Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Selam kızlar nasılsınız benim doğum yaklaştı ve ben acayip stres olmuş durumdayım mol olayımı unutmak istiyorum ama olmuyor doktorum doğumdan sonra beta HCG takibi yapalım dedi neden dedi normal bir hamilelikte yükselebiliyormuki bu ama ben tam bir sene ara verdim halen o ihtimal varmı sorular sorular ne olacak bu kafamdaki cevapsız sorular ben acayip stres olmuş durumdaym
Canım Günaydın daha neyi dert ediyorsun ne güzel hamile sin çok az kalmış doguma senin adına çok sevindim aklına olumsuz şeyler getirme .Bizler için de dua et lütfen
Bir de ne kadar zamanda sifirlandi ? Sifirlandiktan ne kadar süre sonra hamile kaldın anlatır misin

Canım geçmişte yazdım ben görmedin galiba4 ayda sıfırlanmıştı değerim düşükten sonra değerlerim yükseldiği için 4 seyans kotetepi aldım sonra sıfırlandı sıfırlandıktan tam 15 ay sonra hamile kaldım çok mutluyum ama çok korkuyorum değerlerle ilgili bir problem yaşarım diye
Canım Günaydın daha neyi dert ediyorsun ne güzel hamile sin çok az kalmış doguma senin adına çok sevindim aklına olumsuz şeyler getirme .Bizler için de dua et lütfen
Bir de ne kadar zamanda sifirlandi ? Sifirlandiktan ne kadar süre sonra hamile kaldın anlatır misin

Selam kızlar çok gün saymayın yoksa geçmez zaman. Ben öyle yapıyorum. 5 Ağustos'ta kısmi mol gebelik sonlandırıldı. Bir ay içinde değerlerim sıfırlandı.ayda bir iki ayda bir kontrole gidiyorum. Sonuçlar hep sıfır. Bu ay kontrolde 2 kistim çıktı. Ama sorun olmadığını söylediler şimdilik. Ve 4 ay sonra gel dediler.... günleri saymayınca takmayınca ve kontrollere gittikçe zaman nasıl geçiyor göreceksiniz. Benim kaldı 2 ay. İnşallah sizinde zamanınız su gibi akar geçer. Çifter çifter (ikiz) bebek sahibi oluruz. :)

Selam kızlar çok gün saymayın yoksa geçmez zaman. Ben öyle yapıyorum. 5 Ağustos'ta kısmi mol gebelik sonlandırıldı. Bir ay içinde değerlerim sıfırlandı.ayda bir iki ayda bir kontrole gidiyorum. Sonuçlar hep sıfır. Bu ay kontrolde 2 kistim çıktı. Ama sorun olmadığını söylediler şimdilik. Ve 4 ay sonra gel dediler.... günleri saymayınca takmayınca ve kontrollere gittikçe zaman nasıl geçiyor göreceksiniz. Benim kaldı 2 ay. İnşallah sizinde zamanınız su gibi akar geçer. Çifter çifter (ikiz) bebek sahibi oluruz. :)
Saymicam diyorum ancak bi kaç gün dayanıyorum sonra sil baştan tekrar
Biliyorum bu sadece kendimi uz meme sebep oluyor.bir degisiklik yapamıyorum ama yine durum bu.masallah senin bitmiş sayılır ben o kadar bekleyebilir miyim onu da bilmiyorum
Tez zamanda kucağına bebisini alırsın inşallah

Asl
Ooo süper baya geçmiş zaman
Düşünüyor musun gebelik yakın zamanda?
aslında ben çok istiyorum ama pıhtılaşma için iğne kullanmam gerektiğinden Dr Ramazan'ı atlat diyo. Aslında ilk gitmemde 9 ay bekle Demişti ama korunmayı bıraktım :) 7 ay oldu sayılır :)

Aminnn de sen kıSmi molden dolayı 1 yıl mı bekleyeceksin? Normalde 6 ay derlermiş benimki 9 ay dedi de senin neden 1 yıl merak ettim :)

Asl

aslında ben çok istiyorum ama pıhtılaşma için iğne kullanmam gerektiğinden Dr Ramazan'ı atlat diyo. Aslında ilk gitmemde 9 ay bekle Demişti ama korunmayı bıraktım :) 7 ay oldu sayılır :)
Oooo az kalmış hadi bakalım güzel haberlerini duyarız inşallah
Hersey çok güzel olacak hiç bu yaşadıklarımı zi hatırlamicaz bile

Aminnn de sen kıSmi molden dolayı 1 yıl mı bekleyeceksin? Normalde 6 ay derlermiş benimki 9 ay dolanağısenin neden 1 yıl merak ettim :)
Bende bilmiyorum. Bir yıl dediler. Hatta en son gittiğimde sordum. Çoğu kişi 6 ay yeterli diyor neden benim bir yıl dedim. Bir yıl diyoruz çünkü hem rahim toparlanmış oluyor. Hemde tekrar etme riski biraz daha düşmüş oluyor dendi. Bende uydum doktorlara.

Bende bilmiyorum. Bir yıl dediler. Hatta en son gittiğimde sordum. Çoğu kişi 6 ay yeterli diyor neden benim bir yıl dedim. Bir yıl diyoruz çünkü hem rahim toparlanmış oluyor. Hemde tekrar etme riski biraz daha düşmüş oluyor dendi. Bende uydum doktorlara.
Anladim.. Allahtan bisey kalmamis :) bi kac aya da bebek haberini aliriz insaAllah :)

arkadaşlar mrh
26 yasındayım ilk gebeliğimde bnde mol gebelik yaşadım.8nisanda boşaltıldı. her hafta kan veriyorum değerlerim gayette güzel düşüyordu. geçen hafta 2.1 olmuştu bu hafta 2.7 ye yükselmiş. düşerken birden yükselmesi nedir? benim gibi olan arkadaslar varmdıır? yarın hastaneye gidicem. ama şuan rahatlamaya ihtiyacım var :KK43:

Herkese Merhaba,
Ben bu konuya kayıtsız kalamayacak anne ve nihayet yeniden anne adaylarından biriyim. 6 yaşında bir kızım var ve geçen yıl maalesef mol gebelik gibi kötü bir tecrübe yaşadım. Aynı zamanda boş gebelikti. Hem kendi doktorum hem de patoloji raporunu paylaştığım bir profesör 1 yıl gebe kalmamam konusunda uyardı. Biz de söylenileni yaptık tabii ki... Şimdi 8 haftalık hamileyim ve bugün ilk defa kalp atışlarını duyduk... Yaşadığım onca karamsarlığa rağmen şimdi bu durumla başa çıkmaya çalışan herkese tavsiyem kesinlikle umutlarını kaybetmesinler, Allah herkesin gönlüne göre versin ve isteyen her kadına bu mutluluğu yaşatsın...

Canım öncelikle geçmiş olsun bence o ufak bir oynama yükseleceği bu sanmıyorum 5 altına indiyse kolay kolay yükselme allahın izniyle sen içini ferah tut
arkadaşlar mrh
26 yasındayım ilk gebeliğimde bnde mol gebelik yaşadım.8nisanda boşaltıldı. her hafta kan veriyorum değerlerim gayette güzel düşüyordu. geçen hafta 2.1 olmuştu bu hafta 2.7 ye yükselmiş. düşerken birden yükselmesi nedir? benim gibi olan arkadaslar varmdıır? yarın hastaneye gidicem. ama şuan rahatlamaya ihtiyacım var :KK43:

Herkese Merhaba,
Ben bu konuya kayıtsız kalamayacak anne ve nihayet yeniden anne adaylarından biriyim. 6 yaşında bir kızım var ve geçen yıl maalesef mol gebelik gibi kötü bir tecrübe yaşadım. Aynı zamanda boş gebelikti. Hem kendi doktorum hem de patoloji raporunu paylaştığım bir profesör 1 yıl gebe kalmamam konusunda uyardı. Biz de söylenileni yaptık tabii ki... Şimdi 8 haftalık hamileyim ve bugün ilk defa kalp atışlarını duyduk... Yaşadığım onca karamsarlığa rağmen şimdi bu durumla başa çıkmaya çalışan herkese tavsiyem kesinlikle umutlarını kaybetmesinler, Allah herkesin gönlüne göre versin ve isteyen her kadına bu mutluluğu yaşatsın...
parsiyel molmüydü sizinde,kaç haftalıktı

Benim ki de dört aydır beşin altında ben de ocak gibi falan düşünmeye başlayacağım. Bu ay doğum kontrol hapımı bırakıyorum.yani üç aşagı beş yukarı doktorun benim dediklerimi demiş aslında. .hepsi aynı açıklamaları yapıyor. Kladı ki ben internette de çok araştırdım hep aynı şeyler. Hayırlısı bakalım canım. Artık hamileliği düşünmeye başlıyorum ya rüyalarımda görmeye başladım resmen. Dün gece rüyamda kazara hamile olmuşum gene parsiyel mol gebelikmiş ama bu sefer bebeğin kalp atışları falan devam ettiğiiçin aldırmıyormuşum falan:KK43: Allah'ım en hayırlısını versin gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin...
doktorunuz 6 ay mı demişti ve sonra ne zaman hamile kaldınız,ben bir ay oldum kürtaj olalı,parsiyel mol geldi sonucum

X