tatlım senin doktorun sanki biraz sallamış...öncelikli işin iyi bir kadın doğum doktoru bulman.ikincisi beta hcg değerin sıfırlanıncaya kadar her hafta kan vercen ve her hafta jinekolojik muayene yaptırcan.bu süre zarfında mutlaka doğum kontrol haplarına devam et...beta hcg sıfırlanınca tahlillerini ayda bir kereye düşüreceksin.Doktorun korunma süresi için genelde 1 yıl der.beta hcg de yükselme olmadığı sürece 6 ay sonra korunmayı bırak diyebilir.benim 27 haziranda 1 yılım doldu...
doktorumun bayagı hastası var dıyerınde de gıttıydım dusukte bu benm 2 cısı onda ıltıhap cıkmıştı patolojı sonucu sadece kurtaj sonrası 3 gun kullan dedı dogum hapını bende kullandım başkada ıcme dedı patolojı sonucum da ıse dedıkı sana kullanmıycaz dedı dogum hapı bayramın bırıncı gunu verdım tahlılı bıde carsamba verıcem zaten bayram gunu cıkmıştı sonucum da benım nasıl bır tedavı uygulacak bana doktor o zaman anlamadım sadece kan sonucuna mı bakarak uygulayacak rahımde temız dedı vajınal baktı muayne durumum bundan ıbaret