Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Merhaba. Su anda molden sonra 2 kez hamile oldum ve bebegimi ikinci kez kaybettim. Yarun kurtaj olacagim nedenini arasturacaklar bu seferki mol gibi degildi. Allah kimseye bu aciyi yasatmasin

Merhaba. Su anda molden sonra 2 kez hamile oldum ve bebegimi ikinci kez kaybettim. Yarun kurtaj olacagim nedenini arasturacaklar bu seferki mol gibi degildi. Allah kimseye bu aciyi yasatmasin
Çok geçmiş olsun canım dua etmekten başka elimizden maalesef birsey gelmiyor
Sen sanslisin yaşin henüz çok küçük
vardır bir hayır diyip yola devam edeceğiz

Benim sifirlandi biliyorsun bu hafta bi tahlil daha yapacağım aylık tahlillere geçtik inşallah hala sifirdir .beklemek ve sabır benim için zor olsa da mecbur
Az once ciktim kurtajdan hayirlisi bunda sonra. Kac ay kaldi beklemen icin. Benim de daha ne kadar beklemem gerekiyor belli degil test sonuclari 1 ay sonra cikacakmis

Az once ciktim kurtajdan hayirlisi bunda sonra. Kac ay kaldi beklemen icin. Benim de daha ne kadar beklemem gerekiyor belli degil test sonuclari 1 ay sonra cikacakmis
Coook gecmis olsun hersey çok güzel olacak inşallah canim. Patoloji sonucu mu bi ay sonra çıkacak
Benimki bi hafta sonra söylenmişti
Daha yeni bi ay olacak bu hafta sifirlanmasi.kaldı 5 ay
Beklemeyi düşünmüyordum ama beklerim belki de çok kararsizim

Coook gecmis olsun hersey çok güzel olacak inşallah canim. Patoloji sonucu mu bi ay sonra çıkacak
Benimki bi hafta sonra söylenmişti
Daha yeni bi ay olacak bu hafta sifirlanmasi.kaldı 5 ay
Beklemeyi düşünmüyordum ama beklerim belki de çok kararsizim
Simdi kotu birsey yasayinca bence sana bekle derim en azindan icin rahat olur. Ozel hastane baska bir laboratuar a gonderiyor kromozom testi falan yapilacak kan aldilar benden bayagi pahali ama bir daha kayip yasamamak icin yapmaya karar verdik. Kurtajdan sonra agrin oldu mu senin

Hastaneden çıkarken ne olur ne olmaz diye ağrı kesici iğne vurulmustum sonra da ağrım olmadı. Hmm siz kromozom testi yaptiriyirsunuz ondan bu kadar geç açıklanması .peki sen sifirlandiktan kaç ay sonra hamile kalmistin

Hastaneden çıkarken ne olur ne olmaz diye ağrı kesici iğne vurulmustum sonra da ağrım olmadı. Hmm siz kromozom testi yaptiriyirsunuz ondan bu kadar geç açıklanması .peki sen sifirlandiktan kaç ay sonra hamile kalmistin
3 ay galiba. Bende vuruldum o igneyi hatta her seferinde vuruldum da bu sefer de vuruldum ama agrim var nedense. Ilac olarak ne kullandin peki canim

Antibiyotik de verdi üç tane vardı içinde ama adını unuttum
Hiç birşey olmaz merak etme gönlünü ferah tut canım benim

Antibiyotik de verdi üç tane vardı içinde ama adını unuttum
Hiç birşey olmaz merak etme gönlünü ferah tut canım benim[/QUOTE
3 tane mi vardi icinde azmis. Benimki daha cok. Insallah olmaz birsey Allah in izniyle. Bebeklerimizi gelecegi zamani bekleyecegiz bundan sonra hayirlisiyla

Sana demistim cancazim. Öncelikle durumun icin gercekten cok üzüldm Rabbim saglikli evlatlarini kucagina aldigin gunleri de gostersin insaAllah ama özelde yaptirdigin tahlillerin mali külfetine de acidm. Bende yaptirmistim bi takim testler özelde bes bin civariyken devlette tek kurus ödemedim. Ayni ildeysek bi yer tavsiye edecektim. Tabi testlerin hepsini daha yaptirmadinsa ya da istersen

Sana demistim cancazim. Öncelikle durumun icin gercekten cok üzüldm Rabbim saglikli evlatlarini kucagina aldigin gunleri de gostersin insaAllah ama özelde yaptirdigin tahlillerin mali külfetine de acidm. Bende yaptirmistim bi takim testler özelde bes bin civariyken devlette tek kurus ödemedim. Ayni ildeysek bi yer tavsiye edecektim. Tabi testlerin hepsini daha yaptirmadinsa ya da istersen

Günaydın xanim sabahın nuruyla burdayız
merak ettim ne testleriyaptırdın

Buarada hamile misin ya da çocuğun vqr mi

Istanbul da yasiyorum simdilik alinan parcayla kromozom analizi ve benden alinan kanlara bakacaklar sonucu 1ay sonra cikacakmis. daha sonra rahom filmi filan cekliecek bende birsey bulunmazsa esime gecilecek. Insallah testler temiz cikar 2 kayiptan sonra cok yiprandim. Allah in izniyle goruruz o guzel gunleri

Allah yardimcin olsun canım .Tekrarını yasatmasin inşallah.Yanlış anlamadiysam mol gebelik geçirdikten 3 ay sonra mı hamile kaldın. benimki tam mol kesinlikle 1 yil diyor drum.

Allah yardimcin olsun canım .Tekrarını yasatmasin inşallah.Yanlış anlamadiysam mol gebelik geçirdikten 3 ay sonra mı hamile kaldın. benimki tam mol kesinlikle 1 yil diyor drum.
Kismi mol du benimkisi 6 ay verdi doktorum bende 4 ayda hamile oldum simdiki de 2 aylik oldu ve öldü nedenini biomiyoruz henuz ama mol gibi bir belirtisi yoktu sanki

X