- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.021
Allah yardimciniz olsun.belki soyleyecegim konu icinizi rahatlatir.sunu da belirtmek istiyorum yalniz;her kisinin bunyesi farkli o nedenle bazilarinin gebeligi sorunsuz giderken nadirde olsa bazilari olumsuz sonuclanabilir.yabanci sitelerde ki forumlarda mol gebelik uzerine arastirma yaptim.mol gebelik adina dis ulkedeki doktorlar daha cok bilgiye sahip oldugu icin bilgilere guvenerek size aciklama yapabiliyorum.orda gebelik icin verilen sure 6 ay(betahcg degerlerinde yukselme olmadigi surece,ektra tedavi uygulanmadigi surece) ve parsiyel mol yasayan bir kisinin 2.gebelikte mol gebelik yasamasi cok dusuk ihtimal olarak goruluyor.siz icinizi ferah tutun,stres yapmayin ki bebeginiz size tutunabilsin.bende kismi mol gecirdim ve 6 ay sonunda allah nasip ederse gebelik dusunuyorum.allah hepimizin yuzunu guldursun ins..Merhaba,
Ben de gidemiyorum korkumdan doktora.Daha önce 6 ay önce parsiyel mol geçirdim ve şimdi yeniden hamileyim. Kötü şeyler duyma ihtimalinden dolayı oldukça tedirginim. Şu an ki durumunuzu da çok merak ediyorum! yardım edin lütfen..