Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Kızlar merhaba , ben tam mol gebelik geçirdim. 7 aydır düzenli olarak düştü. Ve herşey normalken, geçen gün kan verdim. 25 çıktı. Gebelik testi yaptım evde. Silik bi şekilde çubuk çıktı. Sanırım hamileyim. Çarşamba gününe randevu aldım. Doktora gidicem. Her hangi bi kanamam falan yok. Yarın adet günüm normalde. Ne olacak bilmiyorum. İnşallh bi sorun yoktur :KK43:(

Sera nerelerdesin kız ben hamileyim
31 mayısta oldum canım bende 1 hazirandan beri şu eylülün sonunda tam 4 ay olcak sende mi erken düşünüyorsun benim gibi...doktorun ne dedi peki..benimde değerlerim bayağı sıfırlandı doktorda bidaha gerek yok kan vermene bundan sonra düşer dedi o zamandır baktırmam...düştü yani...adetimi oluyorum düzenli bir şekilde gerisi mevlama kaldı artık...

burdayım canım gözün aydın olsun çokkkk sevindim...bayadır gördüm ama telden yazamıyordummm...iş güç baştaki koşturmalardan uğraşıyordum...şimdi nasılsın durumlar nedir kntrole gittin mi

Gittim canm mol değil dedi ama 16 haftadan sonra kesin belli oluyor biliyorsun kısmi molde bebek görüntüsü oluyor bakalım doktor molle benzemiyor diyo ama 16 haftayı beklicem
burdayım canım gözün aydın olsun çokkkk sevindim...bayadır gördüm ama telden yazamıyordummm...iş güç baştaki koşturmalardan uğraşıyordum...şimdi nasılsın durumlar nedir kntrole gittin mi

Gittim canm mol değil dedi ama 16 haftadan sonra kesin belli oluyor biliyorsun kısmi molde bebek görüntüsü oluyor bakalım doktor molle benzemiyor diyo ama 16 haftayı beklicem
hımmm bunu bilmiyodum canım hayırlısı olsun işallah ama iyi olur artık kaygı etme....bizler ne olacaz bakalım artık....

Kız kafaya takmaynca oluyor inan hiç düşünmemeye çalış bAk gör nasıl geliyor bebişin
valla bilmiyorum canım ya ben bu ay inanılmaz stresliydim hele geçen sabahtan akşama kadar ağladım aptala bağladım kocam ne dese ağlıyodummm yazık o da dayanamadı bana gözleri doldu neden ağladım onuda bilmiyorum...ama dedimki eğer bu ay hamile kalırsam işallah bugünlerden için bebeğe bişe olmaz çok pişman olurum dedim...13, günümde ağrıyla uyandım sabah heral o gün oldu yumurtlama...bugünlerde de ağzımın tadı yok canım anlamadım hiç böle olmazdım...meyve yedim düzelsin die yine başladı

Kız inan bende öyleydim sudan sebeplerle oturup bir güzel ağlardım ama inan en boşladğım zamanda hiç düşünmediğim anda geldi ben tamamen ocak ayına odaklanmıştım klomen tedavisi için sonra allahn işi bir baktım hamileyim dilerim seninde bebişin sana sürpriz yapar inşallah bata iki günmü var
valla bilmiyorum canım ya ben bu ay inanılmaz stresliydim hele geçen sabahtan akşama kadar ağladım aptala bağladım kocam ne dese ağlıyodummm yazık o da dayanamadı bana gözleri doldu neden ağladım onuda bilmiyorum...ama dedimki eğer bu ay hamile kalırsam işallah bugünlerden için bebeğe bişe olmaz çok pişman olurum dedim...13, günümde ağrıyla uyandım sabah heral o gün oldu yumurtlama...bugünlerde de ağzımın tadı yok canım anlamadım hiç böle olmazdım...meyve yedim düzelsin die yine başladı

Kız inan bende öyleydim sudan sebeplerle oturup bir güzel ağlardım ama inan en boşladğım zamanda hiç düşünmediğim anda geldi ben tamamen ocak ayına odaklanmıştım klomen tedavisi için sonra allahn işi bir baktım hamileyim dilerim seninde bebişin sana sürpriz yapar inşallah bata iki günmü var
Allahımın takdiri canım işte sevindim doktorla uğraşmadan olduğu için bende öle diliyorum....yani yarın 25. günüm olcak adetimde genelde 26. 27, 28, günümde kesin oluyordu...ama yarın yapsam belki varsa silik şekilde görebilirim die tahmin ediyorum çnkü ilk gebeliğimdede 25. günde yaptımmm çokk dikkatli bakmak gerekiyodu ki bitek eşim ve ben anca görebildik.sonraları gitgide koyulaşmıştı...ama eşim izin vermiyo eczaneye gitmeme yürüme dio ben alırım dedi...ama dedim sabah yapmam gerek dedim oda sabahın en erkeninde gittiği için artık sabretcem yarın alsın 26. günümde yaparım olmazsam şayet...

kızlar merhaba mart ayında kan pıht. sonucu dusuk yaptım ılk gebelıgımı.4 ay korundum bes ay snrada hamıle kaldım
bugun ogrendım hamıle odugumu.
ama doktor uc kese gordu ve mol gebe olabılrısn dedı normal gebede olabılın dedı
ıkı hafta snra gel eger mol gebeysen kurtajla alıcaz yoksa kanser yapar dedı
bu arada ıgne ve aspırnede basladım bugun..
ne yapcagımı sasırdım sevınemedımde o kadr bekle bekle bıde mol gebelık dee
offf

ne kadar karışık şeyler var böyle.... eskiden hiç bilmezdim millet hamile kalıyo doğuruyo....
iki kez hamilelik geçirdim biri kendi düştü diğeri kalbi atmıyo diye alındı... ikincisine patoloji sonucunda kısmi mol dendi hafta hafta takip yapıldı ama kan sonucum hep negatif... kadın doğumcum kan pıhtılaşma sorunun var dedi coraspin verdi ramazandan sonraya kadar da çocuk düşünme dedi ama bu ay bi hafta geciktim korunmama rağmen... Tövbe YaRabbim evlendiğime pişman olcam nerdeyse hep hastanede hep hastanede....

kızlar merhaba mart ayında kan pıht. sonucu dusuk yaptım ılk gebelıgımı.4 ay korundum bes ay snrada hamıle kaldım
bugun ogrendım hamıle odugumu.
ama doktor uc kese gordu ve mol gebe olabılrısn dedı normal gebede olabılın dedı
ıkı hafta snra gel eger mol gebeysen kurtajla alıcaz yoksa kanser yapar dedı
bu arada ıgne ve aspırnede basladım bugun..
ne yapcagımı sasırdım sevınemedımde o kadr bekle bekle bıde mol gebelık dee
offf
Mol gebeligin kese sayisiyla alakasi yok ki.keseden farkli bi olusum varsa orasi ayri tabi.beta hcg degerin kac cikti peki,bi de kac haftalik...

Mol gebeligin kese sayisiyla alakasi yok ki.keseden farkli bi olusum varsa orasi ayri tabi.beta hcg degerin kac cikti peki,bi de kac haftalik...
Suan alti haftaligim cnm doktor ilk baktiginda suphelenmisti

Ama cok sukur mol gebe degilmisim
dort haftalikken tahmin olarak demsti doktor

Sağol canım benim Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin 17 haftaya girdim lekelenme tarzında kanamaların oldu doktor ne kadar mille alakası yok cesede fazlasıyla tedirginim bebeğin eşinden geliyormuş o kanama ama ilk mol yaşadığımda aynı böyle olmuştu artık daha detbirliyim farklı farklı doktorlara gidiyor sürekli molu hatırlıyorum hepside molu unut diyorlar hayırlısı artık sen nasılsın canım korunma süren bitimi inşallah sendende güzel haberler duyarız en kısa zamanda
Caniimmmm cookkk mutlu oldum uzun zamandır siteye girmiyordum.. Cokkk sevindim inan bize de dua et olur mu habersiz birakma bizi

Sağol canım benim Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin 17 haftaya girdim lekelenme tarzında kanamaların oldu doktor ne kadar mille alakası yok cesede fazlasıyla tedirginim bebeğin eşinden geliyormuş o kanama ama ilk mol yaşadığımda aynı böyle olmuştu artık daha detbirliyim farklı farklı doktorlara gidiyor sürekli molu hatırlıyorum hepside molu unut diyorlar hayırlısı artık sen nasılsın canım korunma süren bitimi inşallah sendende güzel haberler duyarız en kısa zamanda
Maşallah çok iyi. Yarilamissin cinsiyeti ne peki. Sanki kiz gibi düşündüm bi an. İnşallah canim bize de nasip olur. Bu aydan sonra korunmayi birakacagim inşallah. Bakalim mevlam ne gösterecek. Guzel haberlerinden mahrum etme bizi:)

Cinsiyeti kız canım çok şükür benim için o kötü günler geride kaldı darısı başına sana tavsiyem rahat ol sanki hiç mol yaşamamış gibi bide sürekli bebek fikrini kafamda Çıkart hiç düşünme sadece dua et inan bana olacak Rabbim sanada nasip edecek canım benim
Maşallah çok iyi. Yarilamissin cinsiyeti ne peki. Sanki kiz gibi düşündüm bi an. İnşallah canim bize de nasip olur. Bu aydan sonra korunmayi birakacagim inşallah. Bakalim mevlam ne gösterecek. Guzel haberlerinden mahrum etme bizi:)

kızlar ben hamileyim 6+3 günlük korkumdan dr gitmiyorum gitsemden de faydası yok git haftaya gel diycek en iyisi evde beklemek çok dua edin kızla bu sefer kucağıma almak nasip olsun inşlh

Merhaba,

Ben de gidemiyorum korkumdan doktora.Daha önce 6 ay önce parsiyel mol geçirdim ve şimdi yeniden hamileyim. Kötü şeyler duyma ihtimalinden dolayı oldukça tedirginim. Şu an ki durumunuzu da çok merak ediyorum! yardım edin lütfen..

X