Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

inşlh cnm ya perşembe gidecem işte bua rad hayret kızlar gelmişsiniz hadin sohbet edek napalım nidelim bu aya rzummu müjde verecek yoksa benmi :KK1::KK1::KK1:

İkinizden de güzel haberler alalım ki grubumuz şenlensin :) ben İstanbul84 nasıl onu merak ediyorum?

Selam yaşadığın stresi okurken yaşıyor gb.oluyorum inan,benim betam gebelik başlangıcından itibaren normalinden düşük seyrediyordu benim de doktora sorduğum ilk soru bu oldu madem mol dediniz normalinden yüksek olması gerekmez mi,ilgisi yokmuş canım genel kanı evet molde beta yüksek oluyor ama istisnalar olabilirmiş.Keseyi ve embriyoyu gördükten sonra betayı çok dikkate almıyorlarmış,senin kese göründü mü canım 6.haftana mı girdin?

canım benim 7.haftam kese göründü ama bebek daha görünmedi perşembeye kadar beklemedeyiz perşembe günüde görünmezse 2 doktora daha randevu aldım onlara gideceğim aynı olumsuz sonuç çıkarsa cuma kürtaj olacağım. benim daha önce tam moldü ve tanılarını birebir gördüm hissettim belki senin parsiyeldi o yüzden düşüktü.

hep unutuyorm sormayı kan değerlerine odaklandığm için:) her ay bası gidiyorum doktora bu sefer sorucam cnm. doktor bna kürtajdan sonra doğm kontrol hapı verdi ama bn hiç kullanmadım cnm hep eşim korundu. doktor temmuzdan sonra gebe kalablrsn dedi. adet düzenszliği dısında bir sorun yasamıyormda kafama takılmaya basladı iyice. yumurtlama nasıl kontrol ettiriliyo tatlm doktor test falan mı yapıyo?

canım ben de 2 3 ay düzensiz ve uzun regl dönemleri geçirdim hemen endişelenme .fakat hamile kalmadan önce kanından fsh değerine baktır bu yumurlaman hakkında bilgi verir ve ultrasondada bilgi alabilirsin

canım benim 7.haftam kese göründü ama bebek daha görünmedi perşembeye kadar beklemedeyiz perşembe günüde görünmezse 2 doktora daha randevu aldım onlara gideceğim aynı olumsuz sonuç çıkarsa cuma kürtaj olacağım. benim daha önce tam moldü ve tanılarını birebir gördüm hissettim belki senin parsiyeldi o yüzden düşüktü.

Canım benim de tam moldü ben de çok şaşırmıştım hatta lekelenmelerim başlayınca netten nedenlerine bakmıştım mol ü görünce direk geçiyordum çünkü molde değerler çok yüksek olur yazıyordu hep ama benim aksine normalinden düşük ilerliyordu.Üzüldüm canım ya iyi bir olasılık belki de boş gebeliktir senin ki mol olmasındansa boş gebelik daha iyi demi? benim doktorum da çok iyi istersen ona da görün ben mol çıktı deyince tavsiye üzerine gittim bu doktora ege üni.kadın doğum ana bilim başkanıymış ama şimdi özelde alsancakta yeri Prof.Dr.Onur Bilgin canım istersen numarasını da verebilirim.

cnm benimde 7 haftalıktı görünmedi dr sanırsam boş gebelik demişti ama ben dedigin gibi başka dr gittim 3 boyutlu son model usg girdim orda gördük ve aynı andad kalp atışını duymuştuk adet tarıhımle cakımıyordu ebebgin haftası tahminen gec döllenme dedi yani adet tarıhıne göre 7 haftalık ama bebk 6 haftalık dedi seninkide öyledir kesin üzülme sakın kafana takma stres yapma yan oldumu hayırlı haberlerini bekliyruz:KK54::KK54::KK54:

yaa herkes burdaydı nere kayboldunz kızlarrrr cıkın ortaya bak elma dersem cıkın arut dersem cıkmayın elmaaaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

yaa herkes burdaydı nere kayboldunz kızlarrrr cıkın ortaya bak elma dersem cıkın arut dersem cıkmayın elmaaaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ben geldiiiim. Ama sizlere yetişemedim sanırım. :KK50: neyse zaten çok durmıycam. yorgunuuuum, uykum var. Ben bu uykumu ne zaman tam olarak alıcam acaba? içimden bi ses hiç bir zaman diyor ama neyse:KK9::KK9:

off kızlar yaz tatili bi gelse ya.. şöyle doyasıya uyusam sabahları:KK1::KK1::KK1:

off herkes derdini, tasasını anlatıyor burda ben de utanmadan geyik yapıyorum. neyse ben kaçar.

bu arada yazılanların hepsini okudum, İzmir umarım olumlu sonuç alırsın perşembe günü.

ajda benden beklentin çok biliyorum:KK9::KK9: o yüzden bana dua et bol bol, tabi hepimize, bu sana ödev!! ( ödev vermeden duramıyorum ben napiyim alışmışım)

Ben geldiiiim. Ama sizlere yetişemedim sanırım. :KK50: neyse zaten çok durmıycam. yorgunuuuum, uykum var. Ben bu uykumu ne zaman tam olarak alıcam acaba? içimden bi ses hiç bir zaman diyor ama neyse:KK9::KK9:

off kızlar yaz tatili bi gelse ya.. şöyle doyasıya uyusam sabahları:KK1::KK1::KK1:

off herkes derdini, tasasını anlatıyor burda ben de utanmadan geyik yapıyorum. neyse ben kaçar.

bu arada yazılanların hepsini okudum, İzmir umarım olumlu sonuç alırsın perşembe günü.

ajda benden beklentin çok biliyorum:KK9::KK9: o yüzden bana dua et bol bol, tabi hepimize, bu sana ödev!! ( ödev vermeden duramıyorum ben napiyim alışmışım)
dualarım senle arzum dersin alınmıştır yatına ödevimi teslim ederim cnm:KK1::KK1::KK1::KK1:

cnm benimde 7 haftalıktı görünmedi dr sanırsam boş gebelik demişti ama ben dedigin gibi başka dr gittim 3 boyutlu son model usg girdim orda gördük ve aynı andad kalp atışını duymuştuk adet tarıhımle cakımıyordu ebebgin haftası tahminen gec döllenme dedi yani adet tarıhıne göre 7 haftalık ama bebk 6 haftalık dedi seninkide öyledir kesin üzülme sakın kafana takma stres yapma yan oldumu hayırlı haberlerini bekliyruz:KK54::KK54::KK54:

canım işallah dediğin gibidir

Canım benim de tam moldü ben de çok şaşırmıştım hatta lekelenmelerim başlayınca netten nedenlerine bakmıştım mol ü görünce direk geçiyordum çünkü molde değerler çok yüksek olur yazıyordu hep ama benim aksine normalinden düşük ilerliyordu.Üzüldüm canım ya iyi bir olasılık belki de boş gebeliktir senin ki mol olmasındansa boş gebelik daha iyi demi? benim doktorum da çok iyi istersen ona da görün ben mol çıktı deyince tavsiye üzerine gittim bu doktora ege üni.kadın doğum ana bilim başkanıymış ama şimdi özelde alsancakta yeri Prof.Dr.Onur Bilgin canım istersen numarasını da verebilirim.

canım benim tabii boş gebelik bile benim için molden iyi (beterin beteri mol) doktor tavsiyen için sağol ama ben istde yaşıyorum ama yazları izmirdeyim mutlaka yazın giderim çünkü her aşamada doktor önemli

Selam canım benim henüz yeni kürtaj sonrası ikinci reglimi haftaya olucam ama ben 26 şubatta kürtaj olmuştum doktorum 26 martta regl olacaksın demişti gerçekten öyle oldu sadece aşırı yoğundu bu ay da hesaplamama göre haftaya olmam gerek,doktoruna mutlaka sor bence ben herşeyden nem kapar olduğum için bıktırana kadar soruyorum herşeyi doktora,ayrıca sana da çok geçmiş olsun

saol cnm. aynen bnde herseyden nem kapar oldm. mayısın ilk haftası gidicem ve kesnlkle sorucam bu sefer:) insan kan değerlerine odaklanınca baska birsey gelmiyo aklına. her ay aynı stresi yasıyorm çıktımı düştümü diye. düştüğünü görünce o sevnçle çıkıyorm. ewe gelnce aklıma geliyo sorular keske sorsaydım diye... bu arada snada geçmiş olsn cnm.....

günaydınn canlarımmmm nasılsınzz bakım ay bugun nazar degmesim mşlhhh nedense icimde bir mutluluk var anlamadımmm mşlhh mşlhhh:KK8::KK9::KK9::KK12::KK12::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK69::KK69::KK69::119::119::119::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

canım benim tabii boş gebelik bile benim için molden iyi (beterin beteri mol) doktor tavsiyen için sağol ama ben istde yaşıyorum ama yazları izmirdeyim mutlaka yazın giderim çünkü her aşamada doktor önemli

:KK1: izmir yazınca izmirdesin sandım canım ben .bir sürü ihtimal oluyor biliyorsun böyle olunca geç döllenme,boş gebelik vs.bana kürtaj olduğum doktor ilk önce boş gebelik demişti ve düşüğün en iyi modelidir boş gebelik demişti,işte kendimizce avuntu,inşallah geç döllenmedir ve hayırlısıyla bebeğini görürsün canım.:KK16:

saol cnm. aynen bnde herseyden nem kapar oldm. mayısın ilk haftası gidicem ve kesnlkle sorucam bu sefer:) insan kan değerlerine odaklanınca baska birsey gelmiyo aklına. her ay aynı stresi yasıyorm çıktımı düştümü diye. düştüğünü görünce o sevnçle çıkıyorm. ewe gelnce aklıma geliyo sorular keske sorsaydım diye... bu arada snada geçmiş olsn cnm.....

Çok sağol canım,aynen ben de öyleydim canım hatta kağıda yazıyordum soracaklarımı ama ben her gittiğimde farklı bişey duyunca stresten onları bile sormayı unutuyordum.sen de en olmadı kağıda not al soracaklarını canım :KK1:

X