Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

seninle konusmustuk sanıyorum.bana da mol gebelık teşhisi konulmuştu ilk etapta.senin ne kadar zaman geçti mol gebelik üzerinden
Evet konuşmuştuk
2.5 ay geçti ekimde inşallah düşünmeye başlayacağım
Senin ne kadar geçti ve ne zaman düşünecek sin hamilelik

Evet konuşmuştuk
2.5 ay geçti ekimde inşallah düşünmeye başlayacağım
Senin ne kadar geçti ve ne zaman düşünecek sin hamilelik
benim durumlar iyice karıştı.patolojide mol gebelik çıkmamıştı.syledim mi hatırlamıyorum.ondan sonra aklıma takıldı ve riskli gebelik uzmanına gittim.patolojideki parça tekrar incelendi bi sürü test yapıldı derken 3 ay boyunca çeşitli testler uygulandı ve mol gebelik geçirmediğim anlaşıldı ama betahcgnın neden gebelikte yüksek oldugu tabiki bir muamma.şimdi ise polikistik over sendromu denilen lanet çıktı ortaya.mol gebe degilim diye sevinsem mi pkos luyum diye üzelsem mi gebe kalmalı mıyım yoksa kalmamalıyım karmakarışıgım:/ 9.ayım doldu napcam bilmiyorum://

Evet canım :) benim Dr 9 ay demıstı ama hamileym su an çok şükür :)
Ciddi misinn cok sevindim:) allah saglikla kucagina almayi nasip alsin ins.boyle bi haber alinca kendim hamileymisim gibi seviniyorum.bende korkudan hep uzattim sureyi.bakalim bizim sonumuz nolcak.5 haftalik mi oldun simdi.keseyi gorebildiniz sanirim

Baya geçmiş vakit ne güzel
Istanbulda ysan bulent kars a gitmeni kesinlikle öneririm .ona gidene kadar gerçekten moral olarak kötüydüm
Ama o kdar güven veren biri ki olayı abartmadan anlatışiyla moral depoladim

Baya geçmiş vakit ne güzel
Istanbulda ysan bulent kars a gitmeni kesinlikle öneririm .ona gidene kadar gerçekten moral olarak kötüydüm
Ama o kdar güven veren biri ki olayı abartmadan anlatışiyla moral depoladim
Şuanda gittigim doktordan gayet memnunum.son testimi de yaptirdim,artik yapilacak test kalmadi.hamilelik düsunebilir miyim diye soracagim hayirlisiyla.benimle hamile kalanlar dogum yapti.benden sonra hamile kalanlar dogurdu.onlari gorunce kendi cocugummus gibi seviyorum ama icimde acimiyor degil

Ciddi misinn cok sevindim:) allah saglikla kucagina almayi nasip alsin ins.boyle bi haber alinca kendim hamileymisim gibi seviniyorum.bende korkudan hep uzattim sureyi.bakalim bizim sonumuz nolcak.5 haftalik mi oldun simdi.keseyi gorebildiniz sanirim
Bendeki neyin cesaretiydi bilmiyorm 6 ay olunca biraktm korunmayi :) 17 sinde ogrendm adet gunumdu normalde 91.70 cikti hcg bu persembe randevum var o zaman gorcez insaAllah keseyi. Ama ignelerime 18inde basladk

Çok sevindim hayırlı olsun
Ay sanki ben hamile gibi hissettim
Sürecini bizimle paylaşirsan çok sevinirim.
Cok cok sagol cancazim bu 3.gebeligm insaAllah bu kez bebegik birakmayacak beni. Simdilik progestan coraspin cleaxene0.4 ve folik asit kullaniyorum. Rabbim bana da sizlere de saglikli hayrli evlat nasip etsin insaAllah :)

Bendeki neyin cesaretiydi bilmiyorm 6 ay olunca biraktm korunmayi :) 17 sinde ogrendm adet gunumdu normalde 91.70 cikti hcg bu persembe randevum var o zaman gorcez insaAllah keseyi. Ama ignelerime 18inde basladk
Pihtilasma icin mi igne kullaniyorsun.bebegi neden kaybettigin belli sonucta.bu bebis ugurlu gelecek eminim:) tedavini de goruyorsun.cok sevindim adina valla:)

Pihtilasma icin mi igne kullaniyorsun.bebegi neden kaybettigin belli sonucta.bu bebis ugurlu gelecek eminim:) tedavini de goruyorsun.cok sevindim adina valla:)
Evet cancazim pihtilasmadan dolayi. Ignelere ragmen dusuk yapan oluyomus ama hic birini getrmiyorm aklima iyi dusunelim iyi olsun demi :)

Evet cancazim pihtilasmadan dolayi. Ignelere ragmen dusuk yapan oluyomus ama hic birini getrmiyorm aklima iyi dusunelim iyi olsun demi :)
Kesinlikle katiliyorum.ben dusundukce nerdeysem orada aglamaya basliyordum.bende simdi mol gebelik gecirmedigimi biliyorum ama ne oldugunu kimse bilmiyor.hamilelerin dualari kabul olur.dua ederken benim icinde eder misin

Etmez
Kesinlikle katiliyorum.ben dusundukce nerdeysem orada aglamaya basliyordum.bende simdi mol gebelik gecirmedigimi biliyorum ama ne oldugunu kimse bilmiyor.hamilelerin dualari kabul olur.dua ederken benim icinde eder misin
Etmez olur muyum hic. Sahsi isimlerinizi bilmiyorm ama duamdasiniz hepinz kendim icin ne dersem sizin icin de aynisini istiyorm muhakkak. Ne mutlu sana mol degilse beklemen gerekmwz degil mi artik

Etmez

Etmez olur muyum hic. Sahsi isimlerinizi bilmiyorm ama duamdasiniz hepinz kendim icin ne dersem sizin icin de aynisini istiyorm muhakkak. Ne mutlu sana mol degilse beklemen gerekmwz degil mi artik
Ya bi doktor ne olur olmaz bekle diyor.bi doktor beklemene gerek yok diyr.bi de psikolojik olarak eşimde pek iyi durumda degil.aslinda cok istiyorum ama bakalim

Ya bi doktor ne olur olmaz bekle diyor.bi doktor beklemene gerek yok diyr.bi de psikolojik olarak eşimde pek iyi durumda degil.aslinda cok istiyorum ama bakalim
normal düşüklerde minimum 3 ay verılıyo zaten ama önemli oln zaen szin hazır olmanz. hayırlı vakıtte gelır ınsaAllah beklenen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…