Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

canım 6.ayda bıraktım ama 9.ayda hamile kaldım bence 1 yılı doldur
ama bana dr 3 ay yeter dedi cnm benimki parseyel moleydi bide parcalar kalmıştı kürtajdan onu temizledi onu patoloji yolladı o temiz cıkmıştı hayırlısı olsun hakkımızda sen şimdi kesin kürtaj olacanmı

Allah ol dediği zaman oluyor gerisi boş laf haklısın parsiyel mol de 6 ay beklemek kafi diye duydum ben ama benim doktorum kesinlikle 1 yıldan önce karşıma çıkma dedi bende korktum ondan yapmadım :) çok katı bir doktor çünkü memnunumda. çok kardeş konusunda sana katılıyorum çok kardeş daima iyi tabiki evladın da herşeyin de hayırlısını versin Rabbim. bu aralar çok duygusalım hemen ağlıyorum filan artık çalışmak bile istemiyorum bakalım ne olucak bu durum. ben de kış bebeğiyim :) çok memnun oldum seninle tanıştığıma çok canayakın birisin :) ne güzel oldu seninle sohbet etmek.

Sağol canım ben de çok memnun oldum tanıştığıma,çok daha güzel haberlerini alıcaz inşallah önümüzdeki aylarda.Bana da doktorum 6 ay demişti ama neden bilmiyorum içimden o kadar beklemek gelmiyor :) kader kısmet dediğin gb.Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak o nedenle sabırla bekliyorum ben de.Kız mı istiyorsun erkek mi,bu arada başka bebeğin varmıydı?

günaydın kızlar iyi hafta sonları nasılsınız nasıl gidiyor hamile arkadaşlar hamilelikleriniz nasıl gidiyor inşlh iyidir sorun yoktur inşlh bugun cok güzel mubarek bir gündür etdiniginiz dualarınız kabul olur inşlh bugunun hürmetine canlar

Selam canım sana da güzel sağlıklı hafta sonları,İzmirde hava çok güzel böyle olunca da insanın içi kıpır kıpır oluyor bugün neden mübarek gün canım ya ben bilmiyorum hepimizin duaları kabul olsun inşallah

başka bebeğim yok yeni evliyim daha 1.5 yıl oldu evleneli gönlümden kız geçiyo ama artık sağlıklı olsun da yeterki kucağıma alıyım kız erkek farketmez diyorum :) ben kız bebeklerının annesıne daha yakın oldugunu düşünüyorum belkıde bı arkadas ıstıyorum yanıma :) senın varmı hiç bebeğin?

Ben de yeni evliyim :) Ekim başı evlendik çok yeni hatta :) ilk gebeliğimdi benim kötü sonuçlandı inşallah ikincisinde sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilirim.Kız erkek benim için de farketmez ama gönlümden benim de kız geçiyor :) eşimin tarafında kız torun yok bizde de bir tane var ablamın kızı ondan hem kızlara alışkın olduğum için hem de eşimin ailesinin inanılmaz kız çocuk istekleri var :) nasip tabi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ama benim içimden geçen kız olacağına dair :) inşallah kalbimize göre olur canım

Çok geçmiş olsun canım..Allah yar ve yardımcın olsun..Sağlıktan sıhhatten ayırmasın seni..

Çok geçmiş olsun..gerçekten çok zor kadın olmak..bende de perde varmış kürtajda çıkmıştı ortaya..hakkımızda hayırlısı versin yaradan..

Böyle güzel haberler duymak ne güzel..İnşallah sağlıklı sıhhatli geçer hamileliğiniz..Sağlıklada kucağınıza almayı nasip etsin Allah..

Günaydın kızlar....
herkez nasıl ,iyi mi.izmirden haber var mı.ay varya ben dokunsanız aglıyacakmışım gibiyim.içim sıkılıyor.ara ara aglıyorum.korkular çok fena kapladı.
artık sadece size yazıyorum...iyiki siz varsınız anlayışlısınız.diğer üye oldugum yere de yazasım yok.ve bıraktım.okumuyorum bile.çünkü herkez yok kusuyorum yok şunu yapıyorum
diyo eeee bendede hala bir belirti olmaması canımı sıkıyor.anne olmak dünyaya bir bebek getirmek ne zormuş yaaa annemi şimdi çok iyi anlıyorum.
dr gitmeye insan korkar mı mben hep korka korka...offfff ya bi kere mol geçirdikya hep öyle olucak diye endişelerden bıktım.şimdi işteyim.herkez neyin var diyo surat beş karış.
akşam olsun eve gitmek istiyorum.....kendinize iyi bakın bana da dua edin....

Günaydın canım,sen farkında değilsin ama belirtilerin başlamış bile canım grupça sana ne diyoruz bebeğin için strese girmeyi bırak,ne bileyim bebek isimlerine bak,bebek eşyalarına ben bile hamile değilim ama bakıyorum hatta isimlerini bile düşündüm unutma ki aklından geçenler gerçeğe dönüşür,korkularını artık geride bırakman gerekir stresli bir bebek dünyaya getirmek istemiyorsan rahatla canım kaçıncı haftana girdin canım,senin yerinde olmak isteyen bir çok kişi var bak burda ben inanıyorum ki hepimizden güzel haberler alıcaz inşallah

günaydın arkadaşım..içini ferah tutmaya çalış..belirtiler başlamış bile duygusal değişimler her hamilelikte olan bir şey..canını sıkmasın hiç bir şey..Allah sağlıktan sıhhatten ayırmasın seni..

canım sagol ya inşallah dediğin gibi herşey iyi gider
8+1 deyim .bu sabah ilk defa bulantım oldu.şok oldum.inşallah sen de bize güzel haberler verirsin senin nasıl gidiyor.

canım sagol ya inşallah dediğin gibi herşey iyi gider
8+1 deyim .bu sabah ilk defa bulantım oldu.şok oldum.inşallah sen de bize güzel haberler verirsin senin nasıl gidiyor.
Ya belki tanımıyoruz birbirimizi olur mu öyle şey dersiniz ama inan kendim yaşıyormuşum gb.seviniyorum canım,çok mutlu oldum.Bu senin rahatlamanı da sağlar :) herşeyin yolunda gidecek inan bana ben inanıyorum canım Benim daha yeni aylık kontrole geçtim kısmetse haftaya ilk aylık kanımı vericem doktorum 6 ay demişti ama uygun görürsen haziran da çalışmalara başlarız diye düşünüyorum Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.Benim inancım yüksek senin de öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…