Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

normal düşüklerde minimum 3 ay verılıyo zaten ama önemli oln zaen szin hazır olmanz. hayırlı vakıtte gelır ınsaAllah beklenen :)
Birsey sorabılır mıyım kan pıhtılasması ıcın ıgne kullanıyorsunuz ya buna gerek oldugu test yapılarak mı anlasıldı?

Birsey sorabılır mıyım kan pıhtılasması ıcın ıgne kullanıyorsunuz ya buna gerek oldugu test yapılarak mı anlasıldı?
Evet cancazim 2. Düsükten sonra tibbi genetik bölümüne gittim esim ve bana bi takim testler yaapildi orda ortaya cikti. Meger bebeklerim kan sorunum yuzunden dusmus ve birak bebekleri hamile olmasam dahi kendim icin kan sulandirici kullanmam gerekmis

m
slm kızlar. cumartesi doktora gittik veee pıt pıtları duyduk çok şükür. baya rahatlamış durumdayım. 7 hafta 3 günlük bugün itibariyle. doktor her şey olması gerektiği gibi dedi. bi sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi. biraz uzak gibi geldi bana, belki 3 hafta sonra filan giderim :KK1:

buradan mutlu haberleri vermek çok güzel. Allahım bozmasın, isteyen herkese nasip etsin.
molden ne kadar sonra hamile kaldınız

paris68 sizdemi mol gebelik geçirdiniz,eğer öyleyse ne kadar sonra hamile kaldnız,ben iki kere kürtaj oldum ve ikincisi parsiyel mol geldi
Canim benm bende 2 kez kurtaj oldum ve ikincisi parsiyel moldu 2 dr gittim biri 1 yil 1i 9 ay verdi ama ben 6 ay bekledim sonra korunmayi biraktm. Degerlerim 1 ay icinde sifirlanmisti. Simdiyse akibetim hayrola igne ilac basladik bakalim

Canim benm bende 2 kez kurtaj oldum ve ikincisi parsiyel moldu 2 dr gittim biri 1 yil 1i 9 ay verdi ama ben 6 ay bekledim sonra korunmayi biraktm. Degerlerim 1 ay icinde sifirlanmisti. Simdiyse akibetim hayrola igne ilac basladik bakalim
Inşallah çok iyi olacak
Güzel günler seni bekliyor
Icimde bi his kızın olcak diyor
Hayırlı evlat olur insallah

Inşallah çok iyi olacak
Güzel günler seni bekliyor
Icimde bi his kızın olcak diyor
Hayırlı evlat olur insallah
Aminnn AllAh razı Olsun cancazım cümlemiz için beklediğimiz güzellikler yakındır umarım ve inş:) bizde kız istiyoruz kaybımız da kızdı malum ama etraftakiler de erkek gibi geliyo diyo. Hayrlı olsun da :)

Bir ay oldum kürtaj olalı,yeni adet oldum,6 ay sonramı hamile kaldın sen,şimdi nasıl gidiyo hamileliğin,hamile kalmadan hangi testleri yaptırdınız
12 Kasım'da kürtaj oldum 26 Mayıs gibi gebe kaldım. Yeni başladık bakalım geçen kontrolde keseyi görmüştük sadece bu Perşembe tekrar kontrol var bakalım

12 Kasım'da kürtaj oldum 26 Mayıs gibi gebe kaldım. Yeni başladık bakalım geçen kontrolde keseyi görmüştük sadece bu Perşembe tekrar kontrol var bakalım
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,banada umut oldun,doktorun ne tepki verdi 6 ay sonra olmasına,bi yıl dedi bana

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,banada umut oldun,doktorun ne tepki verdi 6 ay sonra olmasına,bi yıl dedi bana
Hamile olduğumu öğrendiğimde yanına gittim her zamanki doktorum ilk defa gördüğü alelade biri gibi davrandı ordan çıkar çıkmaz başka hastaneye gittim. Durum için 1 yıl önerirdim ama şu an sorun görünmüyor Demişti ama kalbinin Attığını duyana kadar çok da hamile moduna giremicem galiba

Hamile olduğumu öğrendiğimde yanına gittim her zamanki doktorum ilk defa gördüğü alelade biri gibi davrandı ordan çıkar çıkmaz başka hastaneye gittim. Durum için 1 yıl önerirdim ama şu an sorun görünmüyor Demişti ama kalbinin Attığını duyana kadar çok da hamile moduna giremicem galiba
Kürtajlsrın kac haftalıktı,benim Ocak ayında 5 haftalıktı,Mayıs ayındaki 6 haftalıktı,ismin nedir, isminle dua edeyim

Kürtajlsrın kac haftalıktı,benim Ocak ayında 5 haftalıktı,Mayıs ayındaki 6 haftalıktı,ismin nedir, isminle dua edeyim
Birinci 5 haftada ikinci 10. Haftadaydi balim. Adim seda duan icin Allah razi olsn. Sorun olmazsa sende adini ver bende duama ekleyeyim seni. Dr larin buyuk kismi 1 yil veriyomus ama asil mesele sifirlanma vakti. Sonrasi bi kac ay sonra hamile kalanlari bile duydum ama kotu sonuclananlarda oldu tabi. Ne olursa olsun 6 ayi tamamla olur mu. Zaten emin ol vakit sandigindan cabuk gececek :)

Birinci 5 haftada ikinci 10. Haftadaydi balim. Adim seda duan icin Allah razi olsn. Sorun olmazsa sende adini ver bende duama ekleyeyim seni. Dr larin buyuk kismi 1 yil veriyomus ama asil mesele sifirlanma vakti. Sonrasi bi kac ay sonra hamile kalanlari bile duydum ama kotu sonuclananlarda oldu tabi. Ne olursa olsun 6 ayi tamamla olur mu. Zaten emin ol vakit sandigindan cabuk gececek :)
Hacer benim ismimde,bende yeni yılda düşünürüm inş o günleri görürsek,genetik test yaptırıcaz yarın

Ben hiç kalp atışlarını duyamadım,durumundan haberdar et canım Rabbim kolaylık versin hepimize,içini ferah tut,hayırlısıyla kucağına al bebişini inş

Ben hiç kalp atışlarını duyamadım,durumundan haberdar et canım Rabbim kolaylık versin hepimize,içini ferah tut,hayırlısıyla kucağına al bebişini inş
Canım rahat ol ben de ilk aylar acayip takıntı yapıyordum şimdi bi bakmisim ki 3 ay geçmiş kaldı 3 ay .Bu arada benimki de parsiyel belki önceki mesajlardan okumussundur gittiğim perinatolog sifirlandiktan 6 ay sonra hamilelik düşünebilirsin dedi

X