- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.341
:) daha cok yeni bebegim. Öncesi mol oldugu icin burdayim vakit ilerledikce molden dolayi karsima cikan bisey olursa burda paylasabilmek icin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sukur simdilik bi sikintimiz yok dun kalbinin ilk kipirtilarini duyduk bu hafta tekrar cagirdi dr. Haftalik gidiyorum malum kontrollereNası
Nasıl gidiyo hamileliğin canım
O zaman size çok güzel haberlerim varrrr benim tam mol gebelik geçiren arkadaşım bir yılı beklemeden hamile kalmış ve şimdi 4 aylık hamileymişş daha şimdi öğrendim erkek bebek bekliyoo çokta sağlıklıymışşş:)) valla ondan çok bizim adımıza sevindim çünkü onun ikizleri vardı zaten demekki güzel şaylerdende çok varrr:)cok sukur simdilik bi sikintimiz yok dun kalbinin ilk kipirtilarini duyduk bu hafta tekrar cagirdi dr. Haftalik gidiyorum malum kontrollere
çooook hemde :)O zaman size çok güzel haberlerim varrrr benim tam mol gebelik geçiren arkadaşım bir yılı beklemeden hamile kalmış ve şimdi 4 aylık hamileymişş daha şimdi öğrendim erkek bebek bekliyoo çokta sağlıklıymışşş:)) valla ondan çok bizim adımıza sevindim çünkü onun ikizleri vardı zaten demekki güzel şaylerdende çok varrr:)
Kaç ay beklemiş canımO zaman size çok güzel haberlerim varrrr benim tam mol gebelik geçiren arkadaşım bir yılı beklemeden hamile kalmış ve şimdi 4 aylık hamileymişş daha şimdi öğrendim erkek bebek bekliyoo çokta sağlıklıymışşş:)) valla ondan çok bizim adımıza sevindim çünkü onun ikizleri vardı zaten demekki güzel şaylerdende çok varrr:)
5-6 ay canımcım yılını doldurmamışşKaç ay beklemiş canım
Ya kzlar parsiyelin tekrar etme riski çok dşükmüş bide değerler çabuk sıfırkanor ve rahim yumurtalık sorunu yoksa beklenmeyenilir bence benim 3 ay oldu valla önümüzde aya korunmayı bırakcam niyetim buu ama tırsıp uzatabilirimde yani:)5-6 ay canımcım yılını doldurmamışş
Ben de senin gibi düşünüyordum ama 3 ay geçmiş bi 3 ay daha sabretme kararı aldım. Çünkü buna karara verdigimde ruyamda bi kitap aciyorum ve icinde acele etme yazıyordu. O ruyada nsonra zamanin tadını çıkar dedim .tabi kendinle ilgili kararı sen daha iyi bilirsin ama 2 3 ay çok bi değişiklik yapma z gibime geliyorYa kzlar parsiyelin tekrar etme riski çok dşükmüş bide değerler çabuk sıfırkanor ve rahim yumurtalık sorunu yoksa beklenmeyenilir bence benim 3 ay oldu valla önümüzde aya korunmayı bırakcam niyetim buu ama tırsıp uzatabilirimde yani:)
3 ay daha bekle bence cnm 6 ayı doldurYa kzlar parsiyelin tekrar etme riski çok dşükmüş bide değerler çabuk sıfırkanor ve rahim yumurtalık sorunu yoksa beklenmeyenilir bence benim 3 ay oldu valla önümüzde aya korunmayı bırakcam niyetim buu ama tırsıp uzatabilirimde yani:)
:))) eşim ilk zamanlar elimden telefon bilgisayrı alıyodu sürekli internette buna bakıyorum diye halbuki okumak beni rahatlatıyodu şimdi iş için sehir dılında birde üye olduğumu duysa sanırım beni bir pskiyatrise götürürr:)) ama sizlerle paylaşmak ii geldi oruçlu ağızla canıgönülden dua ediyorum allahım gönlünüze göre versin :)) bende ii hbetler bekliyrm hepinizdenBen de senin gibi düşünüyordum ama 3 ay geçmiş bi 3 ay daha sabretme kararı aldım. Çünkü buna karara verdigimde ruyamda bi kitap aciyorum ve icinde acele etme yazıyordu. O ruyada nsonra zamanin tadını çıkar dedim .tabi kendinle ilgili kararı sen daha iyi bilirsin ama 2 3 ay çok bi değişiklik yapma z gibime geliyor
güzel haberlerini bekliyorum:*
Sanırım öle olcak bende ya sabır diycem:))3
3 ay daha bekle bence cnm 6 ayı doldur
Kürtaj olmadın mı,niye ameliyat oldun,sen içini ferah tut,bu günlerde gececek rabbimin izniylemerhaba arkadaslar,
ben de gecen hafta cuma gunu ameliyat oldum. esimle buyuk bi eyecanla bebegimizi gormeyi beklerken ebenin bi terslik var sozuyle sok olduk. hayatimda bu kadar yikildigimi hatirlamiyorum. normal bi dusuk zannedip o kadar yikilmisken, simdi hayatimda hic duymadigim bi hastalik icimi kemirmeye basladi. esim ve ailesi deli gibi cocuk istiyolardi benden. benim onceki evliligimden bi oglum var Allaha sukur ama su an tek istedigimiz sey bir bebek. ameliyat sonrasi doktor yanima gelip bir sene beklemen gerek dediginde ikinci kez yikildik. daha patalojiden sonuc cikmadi. akcigerlerimin filminde de bisey gormediler cok sukur. ama icim icimi yiyo, ya kanimdaki hormon degerleri dusmezse, sure daha da uzarsa. kafayi yiycem, cennet gibi olmustu dunya havalarda ucuyoduk, icinde bulundugum boslugu kimseye anlatamiyorum, gunlerdir saatlerce bilgisayar basinda okudukca daha yiprandim. aranizda bunu yasaayip Allah korusun basina ikinci kez gelen varmi? iyi seyler duyup umut bulmaya ihtiyacim var. Rabbim kimseye vermesin!
Acın daha çok tazee çok çok geçmiş olsun allah yaşatmasın tekrar ilk zamanlar bir panik halinde olmuştuk bizde ama inş kandaki hormonun hemen düşer rahat bi nefes alırsın bizim bir çogumuzun ilk bebeğiydi çok şükür senin bi pğlun var zaman dediğinde çabuk geçiyor şuanda sabredemem diosun ama zamanla beklemek mantıklı geliyo önce sen ii olki sağlıkla bebek yaparsın inş bu hastalıklatan sonra kemoterapi gören sayısı oldukça düşük sonrasında sağlıklı bebek doğurun sayısı daha yüksek o yüzden önce kendini toparla allah yardımcın olsun canım hepimizin inş:)merhaba arkadaslar,
ben de gecen hafta cuma gunu ameliyat oldum. esimle buyuk bi eyecanla bebegimizi gormeyi beklerken ebenin bi terslik var sozuyle sok olduk. hayatimda bu kadar yikildigimi hatirlamiyorum. normal bi dusuk zannedip o kadar yikilmisken, simdi hayatimda hic duymadigim bi hastalik icimi kemirmeye basladi. esim ve ailesi deli gibi cocuk istiyolardi benden. benim onceki evliligimden bi oglum var Allaha sukur ama su an tek istedigimiz sey bir bebek. ameliyat sonrasi doktor yanima gelip bir sene beklemen gerek dediginde ikinci kez yikildik. daha patalojiden sonuc cikmadi. akcigerlerimin filminde de bisey gormediler cok sukur. ama icim icimi yiyo, ya kanimdaki hormon degerleri dusmezse, sure daha da uzarsa. kafayi yiycem, cennet gibi olmustu dunya havalarda ucuyoduk, icinde bulundugum boslugu kimseye anlatamiyorum, gunlerdir saatlerce bilgisayar basinda okudukca daha yiprandim. aranizda bunu yasaayip Allah korusun basina ikinci kez gelen varmi? iyi seyler duyup umut bulmaya ihtiyacim var. Rabbim kimseye vermesin!
Çok cook geçmiş olsun ilk etapta bu duygularda olman gayet doğal . Geriye dönüp bakıyorum da ben perişan haldeydim. Şimdi eser yok o günlerden zamanla sen de atlatacaksin. Şükür ki bi çocuğun varmış anneligi tatmissin . Yapabileceğimiz tek şey sabretmek. demekki daha zamanı varmış .merhaba arkadaslar,
Bu saaten sonra yükselmez dostum:) için rahat olsunnnn haber ver merak ederizBen bugun beta hcg için kan verdim son 3 aydır sıfır çıkmasına rağmen hala bi korku var ya sıfır çıkmazsa diye . Saat bi 4 olsa da öğrensem sonucu.
Şükür ki sifirBu saaten sonra yükselmez dostum:) için rahat olsunnnn haber ver merak ederiz
Süperrrrr ne demek hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz her ii haber bir moral oluyo böle devam etcek inş:)Şükür ki sifir
Teşekkürler ilgin için canimm
Inşallah hepimizinkiSüperrrrr ne demek hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz her ii haber bir moral oluyo böle devam etcek inş:)