Canım daha çok geçsin. yenide evlisin keşke bekleseydin biraz iyi cesaret etmişsiniz. ilk degerin kacti senin.benim23000 di 27.gun 5 in altına düştü.gecen hafta yaptırdım da 3.8 di.Yarin kontrolum var.Buyuk ihtimalle aylığa geçerim.bende ilaç kullanmak istemiyordum ama Dr bunun tedavi amaçlı olduğunu rahmin kendini yenilemesi ve kist oluşmaması için kullanmam gerektiğini söyledi. Bu sefer ihmal etme Dr un nederse uygula.
Benim bi arkadaşımdada kan pıhtılaşmasi vardı o ilk gebeligini düşük yaptı sonra 6 ay ilaç kullandı ve korundu şimdi 7 aylık bebeği var.
Allah alnımıza ne yazdiysa onu yaşarız. Aynı dönemde hamile kalan arkadaşlarım var onları görüyorum içim acıyor.Sonra kendime geliyorum ve Bu benim kaderimmis diyorum Allah dermani olmayan dert vermesin deyip unutmaya çalışıyorum. Ben inanıyorum bizlerde anne olucaz yavrularimizi kucağımiza alacagimiz günler gelecek.
Allah Tekrarını yasatmasin eşinde sende Sabredin bek en azından hamile kalabiliyor sun..Üzme kendini sadece zamanını bekle ve dua et.