Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Anladım.
Sende fazlası ile doldurmuşsun zamanı ne güzel darısı bize bi de hayırlısı ile kısa zamanda senden güzel haberler alırsak ooohhh :) aminnnn diyeyim de dua niyetine geçsin. Allah kimsenin kucağını boş evladını da Hayırsız imansız etmesin
inşallah canım en kısa zamanda haberlerimizi veririz kürtaj sonrası 10 ayı doldurdum artık beklemicem sorunsuz sağlıklı hamilelik geçirip bebişlerimizi kucağımza alırız umarım

Onu da dusunmemeye calisacagiz. Ama Rabbim gene öyle olmasini istiyorsa da elimizden başka birşey gelmez

Biri benimi andı:KK48: nasılsın canım on ay oludu ya zaman ne çabuk geçiyo bide nasıl geçeçek diyordun en kısa zamanda hayırlı haberlerini duyarız inşallah canım y bu arada teyzesi 6 aya girdik herşey normal görnüyo sadece 3 test sonucum riskli çıktı:KK43::KK43: sonradan 4 test yaptık o normal çıktı kafam karıştı inşallah kızumı sağ salim kucağuma almayı nasip eder rabbim
Benim de on ay oldu insallah hayirli haberler aliriz hepimiz burada hanfendi 25 gibi paylasiriz

Canım bende tedavi takibin kanunu sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım odaki doktorlar çok iyi öncelikle volkan ülker ülker harika bir doktor mol konusunda bence büyük bir uzman Ceyhun Numanoğlu onunda bana çok emeği geçti özgür karabayır çok iyi yürekli bir doktor hepsine ayrı ayrı teşekkürler eğer ben bugün iyisem sağlıklysam bebeğimi kucağıma alacak günü bekliyorsan evvala Rabbimin dediği olur çok şükür Rabbim dualarımi çevirmedil lakin bu hastane ve doktorlarn büyük emeği çabası sayesinde bu günü yaşıyorum bu arada polokistik över bendede vardı korkma bu konuda ama takiplerini ihmal etme canm
B

vücudun kendini toplama süresi herkeste aynı olamayabiliyo cancazım kaçıncı gebelik olduğu diğer testlerin sonucu falan etkileyebilir. Bende kanuni Sultan Süleyman'a gidiyorum orda Onkoloji bana bi yıl dedi ama kendi doktorum Fatih'te Şehzadebaşı tıpmerkezinde o da altı ay yeter dedi ama ben kendi doktoruma güveniyorum sana tavsiyem tek doktorda kalma
B

vücudun kendini toplama süresi herkeste aynı olamayabiliyo cancazım kaçıncı gebelik olduğu diğer testlerin sonucu falan etkileyebilir. Bende kanuni Sultan Süleyman'a gidiyorum orda Onkoloji bana bi yıl dedi ama kendi doktorum Fatih'te Şehzadebaşı tıpmerkezinde o da altı ay yeter dedi ama ben kendi doktoruma güveniyorum sana tavsiyem tek doktorda kalma

Canım bende tedavi takibin kanunu sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım odaki doktorlar çok iyi öncelikle volkan ülker ülker harika bir doktor mol konusunda bence büyük bir uzman Ceyhun Numanoğlu onunda bana çok emeği geçti özgür karabayır çok iyi yürekli bir doktor hepsine ayrı ayrı teşekkürler eğer ben bugün iyisem sağlıklysam bebeğimi kucağıma alacak günü bekliyorsan evvala Rabbimin dediği olur çok şükür Rabbim dualarımi çevirmedil lakin bu hastane ve doktorlarn büyük emeği çabası sayesinde bu günü yaşıyorum bu arada polokistik över bendede vardı korkma bu konuda ama takiplerini ihmal etme canm
ben halen oraya gidiyorum ama söylediğiniz doktorlara denk gelemedim hangi bölüm kaçıncı poliklinikteler? ben sadece takibe gidiyoorum jınekolojik onkolojiye orda da kan veriyorum sonucu alıyorum hepsi bu. ayrıca bende kan pıhtılaşması da var kalıtsal. sürekli sulandırıcı kullanıyorum. gebeliktede iğne kullanacakmışım.

bu arada Rabbim hayrlısı ile kucağına almayı da nasip etsin inşaAllah :)

Ben gittiğim dönemde sadece bu 3 doktor vardı o b9lümde jinekoloji onkoloji deşimdi değişmiş oolabilir ama bazen gebe 4 gittiğimde kapının üstüne bakıyom denk geliyorum bu doktorlara demek sana denk gelmemiş yada dikkat etmedim hiç elinde kan tahlili sonuçların varsa bak isteyen hekim diye orda mutlaka bu 3 doktordan biri vardı senin kürtajını kim yaptı canım hangi doktor bilgin varmı
ben halen oraya gidiyorum ama söylediğiniz doktorlara denk gelemedim hangi bölüm kaçıncı poliklinikteler? ben sadece takibe gidiyoorum jınekolojik onkolojiye orda da kan veriyorum sonucu alıyorum hepsi bu. ayrıca bende kan pıhtılaşması da var kalıtsal. sürekli sulandırıcı kullanıyorum. gebeliktede iğne kullanacakmışım.

Ben gittiğim dönemde sadece bu 3 doktor vardı o b9lümde jinekoloji onkoloji deşimdi değişmiş oolabilir ama bazen gebe 4 gittiğimde kapının üstüne bakıyom denk geliyorum bu doktorlara demek sana denk gelmemiş yada dikkat etmedim hiç elinde kan tahlili sonuçların varsa bak isteyen hekim diye orda mutlaka bu 3 doktordan biri vardı senin kürtajını kim yaptı canım hangi doktor bilgin varmı
Kurtaji hasekide oldum ben :KK43: acil alinmali deyince pek arastiramadimdi o zaman

İnşallah canım benim Rabbim sözlerdetattırsn bu duyguyu en kısa zamanda
kızlar benim adetim 2 gün gecikdi acaba ay 28 çekdi ondan mı yok hamilemiyim bilemiyorum saatler geçiyo 1 hafta beklesem mi yoksa yoksa yapsam mı test acayip stres yaptım aklım hep onda adetim son 4 aydır ayın hep 4 de oluyo gecikme yok yardımmmm

canım test al evde dene silikte olsa çıkma ihtimali var yarın testi tekrarla yine aynı sı çıkarsada pazarteside kan verir öğrenirsin inşallah güzel haberi verirsin burda

canım ya sıfır derken benim sonucum hep 2 çıkıyor yani normalde 0-5 arası negatif kabul ediliyo ya.doktor illa sıfırmı olacak dedi sana
benim ilk testte 4.1 çıktı negatif dedi ama 3. haftada 0,1 çıkmıştı. şu an aylık takipteyim ayda bir gidiom o da 0,1 çıkıyo. takip için gittiğim doktor pek konuşmayı sevmiyo bişey açıklamıyo ama sıfırı gördükten sonra yeni gebelik adına konuştu. sen ne kadar zamandır takiptesin ki?

canım valla benim normalde gebelik başka sebepten kaynaklı sonlandırıldı patoloji sonucunu geç aldım takibe geç başlamış oldum yani ilk 8 ay sonrası takip edilmedim hep 2 çıktı benimde doktor zaten 6 ay yeterli demişti ben sonra kendim gidip kan verdim o zamanda 2 çıktı yani hep 2 çıkıyor

canım valla benim normalde gebelik başka sebepten kaynaklı sonlandırıldı patoloji sonucunu geç aldım takibe geç başlamış oldum yani ilk 8 ay sonrası takip edilmedim hep 2 çıktı benimde doktor zaten 6 ay yeterli demişti ben sonra kendim gidip kan verdim o zamanda 2 çıktı yani hep 2 çıkıyor
Hmm yanlış birşey deyip Kafanı karıştırmak istemem kesin Sıfır çıkmalı mı bende bilmiyorum ama doktorun ne dediyse odur o zaman

X