-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.961
ama bana dr 3 ay yeter dedi cnm benimki parseyel moleydi bide parcalar kalmıştı kürtajdan onu temizledi onu patoloji yolladı o temiz cıkmıştı hayırlısı olsun hakkımızda sen şimdi kesin kürtaj olacanmıcanım 6.ayda bıraktım ama 9.ayda hamile kaldım bence 1 yılı doldur
İnan çok sevindim senin adına canım darısı bizim de başımıza,bence de söyleme kimseye ben de senin gb.düşünüyorum ilk 3 ay aile dışında kimseye söylemem diyorum.Korkularımızı silmemiz gerek bana kalsa ben beklemeyi bile düşünmüyorum aslında çünkü bişey olacaksa zaten oluyor önüne geçemiyorsun.Stressiz günler geçir,bol bol dinlen bırak işleri başkası yapsın hep bebişini düşün ben hep tek çocuk istiyorum diyordum hatta çok katıydım ikinci asla diyordum şimdi gördüm ki bu kadar zor oluyor hemen arkasından bi tane daha yapıcam diyorum herşeyi yaşamamızın bir nedeni var demek ki senin de bebişin doğmak için kışı bekliyormuş
Allah ol dediği zaman oluyor gerisi boş laf haklısın parsiyel mol de 6 ay beklemek kafi diye duydum ben ama benim doktorum kesinlikle 1 yıldan önce karşıma çıkma dedi bende korktum ondan yapmadım :) çok katı bir doktor çünkü memnunumda. çok kardeş konusunda sana katılıyorum çok kardeş daima iyi tabiki evladın da herşeyin de hayırlısını versin Rabbim. bu aralar çok duygusalım hemen ağlıyorum filan artık çalışmak bile istemiyorum bakalım ne olucak bu durum. ben de kış bebeğiyim :) çok memnun oldum seninle tanıştığıma çok canayakın birisin :) ne güzel oldu seninle sohbet etmek.
Selam canım sana da güzel sağlıklı hafta sonları,İzmirde hava çok güzel böyle olunca da insanın içi kıpır kıpır oluyorgünaydın kızlar iyi hafta sonları nasılsınız nasıl gidiyor hamile arkadaşlar hamilelikleriniz nasıl gidiyor inşlh iyidir sorun yoktur inşlh bugun cok güzel mubarek bir gündür etdiniginiz dualarınız kabul olur inşlh bugunun hürmetine canlar
kız peygamber efendimizin dogum günü cnmSelam canım sana da güzel sağlıklı hafta sonları,İzmirde hava çok güzel böyle olunca da insanın içi kıpır kıpır oluyorbugün neden mübarek gün canım ya ben bilmiyorum hepimizin duaları kabul olsun inşallah
kız peygamber efendimizin dogum günü cnm
Sağol canım ben de çok memnun oldum tanıştığıma,çok daha güzel haberlerini alıcaz inşallah önümüzdeki aylarda.Bana da doktorum 6 ay demişti ama neden bilmiyorum içimden o kadar beklemek gelmiyor :) kader kısmet dediğin gb.Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak o nedenle sabırla bekliyorum ben de.Kız mı istiyorsun erkek mi,bu arada başka bebeğin varmıydı?
başka bebeğim yok yeni evliyim daha 1.5 yıl oldu evleneli gönlümden kız geçiyo ama artık sağlıklı olsun da yeterki kucağıma alıyım kız erkek farketmez diyorum :) ben kız bebeklerının annesıne daha yakın oldugunu düşünüyorum belkıde bı arkadas ıstıyorum yanıma :) senın varmı hiç bebeğin?
arkadaşım geçmiş olsun bende komplet(tam) mol oldum bekleme süremi beklemedim 9.ayımda hamile kaldım bekleme süresi banada mantıksız geldi mol bu; bir sene sonra olmayacağım die bi garanti yok diye düşündüm biz diğer mol yaşamamış bayanlara göre 10 kat daha fazla mol olma ihtimalimiz var.bu zaten başlıca bir stres...bu stresle zamanından önce hamile kalmayı planlarsan eğer baştan morelsiz şüphelerle dolu günlerin geçiyor olursun.ben 1 yıl beklemediğim için çok pişmanım çünkü yarın 2 kürtajımı olacağım.sana arkadaşım tek tavsiyem doktorunu dinle 1 yıl bekle ve kesinlikle genetik test yaptır ve işini asla şansa bırakma
arkadaşım kendine iyi bak
kızlar merhaba herkese,bende bugün rahim ameliyatı oldum,oluşan yapışıklığı dr açtığını söyledi bir de rahimde perde vardı onu da hallettik dedi,ama o konu hakkında bir bilgim yoktu,balon yerleştirmişler,hormon verilmeye başlandı,şimdi uzunca bir dönem kontollerim devam edicek düzenli adetim başlayıncaya kadar,bakalım herşey yolunda giderse sorun tekrar etmezse anca ondan sonra düşünebilecekmişim,ya nasip baya moralim bozuktu ama hocalar artık gülsün şu yüzün tamam geçti dediler ama işte zor ya kadın olmak gerçekten zor.
çok teşekkür ederim yeni öğrendim daha doğrusu 3 aydır deniyordum ama olmuyordu bu seferde adetim geçti yine dedim psikolojik tuttum cam sildim akşamı bir bel ağrısı duramıyorum arkadaşım gördü manyakmısın sen dedi böyle bir şüphen var tutmuşsun cam silmişsin yok dedim çünkü ümitsizdim ertesi gün gittim kan testi yaptırdım çıktı pazartesi günüde doktora gittim kalp atışı filan var maşallah b12 vitamini verdi şimdilik iyiyiz dualarınızı eksik etmeyin. geçen sefer çok etkilenmiştim bu yüzden bu sefer temkinliyim kimse bilmiyor 3 ayı doldurana kadar da söylemeyi düşünmüyorum. sadece aileler.
Günaydın canım,sen farkında değilsin ama belirtilerin başlamış bile canımGünaydın kızlar....
herkez nasıl ,iyi mi.izmirden haber var mı.ay varya ben dokunsanız aglıyacakmışım gibiyim.içim sıkılıyor.ara ara aglıyorum.korkular çok fena kapladı.
artık sadece size yazıyorum...iyiki siz varsınız anlayışlısınız.diğer üye oldugum yere de yazasım yok.ve bıraktım.okumuyorum bile.çünkü herkez yok kusuyorum yok şunu yapıyorum
diyo eeee bendede hala bir belirti olmaması canımı sıkıyor.anne olmak dünyaya bir bebek getirmek ne zormuş yaaa annemi şimdi çok iyi anlıyorum.
dr gitmeye insan korkar mı mben hep korka korka...offfff ya bi kere mol geçirdikya hep öyle olucak diye endişelerden bıktım.şimdi işteyim.herkez neyin var diyo surat beş karış.
akşam olsun eve gitmek istiyorum.....kendinize iyi bakın bana da dua edin....
Günaydın kızlar....
herkez nasıl ,iyi mi.izmirden haber var mı.ay varya ben dokunsanız aglıyacakmışım gibiyim.içim sıkılıyor.ara ara aglıyorum.korkular çok fena kapladı.
artık sadece size yazıyorum...iyiki siz varsınız anlayışlısınız.diğer üye oldugum yere de yazasım yok.ve bıraktım.okumuyorum bile.çünkü herkez yok kusuyorum yok şunu yapıyorum
diyo eeee bendede hala bir belirti olmaması canımı sıkıyor.anne olmak dünyaya bir bebek getirmek ne zormuş yaaa annemi şimdi çok iyi anlıyorum.
dr gitmeye insan korkar mı mben hep korka korka...offfff ya bi kere mol geçirdikya hep öyle olucak diye endişelerden bıktım.şimdi işteyim.herkez neyin var diyo surat beş karış.
akşam olsun eve gitmek istiyorum.....kendinize iyi bakın bana da dua edin....
Günaydın canım,sen farkında değilsin ama belirtilerin başlamış bile canımgrupça sana ne diyoruz bebeğin için strese girmeyi bırak,ne bileyim bebek isimlerine bak,bebek eşyalarına ben bile hamile değilim ama bakıyorum hatta isimlerini bile düşündüm unutma ki aklından geçenler gerçeğe dönüşür,korkularını artık geride bırakman gerekir stresli bir bebek dünyaya getirmek istemiyorsan rahatla canım kaçıncı haftana girdin canım,senin yerinde olmak isteyen bir çok kişi var bak burda ben inanıyorum ki hepimizden güzel haberler alıcaz inşallah
günaydın arkadaşım..içini ferah tutmaya çalış..belirtiler başlamış bile duygusal değişimler her hamilelikte olan bir şey..canını sıkmasın hiç bir şey..Allah sağlıktan sıhhatten ayırmasın seni..
amin canım amin.... senin nasıll gidiyor.
Ya belki tanımıyoruz birbirimizi olur mu öyle şey dersiniz ama inan kendim yaşıyormuşum gb.seviniyorum canım,çok mutlu oldum.Bu senin rahatlamanı da sağlar :)canım sagol ya inşallah dediğin gibi herşey iyi gider
8+1 deyim .bu sabah ilk defa bulantım oldu.şok oldum.inşallah sen de bize güzel haberler verirsin senin nasıl gidiyor.