- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.101
slm kzılar ne soracaktım ya istanbuldan haber varmı hamileydi en son hatırladıgım kadarıylan izmir35 kürta olmuştu maglesef ama şuanda ikisindende en son kim haber aldı yaa merak etdim:18::18::18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah ben sabırsızım doktorum da bırakabilirsin deyince içim kıpır kıpır oldu tabi hemen tutmaz ama olsun en azından rahatlamış olucam inşallah dediğin gb.hakkımızda hayırlısı canım,doktorun da tamam demiş neden bekliyorsun peki için mi rahat değil?
İnşallah canım ama bence sana da çok fazla süre vermicekMaşallah güzel haberler alanlarımız var inşallah doktorumuz bize aynı güzel haberleri verir.
Benim de nedense içim çok rahat sen de stres yapma bence canım kendine hep iyi şeyler söyleEvet canım içim pek rahat değil...en azından diyorum şu 6 ayı bir doldurayım..ağustos eylül gibi korunmayı bırakırım.
İnşallah canım ama bence sana da çok fazla süre vermicek
Canım çok sevindim ya inşallah herşey yolunda gidecek ben inanıyorum kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım bence de ne zaman istersen doktoruna da git.Şehir dışı nereye gidiyorsun doktoraKızlar ben bugün de test yaptım o da pozitif çıktı çok şükür. şu anda çok erken olduğu için hemen doktora gitmek istemiyorum. zaten biz şehir dışına gidiyoruz doktor için. o yüzden biraz beklemek istiyorum. hemen moda girmek istemiyorum. Önceki gebeliğimde çok gitmek zorunda kalmıştım doktora 7 haftada 4-5 kez gitmiştim. Bu sefer kanama falan olmazsa ( inşl) biraz beklemeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem.
Kızlar ben bugün de test yaptım o da pozitif çıktı çok şükür. şu anda çok erken olduğu için hemen doktora gitmek istemiyorum. zaten biz şehir dışına gidiyoruz doktor için. o yüzden biraz beklemek istiyorum. hemen moda girmek istemiyorum. Önceki gebeliğimde çok gitmek zorunda kalmıştım doktora 7 haftada 4-5 kez gitmiştim. Bu sefer kanama falan olmazsa ( inşl) biraz beklemeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem.
Kızlar ben bugün de test yaptım o da pozitif çıktı çok şükür. şu anda çok erken olduğu için hemen doktora gitmek istemiyorum. zaten biz şehir dışına gidiyoruz doktor için. o yüzden biraz beklemek istiyorum. hemen moda girmek istemiyorum. Önceki gebeliğimde çok gitmek zorunda kalmıştım doktora 7 haftada 4-5 kez gitmiştim. Bu sefer kanama falan olmazsa ( inşl) biraz beklemeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem.
HAYIRLI CUMALAR KIZLAR NASILSINIZ RABBIM BU GÜZEL GÜNÜN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞLHH ŞUANDA YENİ HAMİLE ARKADAŞLARIMIZINDA YAVRULARINI SAG SALIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞLHHH
Canım çok sevindim ya inşallah herşey yolunda gidecek ben inanıyorum kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım bence de ne zaman istersen doktoruna da git.Şehir dışı nereye gidiyorsun doktora
oyy oyyy gözün aydın cnm rabbım şimdiden saglıkla tamamına erdirsin bak dedigim cıktı gördünmüüü
Çok sevindim canım..Allah tamamına erdirsin inşallah..sağlıklı hamilelik dilerim..
HAYIRLI CUMALAR KIZLAR NASILSINIZ RABBIM BU GÜZEL GÜNÜN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞLHH ŞUANDA YENİ HAMİLE ARKADAŞLARIMIZINDA YAVRULARINI SAG SALIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞLHHH
canım burası küçük bi ilçe devlet hastanesindn başka hastane yok. oraya da gitmiyorum açıkçası. hastanede tanıdıklar var, şimdi gitsem hamile olduğum duyulur hemen, onu da hiç istemiyorum. yakın şehirlere gidiyorum. genelde özel hastanelere.
ay tatlım inşl öyledir. yani şu anda çok rahatım. kafam da o kadar rahat ki, aylardır böyle olmamıştım. ama umarım sağlıkla devam eder. Dua ediyorum sürekli. Bekleyip görmekten başka seçeneğim yok.
sağol canım darısı hepimizin başına. isteyen herkese Rabbim nasip etsin.
Amin Ajdacım. Dua edelim bol bol birbirimize.Cuma günlerini kaçırmayalım kızlar. Biz eşimle her cuma 1000 defa ya-evvel zikrini çekiyoruz. Çocuk olması için daha bi çok dua var, internetten araştırınca çıkıyor, aklınızda bulunsun
slm ya safdakiler nerdsiniz yaaa amma sakın sayfa haa istanbul izmir arzum diyer arkadaşlar isminizi yazmım yavv naptınız nasılsınız hamile arkadaşlar nasıl g,d,yor hamileliginiz haber verin barii
canım ben iyiyim. normal hayatıma fazlasıyla devam ediyorum. Hiç bir değişiklik yok. Perşembeye doktor randevusu aldım. ilk haberler o zaman gelecek inşl. istanbuldan haber var mı merak ettim ben de.
Sen nasılsın neler yapıosun?
kızlar biraz moralm bozuk bilgisi olan yazarsa sevinirm..... !!! bni bilen ark.lar vardr ama tekrar kısaca yazıyım bn 6 ay önce mol gebelik geçrdm bnde parsiyel mol du. aylık kontrollerime gidiyodm her ay düzenli bir seklde. değerlerm normaldi sıfırlanmştı. fakat bu ay gittiğimde yani dün kan verdm bugün sonucunu aldm 10 çıkmış doktorda gebelkten şüphelendi 1 ihtimalde olsa tekrar kan aldı yarın sonucunu alıcam. 6 aydr bn hiç korunmadm hep eşim korundu kendimzden eminz ama acaba olablr mi yine diye içim içimi yiyiyo. regl olmamada daha yaklasık 1 hafta 10 gün kadar var. bu seklde hiç yasayan oldumu merak ediyorum....( inş. baska bir sorun çıkmazda iyice stres yaptım neden çıkmış olablr diye.