Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Senin ne kadarlıktı,ilk gebeliğinmiydi cnm
Evet ilk gebelik ti 7- 8 haftalik
Zqten kalp atışı çok hafif duyulmuştu o da vajinal yolla ultrasonla değil
Moral olarak cok çökmüştüm ama su anda çok iyiyim
Hayır varmış diyorum
Hele son gittiğim doktor da çok olumlu konuşunca acayip rahatladım
Su an bugünler i iyi değerlendirmeye çalışıyorum sonra cook ararım diye
Bir de kısa da olsa hamilelikte aşırı mide bulantisindan dolayı hamur işi çok yemistim aldigim kiloları verme aşamasındayim
Yapacağımız tek şey sabretmek

Evet ilk gebelik ti 7- 8 haftalik
Zqten kalp atışı çok hafif duyulmuştu o da vajinal yolla ultrasonla değil
Moral olarak cok çökmüştüm ama su anda çok iyiyim
Hayır varmış diyorum
Hele son gittiğim doktor da çok olumlu konuşunca acayip rahatladım
Su an bugünler i iyi değerlendirmeye çalışıyorum sonra cook ararım diye
Bir de kısa da olsa hamilelikte aşırı mide bulantisindan dolayı hamur işi çok yemistim aldigim kiloları verme aşamasındayim
Yapacağımız tek şey sabretmek
Muhakkak vardır bi hayır cnm sabredicez,sabrın sonu selamet ınş,hangi Dr ye gittin,hangi şehirde

Arkadaşlar merhaba bende geçen nisan bebeğimi kısmi mol gebelikten kaybettim çok zordu ama atlattım şimdinirçogunuzun hikayesini okudum ve en az 6 ay demiş delarım ben iki dra göründüm ve biri 3 ay bekle dedi diğeri rahim ve yumurtalıklar gayet sağlıklı 2 adet sonra pskolojini hazır hissedersen deneyebilirain dedi:)) anlamafım vallaaa

Arkadaşlar merhaba bende geçen nisan bebeğimi kısmi mol gebelikten kaybettim çok zordu ama atlattım şimdinirçogunuzun hikayesini okudum ve en az 6 ay demiş delarım ben iki dra göründüm ve biri 3 ay bekle dedi diğeri rahim ve yumurtalıklar gayet sağlıklı 2 adet sonra pskolojini hazır hissedersen deneyebilirain dedi:)) anlamafım vallaaa
Allah Allah ben 4 dr ile gorustum en az diyen 9 ay di. Gerci snin hayli olmus zaman ama :) doldurmssun masaAllah

Allah Allah ben 4 dr ile gorustum en az diyen 9 ay di. Gerci snin hayli olmus zaman ama :) doldurmssun masaAllah
Yok ya geçen nisan dediğim 3 ay önce:))) bilmiyorum ya değerlerim 1 ay içinde sıfırlandı o yüzden mi öle dedi ama gerçi ben kıştan önce düşünmüyorum zaten de ama kısmi mol için 9 ay çok sanki ua:)) 6 ay daha insaflı:))

Yok ya geçen nisan dediğim 3 ay önce:))) bilmiyorum ya değerlerim 1 ay içinde sıfırlandı o yüzden mi öle dedi ama gerçi ben kıştan önce düşünmüyorum zaten de ama kısmi mol için 9 ay çok sanki ua:)) 6 ay daha insaflı:))
Canım genelde bi sene diyorlar parsiyel için de hatta zamanı varsa 2 sene beklesin de diyen oldu
6 ayı nadiren duyuyorum
Ama 3 ayı da ilk defa duydum
Ben senin yerinde olsam riske atmaz dim ki zaten öyle yapacakmissin
geçmiş olsun

Canım genelde bi sene diyorlar parsiyel için de hatta zamanı varsa 2 sene beklesin de diyen oldu
6 ayı nadiren duyuyorum
Ama 3 ayı da ilk defa duydum
Ben senin yerinde olsam riske atmaz dim ki zaten öyle yapacakmissin
geçmiş olsun
Kürtajı ankara medicalparkta oldum o doktor bi ay önce genetik test sonucunu söledi 69 kromızom çıkmış bir yumurtayı 2 sperm döllemişdedi 3-4 ay hamile kalmayın aylık takip edin dedi:) sonra istanbulda özel bi dr a gittim oda hiçbir problemin olmadığını sadece bir şansızlık olduğun

Kürtajı ankara medicalparkta oldum o doktor bi ay önce genetik test sonucunu söledi 69 kromızom çıkmış bir yumurtayı 2 sperm döllemişdedi 3-4 ay hamile kalmayın aylık takip edin dedi:) sonra istanbulda özel bi dr a gittim oda hiçbir problemin olmadığını sadece bir şansızlık olduğun
İstediğinde tekrar hamile kalabilcemi söledi tabi değer sıfırlanmışrı enson gecen hafta kan verdim hala sıfır ama dediğim gibi ben yazın keyfini çıkarayım kışaallah kerim:))) ama ne zormuş kadın olmak yaaa

Eski mesajlarada bakıyorum 6 ay yazıyo sonrasında yani 2. Gebelikte tekrar eden varmıı lütfen olmasın :KK43: 30 yaşındayım ve bir buçuk yıldır evliyim ve eşimde bende çok istiyoruzxx:KK43:(

Kızlarrr okuyorumda akciğer filmi falan diolar ben çektirmedim hiç drlarda istemedii çektirsem mii ne bilimm oludukça tırsıyorumm iice ümitsizleniyoeum:KK43: yani nie böle oldukii neyse tamam başa sönmicem nasip değilmişş biri bişe desin yaa:KK43:

X