Tekrar tekrar yasamaktansa az daha beklicez mecbur. Filmi benden istediler ama tamamen tedbir amacli. Arti pihtilasma var bende o yuzden. Ama bizim gibilrde hiiiicc bi sorun yasamadan anne oluyo cok sukur :)
Hele düşünmüyor musun sorusuna illet oluyorum düşünsem sana mi söylicemYaş olayı değilmiii hiç sorma :) bendede var bide sağolsun bütün çevrem pıt pıt doğuruyo :) sonrada üzülme üzülme seninde olur yok hala niebekliyosın falan filan yahu ben canımı zor kurtarmışım zaten:)
Ay evet benim de ilk bebekti:) pıhtılaşmada ayrı bir sorun tabiki insan beklemesine bekliyoda herkes çok çabuk toprlandın biz senden çok üzüldük falan diolardaa birde bilinçaltımı bilseler hala hamilelik haftama bakıyırum ara ara ne bilim birde ilk bebekti:))) şehirdışındaydım eğitim amaçlı o tüzden kontrolu ertelemiştim bi baktırayım dedim kadın pat die demezmi bu bebek ölmüş hemde nerdeyse10 gün önce o sahneyi unutmak baya zaman aldıbekleme sebeplerimden biride korku açıkçası aynı seyleri yaşama düşüncesi ürpertiyo neyse bak çenem düştü:) cvap için teşekkrler rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Korkuyla da olmuyo bu benin 3. Gebeligim illa korkuyosn ama sen tedirgin uzgun olunca bebek hic tutunamiyo tutunmayi birak dollenme bile olmayabiliyomus. Ben inaniyorm samimi olarak bi gun bu topikdeki herkes yavrusunu kucagina sag salim alacak:) pıhtılaşmada ayrı bir sorun tabiki insan beklemesine bekliyoda herkes çok çabuk toprlandın biz senden çok üzüldük falan diolardaa birde bilinçaltımı bilseler hala hamilelik haftama bakıyırum ara ara ne bilim birde ilk bebekti:))) şehirdışındaydım eğitim amaçlı o tüzden kontrolu ertelemiştim bi baktırayım dedim kadın pat die demezmi bu bebek ölmüş hemde nerdeyse10 gün önce o sahneyi unutmak baya zaman aldıbekleme sebeplerimden biride korku açıkçası aynı seyleri yaşama düşüncesi ürpertiyo neyse bak çenem düştü:) cvap için teşekkrler rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Nasıl gidiyo hamileliğin canımHe
Hepimiizun cevresinde var o tipler :) parsiyelin tekrarlama ihtimali az cok sukur 6 ay da hemen geciyo. Ben bu sureyi doldurmayan bi arkadas taniyorum hazirim diye gebe kalmisto ama dustu malesef. Tekrar tekrar yasamaktansa az daha beklicez mecbur. Filmi benden istediler ama tamamen tedbir amacli. Arti pihtilasma var bende o yuzden. Ama bizim gibilrde hiiiicc bi sorun yasamadan anne oluyo cok sukur :)
Beta hcg kaçtı cnm kürtajdan önce,ne kadar sürede sıfırlandıArkadaşlar merhaba bende geçen nisan bebeğimi kısmi mol gebelikten kaybettim çok zordu ama atlattım şimdinirçogunuzun hikayesini okudum ve en az 6 ay demiş delarım ben iki dra göründüm ve biri 3 ay bekle dedi diğeri rahim ve yumurtalıklar gayet sağlıklı 2 adet sonra pskolojini hazır hissedersen deneyebilirain dedi:)) anlamafım vallaaa
Hahaha ben daha bombasını söyleyim şimdi insanlara parsiyel olayını anlatmadım aslında eşimin ailesine anlatmadım:)) doğal olarak 6 ay beklicemide bilmiyolar bişe sormayada çekiniolar ve aslında beklediğimi değilde çocuğun olmadığını düşünüyorlarmış anlıyacağın sanırım birde üstüne kısır oldum:))))aslında çok ii insanlar ama dert anlatmayı ben sevmiyorum heleki mevzu bebek oluncaHele düşünmüyor musun sorusuna illet oluyorum düşünsem sana mi söylicem
aman geç kalma aman bilmem ne gina geldi
aaaa sen hamilemisinn:))) süperrrr ya sen nie okuyosun tatlım bizi lütfenn sen etkilenme sölediklerimi unut korku falan yokkk:))) seninki yolda gelio inşşş hemde sımsıkıı:)) hayırlı olsunnnn sağlıkla lucağına al inşşKorkuyla da olmuyo bu benin 3. Gebeligim illa korkuyosn ama sen tedirgin uzgun olunca bebek hic tutunamiyo tutunmayi birak dollenme bile olmayabiliyomus. Ben inaniyorm samimi olarak bi gun bu topikdeki herkes yavrusunu kucagina sag salim alacak
Kürtajdan önce baktılar canım ama inan hatırlamıyorum:/ misan 30 lürtaj mayısta negatif oldu haziranda sıfırdı çabuk düştü aslındaBeta hcg kaçtı cnm kürtajdan önce,ne kadar sürede sıfırlandı
Ne güzel,hayırlısıyla kucağına alsın bebeginüBurada bırı vardı mol gecıren bugunkerde dogum yapmak uzeere bıkac gune bebısı gelır
Yanı azıcık sabır lazım bıze
Bilmiyorum yaKızlar bi konu acmak ıstıyorum ama nasıl yqpıldıgını bılmıyorum bılen varsa yardımcı olA
bılır mı?
Forum kısmında gebelik kısmını tıkla en aşağıda solda prmbe bi kutuda yeni konu aç diyo ordan devamKızlar bi konu acmak ıstıyorum ama nasıl yqpıldıgını bılmıyorum bılen varsa yardımcı olA
bılır mı?