- 20 Temmuz 2010
- 1.978
- 11
- Konu Sahibi burcuerdem
canımbenim üzme bakim kendini:.... bugün daha iyiyim bende gezmelere gittimbenim bbekte yaşasaydı 4 aylık olacaktı kocaman olcakmış.buarada karnımdakide 4 haftalık oldu teyzeleri gerçi söylemesi ayıp gaz var acayip onunla 4 aylık gibi karnım.inş buna bir şey olmaz bir duysam şunun kalp atışlarını azcık rahatlarım ama şimdi deken üstündeyim.ağrılarım da kesildi buarada
ay napayım ya hiç aklımdan cıkmıyorki dün bizde cıktık dısarı birsürü hamile gördüm içimden neler geçmediki :2: ön dairemde bir kadın wardı bizden sonra evlenmişlerdi dün gördüm oda ne kocaman karnı war ve hamileymiş ordanda bi darbe yedim anlıyacagın bugün kan verme günüm ama gitmedim evdeyim birkaç gün sonra gidicez eşim izinli olacak yani.Didime tatile gitme planımız war ne tatiliyse artık yaz bitti bizimkinin aklına yeni geldi neyse bakalım bekliyelim görelim...
Gelelim minik mercimeğine daha dur annesi inşallah 40 haftasına geldigiinide görürsün maşallah diyorum gelişmelerden mutlaka bizide haberdar et meraktan çatlarım Kan tahlili yaptırdınmı hiç gidişat ne durumda???