Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

hayırlısı canım ya ama göndermesi saçmalık olmuş 7 haftalık olmuşun birde...kesen falan düzenli mi hiçbişey demedi mi doktor öylece mi gönderdi birde şimdiki kan değerini biliyor musun büşracım...ama güzel bir duygu işallah rabbim eşininde yüzüne güler onlar daha bir seviniyor...bugün bende 3. kez adetimi oldum kürtajımdan sonra...şaka maka kızlar ya kürtajdan sonra günü gününe 28 günde bir adet oluyorum iyi geldi galiba:KK45:bende ekim gibi düşünüyorum canım az bir zamanım kaldı hem korkuyor hem heycanlanıyorum işallah olsunda sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar olsun hepimizin:emir_bebek::nazar:ya birde canım özele mi gittin araştırma hastahanesine mi
özele gittim canım bu dr dan memnun kalmışdım diğerlerei gibi git sonra gel demiyo iyisiyle kötüsüyle herşeyi anlatıyo ben gittiğimde dr orda yokdu izindeymiş haftaya gelicekmiş o yüzden geri döndüm başka dr veya devlet hastanesine gitmek istemiyorum inşlh canım seninde hayırlısıyla güzel haberlerini alırız adetinin düzenli olması güzel rahatça hamile kalabilirsin bende kürtajdan sonra düzenli adet olamadım meğer kislerim varmış ilaçlarımı kullandım sonra hamile kaldım

[QUOTCNN Secretwhisper, post: 36595879, member: 619451"]Mol gebelik geçiren arkadaşlara birşey soracağım,nedenleri arasında ilk sırada kötü beslenme geliyor,ben açıkçası yemek seçen ya da tek yönlü beslenen biri değilim,sadece ramazanda oruç tuttuğum bir ayda hamile kaldım.sizin kötü beslenme gibi bir durumunuz var mı?[/QUOTE]
Hayr cnm ben dengeli beskeniyordum ama mol

dr zaten yokdu canım 1 hafta yokmuş başka dr vereyim dedi ben istemedim 1 haffta sonra giderim napalım zaten çok korkuyorum gene aynısı olucak diye sanki dr gitmeyince içimde kalıcakmış gibi gelliyo allahım inşlh sağlıklı olur kalpsizden haber de yok zaten nerelere kayboldu sağlıklı hamile kalan birdaha dertleşmeye gelmiyo neyse inşlh sağlıklı kucağına alır
hayırlısı olsun canım ya hayırlı haberlerini verirsin işallah...kalpsizceden evet haber yok gebeliği iyi geçiyor sanırsam yoksa yazardı heralde....varsın sağlıklı olsun...

özele gittim canım bu dr dan memnun kalmışdım diğerlerei gibi git sonra gel demiyo iyisiyle kötüsüyle herşeyi anlatıyo ben gittiğimde dr orda yokdu izindeymiş haftaya gelicekmiş o yüzden geri döndüm başka dr veya devlet hastanesine gitmek istemiyorum inşlh canım seninde hayırlısıyla güzel haberlerini alırız adetinin düzenli olması güzel rahatça hamile kalabilirsin bende kürtajdan sonra düzenli adet olamadım meğer kislerim varmış ilaçlarımı kullandım sonra hamile kaldım
en iyisini yapmışsın canım ya insanın başından böyle durumlar geçince hele daha temkinli oluyor...ya normalde bende de varmış kist ama etki yapmadı bana ama soğan kürü yapcam canım ya adetim bitmek üzere biter bitmez yapcam bebiş düşünene dek hayırlısı olsun işallah

kızlar günaydın bişey soracağım size.. malum haftalık kan vermeler 2 haftada 1 vermeye kadar düştü.. benim damarlarım ince olduğu için hep aynı koldan aynı yerden alınıyor kan. bugün kan alan kadın damarın sertleşmiş iyi bak damarına dedi. ne yapmak lazım acaba?? var mı bir bilen?

merhaba arkadaşlar nasılsınız çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli..benim de mart ayın da korunma sürem doldu ama nisan ayında başladım bebek çalışmalarına ama ilk gebelik yani mol de ilk deneme de hamile kalmıştım..4 ay oldu korunmayalı bırakalı hamilelik yok..8.9 gün var adetime, inşallah hayırlısı sağlıklısı olsunda..herkeze sağlıklı hayırlı hamilelik dilerim..

merhaba arkadaşlar nasılsınız çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli..benim de mart ayın da korunma sürem doldu ama nisan ayında başladım bebek çalışmalarına ama ilk gebelik yani mol de ilk deneme de hamile kalmıştım..4 ay oldu korunmayalı bırakalı hamilelik yok..8.9 gün var adetime, inşallah hayırlısı sağlıklısı olsunda..herkeze sağlıklı hayırlı hamilelik dilerim..
merhabaa.. inşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsınız. benim ilk düşüğümden sonra ( o mol değildi) regl düzeni dolayısıyla ovülasyon düzenim şaşmıştı. eski tarihinden 8-9 gün kadar ileri atmıştı.. evde yapılan ovülasyon testlerini deneyebilirsiniz ya da doktora muayene oluyorsanız o size yumurtanın çatlamak üzere olduğu zamanı söyleyecektir.

napıyorsun canım nerelerdesin merak içindeyiz:KK3:
İyiyim canım gezmeler tozmalar. Tatile çıktık eşimle biraz zihnimizi boşaltmak istedik. Tamamen yeni döneme yeni hamileliğe bomba gibi hazırlanmak için:) Hiç olumsuz süreç yaşamamışçasına... Siz neler yapıyorsunuz ben uzun zamandır kan değerlerime bile baktırmadım o kadar boşverdim mol gebeliği:)

Merhaba canım aynı ben bende daha hamile kalamadm ve çok istiyorum neden olmuyor anlamadım:110:

İyiyim canım gezmeler tozmalar.tık eşimle biraz zihnimizi boşaltmak istedik. Tamamen yeni döneme yeni hamileliğe bomba gibi hazırlanmak için:) Hiç olumsuz süreç yaşamamışçasına... Siz neler yapıyorsunuz ben uzun zamandır kan değerlerime bile baktırmadım o kadar boşverdim mol gebeliği:)
Vay kız sen nerelerdesin ya özledik herşey yolundamı yeni hamileliğe moralle hazırlanman çok güzel hade bakalm güzel haberler bekluyoruz:KK49:

Merhaba canım aynı ben bende daha hamile kalamadm ve çok istiyorum neden olmuyor anlamadım:110:

canım bende çikolata kisti de var ama ona rağmen ilk gebeliğime yani mol de ilk deneme de kalmıştım..doktorum hamileliğine engel değil dedi kistin ,yumurtalığım daki kistin durumu çapı falan engel değilmiş ama 6 ay süre verdi doğal yolla kalamazsam tüp bebek dedi çünkü yaş faktörüde olunca ..hayırlısını diliyorum Allahtan benim için en hayırlı zaman neyse o zaman gelsin..sağlıkla inşallah cümlemize

merhabaa.. inşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsınız. benim ilk düşüğümden sonra ( o mol değildi) regl düzeni dolayısıyla ovülasyon düzenim şaşmıştı. eski tarihinden 8-9 gün kadar ileri atmıştı.. evde yapılan ovülasyon testlerini deneyebilirsiniz ya da doktora muayene oluyorsanız o size yumurtanın çatlamak üzere olduğu zamanı söyleyecektir.

merhaha ...korunma sürem de her ay doktor kontrolüne giderdim,doktorum adetin 8.günü yumurtluyorsun hatta korunmasaydın ikiz gebe kalabilirdin demişti kader kısmet işte..ovulasyon testlerini de denedim çift koyu çizgiyi de gördüm..sanırım vakti zamanını bekliyor..sağlıkla gelsin de inşallah..isteyen herkeze sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin Allahım..

Merhaba arkadaşlar,bugün kontrole gittim.patoloji sonucu parsiyel mol..yine de bir yıl beklicez dedi doktor..beta hcg baktırdı,17300'den 481'e düşmüş değerim..ilk defa iyi haber:) sizinle paylaşmak istedim..

"busra2567, post: 36641272, member: 548587"]canım merak etme ben tam 8 ay korunmadım kislerim varmış laçlarımı kullandım 2 ay sonra hamile kaldım geç olsun ama sonu mutluluk olsun hiç takma stres yapma sende meleğine kavuşucaksın inşlh[/QUOTE]
İnşallh CNN ama bende kist yok sorun yok niye olmuyor diye çok tanıyorum ov testi yapıyorum bu ay inşallah tutar

merhaba arkadaslar 1 ay once parsiyal mol gebelik teshisiyle gebeligim 7, haftada sonlandilirildi. kan degerlerim dustu geven hafta kan degerim 68 cikmisti dr bu sonuc negatif bize gore sifir ile ayni degerde dedi, ama bazi drlar sifiri gorene kadar testi yineliyorlar galiba, bir oglum var oglumdan oncede bi dusuk yasamistim bebegimin kalbi durmustu karnimda 10 haftalikken. simdi ise dr 6 ay beklememi soyledi, eltimde mol gebelik sonrasi 1 sene aradan sonra hamile kalip saglikli bi kiz coucugu dunyaya getidi. ama benim kafamda surekli bi endise ve ayni soru YA YINE AYNISI OLURSA. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun sabirla bekleyip bizlerde bebeklerimize kavusuruz insaALLAH,

merhaba arkadaslar 1 ay once parsiyal mol gebelik teshisiyle gebeligim 7, haftada sonlandilirildi. kan degerlerim dustu geven hafta kan degerim 68 cikmisti dr bu sonuc negatif bize gore sifir ile ayni degerde dedi, ama bazi drlar sifiri gorene kadar testi yineliyorlar galiba, bir oglum var oglumdan oncede bi dusuk yasamistim bebegimin kalbi durmustu karnimda 10 haftalikken. simdi ise dr 6 ay beklememi soyledi, eltimde mol gebelik sonrasi 1 sene aradan sonra hamile kalip saglikli bi kiz coucugu dunyaya getidi. ama benim kafamda surekli bi endise ve ayni soru YA YINE AYNISI OLURSA. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun sabirla bekleyip bizlerde bebeklerimize kavusuruz insaALLAH,
geçmiş olsun canım benim öncelikle şükürki bir çocuğun var...parsiyel olman iyi bir şans...bende öyleydim...7 haftada snlandırıldı...değerlerim kısa sürede düştü...doktorum bana istediğim zaman gebe kalacağımı söyledi ama şu anda 3 ay oldu düşünmüyoruz tabi bikaç ay daha geçtiğinde kısmetse düşünüyorum...birde sormak istediğim eltinde geçirmiş peki akraba evliliği var mı sizlerde ya da eşin tarafı akraba evliliği mi hep...

Canım geçmiş olsun öncelikle sıfırı yani 5altını görmen lazım benim değerler 11kadar düştü sonra yükseldi takip olmasaydı allah muhafaza kansere giderdi bu yüzden ihmal etme sakın bide eltim mol geçirdim demişsin acaba ailedenmi ne bu şaşırdım eltin hemen hamile kalabildimi canm yoksa uğraştımı birkaç ay

canım merak etme ben tam 8 ay korunmadım kislerim varmış laçlarımı kullandım 2 ay sonra hamile kaldım geç olsun ama sonu mutluluk olsun hiç takma stres yapma sende meleğine kavuşucaksın inşlh
ne yaptın canım nerelerdesin gittin mi yeniden doktoruna....

X