Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Amin canım.Sende içini ferah tut.Allahin izniyle iyi çıkar sonuçların. Bende özelde yaptırdım. 5.gun çıkmıştı patoloji sonucu. Gerçi benimkini Dr ultrason da gormustu mol gebelik olduğunu patoloji de tam mol olarak Çıktı. benim 6 hafta 1 günlük tu.

Amin canım.Sende içini ferah tut.Allahin izniyle iyi çıkar sonuçların. Bende özelde yaptırdım. 5.gun çıkmıştı patoloji sonucu. Gerçi benimkini Dr ultrason da gormustu mol gebelik olduğunu patoloji de tam mol olarak Çıktı. benim 6 hafta 1 günlük tu.
Benim de patoloji 1 haftaya cikmisti bu da cikara ama kromozom analizi filan 1 aya cikarmis benim ilki mol du doktorlar anlamamisti ultrasonda 9 haftalikken ölmüştü. Simdikinin de payolojisi cikmadi daha bu da 8hafta 1 gunluktu. Hersey iyi giderken bir anda kalpleri duruyor neden acaba bende ki tek sorun ikisinde de 2 gafta kadar gec dollenme bir de yumurtalik kistlerim oluyor doktorum o onemli degil dedi acaba etken o mu bilmiyorum ki ahh kafam cok karisik dusunmemek icin kendimi ev islerine veriyorum. Sen ne zaman kaybettin bebegini cocugun var mi kac yasindasin anlatsana

Canım benim daha çok yeni 27 martta kürtaj oldum.ilk gebeligimdi. yaşım 33 2.5 yıllık evliyim.Ben 1.5yil korundum daha doğrusu eşim istemedi korunmayı bırakınca 9 ay olmadı.Rahim filmine varan kadar herseyi yaptırdım hiçbir sıkıntı görünmüyordu. Sonunda hamile kalabildim ama oda mol oldu. Benim yaş problemim var malesef oda canımı çok sıkıyor.1 yıl sonunda yine hemen olmazsa yada yine mol olursa diye çok korkuyorum.
Değerlerin nekadar zamanda sifirlanmisti
Sen kaç yaş insanın senin.

Sen kaç yaş yasindasin canım .bu kaybettiği ilk değildi ozaman.

Canım benim daha çok yeni 27 martta kürtaj oldum.ilk gebeligimdi. yaşım 33 2.5 yıllık evliyim.Ben 1.5yil korundum daha doğrusu eşim istemedi korunmayı bırakınca 9 ay olmadı.Rahim filmine varan kadar herseyi yaptırdım hiçbir sıkıntı görünmüyordu. Sonunda hamile kalabildim ama oda mol oldu. Benim yaş problemim var malesef oda canımı çok sıkıyor.1 yıl sonunda yine hemen olmazsa yada yine mol olursa diye çok korkuyorum.
Değerlerin nekadar zamanda sifirlanmisti
Sen kaç yaş insanın senin.

Sen kaç yaş yasindasin canım .bu kaybettiği ilk değildi ozaman.
Bende 20 yasindayim. 8 aylik evliyim. Ilk kurtajimi kasimda oldum sonra kan degerim sifirlanmayinca bir ay sonra yine kurtaj oldum iki doktora da gittim mol oldugunu anlamadilar. Belirti olarak sadece mide bulantim vardi asiri o da molden dolayiymis 1 hafta sonra da kaybettim bebegimi. Sonra martta yine hamile oldum ben hic kontrol hapi kullanmadim cunku birakinca birkac ay olmuyor diye esim karsi cikti. testlerde genetiklerinize filan bakildi mi. Esim bu kadar cok cocuk isterken olmamasi cok Uzucu. Bu sefer ki hamileligim de 2 ay surdu. Simdi test sonuclarina gore davranacagiz. Doktorum bende kan pihtilasmasi olabilecegini dusundu. Insallah birsey cikmaz ama. Eltim mesela 2 kez hamile temmuz da doguracak o onlarin cocuklarini sevip duruyor bu da canimi yakiyor. Degerin ne kadar zamanda sifirlandi. Belki 1 sene beklemez zorunda degilsin yani bilmiyorum aslinda . Bendeki mol degilse doktor demisti ki sifirlandiktan sonra beklemenin nedeni tedbir demisti

Canım daha çok geçsin. yenide evlisin keşke bekleseydin biraz iyi cesaret etmişsiniz. ilk degerin kacti senin.benim23000 di 27.gun 5 in altına düştü.gecen hafta yaptırdım da 3.8 di.Yarin kontrolum var.Buyuk ihtimalle aylığa geçerim.bende ilaç kullanmak istemiyordum ama Dr bunun tedavi amaçlı olduğunu rahmin kendini yenilemesi ve kist oluşmaması için kullanmam gerektiğini söyledi. Bu sefer ihmal etme Dr un nederse uygula.
Benim bi arkadaşımdada kan pıhtılaşmasi vardı o ilk gebeligini düşük yaptı sonra 6 ay ilaç kullandı ve korundu şimdi 7 aylık bebeği var.

Allah alnımıza ne yazdiysa onu yaşarız. Aynı dönemde hamile kalan arkadaşlarım var onları görüyorum içim acıyor.Sonra kendime geliyorum ve Bu benim kaderimmis diyorum Allah dermani olmayan dert vermesin deyip unutmaya çalışıyorum. Ben inanıyorum bizlerde anne olucaz yavrularimizi kucağımiza alacagimiz günler gelecek.
Allah Tekrarını yasatmasin eşinde sende Sabredin bek en azından hamile kalabiliyor sun..Üzme kendini sadece zamanını bekle ve dua et.

Canım daha çok geçsin. yenide evlisin keşke bekleseydin biraz iyi cesaret etmişsiniz. ilk degerin kacti senin.benim23000 di 27.gun 5 in altına düştü.gecen hafta yaptırdım da 3.8 di.Yarin kontrolum var.Buyuk ihtimalle aylığa geçerim.bende ilaç kullanmak istemiyordum ama Dr bunun tedavi amaçlı olduğunu rahmin kendini yenilemesi ve kist oluşmaması için kullanmam gerektiğini söyledi. Bu sefer ihmal etme Dr un nederse uygula.
Benim bi arkadaşımdada kan pıhtılaşmasi vardı o ilk gebeligini düşük yaptı sonra 6 ay ilaç kullandı ve korundu şimdi 7 aylık bebeği var.

Allah alnımıza ne yazdiysa onu yaşarız. Aynı dönemde hamile kalan arkadaşlarım var onları görüyorum içim acıyor.Sonra kendime geliyorum ve Bu benim kaderimmis diyorum Allah dermani olmayan dert vermesin deyip unutmaya çalışıyorum. Ben inanıyorum bizlerde anne olucaz yavrularimizi kucağımiza alacagimiz günler gelecek.
Allah Tekrarını yasatmasin eşinde sende Sabredin bek en azından hamile kalabiliyor sun..Üzme kendini sadece zamanını bekle ve dua et.
Ikincisi cesaret degil kaza oldu aslinda . Dedigim gibi onun o kadar istedigini gordukce hayir diyemiyorum. Evet bir avantajimiz var yaslarimiz genc. Bende kader diyorum bizim icin hayirli degilmis diyorum ikinci hamileligimi ogrenir ogrenmez her gun hayirlisi diye dua ettim. Degilmis demek. ikinci hamileligimde doktirumu degistirdim ilki kendi yonteminizle korunun demisti simdi haftaya gidecegim tekrar kontrol icin i zaman soyler be yapmam gerektigini. Benim rahim seklim kalp seklindeymis o da dusuk ve erken dogum riski olusturuyormus. Bir de benin hicbir dusugumde kanamam olmadi ikincisinde hamilelikte olan akintimda rengi koyulasmisti. Resaduf eseri doktora gidiyoruz ve kalbinin durdugunu ogreniyoruz simdi de 2 gun oldu kurtaj olali ama kanamam baslamadi sayilir arada kahverengi birsey akiyor ama bu seferki karun agrim digerlerine oranla daha fazla baska doktor yapti kurtaji cunku endiselendiriyor beni. Insallah biz de hayirlisiyla anne olacagiz

Günaydın xanim sabahın nuruyla burdayız
merak ettim ne testleriyaptırdın

Buarada hamile misin ya da çocuğun vqr mi
Hamile Değilim Çocuğum da yok ama iki kaybım var ikincisi Kasım'da Kısmi Mol üstelik. Kromozom testlerı guatr kan pıhtılaşma hastalıkları ( trambofili paneli ) mutasyon analiz testi protein c- protein s AMA homosistein eşimin sperm testleri bebekten Alınan parçaya yapılan testler vs en sonunda benim trambofili hastası olduğumu gebelikte iğne kullanmam gerektiğini söylediler

Hamile Değilim Çocuğum da yok ama iki kaybım var ikincisi Kasım'da Kısmi Mol üstelik. Kromozom testlerı guatr kan pıhtılaşma hastalıkları ( trambofili paneli ) mutasyon analiz testi protein c- protein s AMA homosistein eşimin sperm testleri bebekten Alınan parçaya yapılan testler vs en sonunda benim trambofili hastası olduğumu gebelikte iğne kullanmam gerektiğini söylediler
Diger kaybinin nedeni ne ne zaman oldu acaba. neden igne olman lazim ne hastaligin cikti

Ilk bebeğimi de tam bir yıl önce kaybettim. Kan pıhtılaşma varmış bende o da bebeğe giden damarları tıkayıp kalbinin durmasına düşmesine neden oluyormus
Buarada daha onceden bulent beye giderse haber ver demiştin canım ancak haziran başına randevu alabildim gidince neler söylerse paylasirim

Ilk bebeğimi de tam bir yıl önce kaybettim. Kan pıhtılaşma varmış bende o da bebeğe giden damarları tıkayıp kalbinin durmasına düşmesine neden oluyormus
Igne olarak saglikli bir sekilde hamile olabilir misin peki. Cunku doktorum sende kan pihtilasmasi olasindan supheleniyorum dedi

Canim sen testlerini nerden yaptirdin ben hepsini yaptirmadim henuz .
Kanuni sultan suleymanda yaptirdim cancazim testleri orda yaptiriuorum bedava diye muayene icin fatihe gidiyorum cok iyi bi doktor. Kendi yrri bakirkoyde fatihte de devlete bagli calisiyo demet çankaya netten bakmak istersen

Kanuni sultan suleymanda yaptirdim cancazim testleri orda yaptiriuorum bedava diye muayene icin fatihe gidiyorum cok iyi bi doktor. Kendi yrri bakirkoyde fatihte de devlete bagli calisiyo demet çankaya netten bakmak istersen
Simdilik doktorum ve hastanemden memnunum canim bir kismiji da yaptirdik testlerin daha islerlerse sorayim dedim canim cok cok tesekkur ediyorum

Selam kızlar nasılsınız benim doğum yaklaştı ve ben acayip stres olmuş durumdayım mol olayımı unutmak istiyorum ama olmuyor doktorum doğumdan sonra beta HCG takibi yapalım dedi neden dedi normal bir hamilelikte yükselebiliyormuki bu ama ben tam bir sene ara verdim halen o ihtimal varmı sorular sorular ne olacak bu kafamdaki cevapsız sorular ben acayip stres olmuş durumdaym

X