- Konu Sahibi burcuerdem
tesekkur ederım sızlerede g olsun arkadaşim benım doktoum mol demedı karnımda olmuş ve kese bozuktu kurtaj sonrası patolojıde cıktı sonuç gecenlrde tahlıl verdm 7 sınde de verecem tahlıl bakalım ne cıkacak artık baş agrıtırım ben sızlerın benım kı 7 haftalada olmuştu ve bundan 2 sene oncede hamıştım o da 7 haftada öldu karnımda patolojı sonucu ıltıhabık cıkmıştı 2 hafta ölu taşimişim dıyerını acaba o da mı oyleydı gelelım şimdıkı patolojı sonucuna doktorun işaretledıgıalan partial hydatıdiform mole acıklamasını yaparsan sevınırım nasıl tedavı uygulayacagım ne bılıyorsanız anlatın bana doktorum dogum kont rol vermıyorum yaşin 36 dedı bebek ıstıyorsun ondan dedı ve 1 yıl hamılelık yok dedı delı olucam offfff ya anlatın bana ne yapmalıyım
parsiyel molmüş riskin bizlere göre cok az.Bence hiç mi hiç korkma düzenli kan tahlilini yaptır.Genelde parsiyel mol geçiren kişilere 6 ay veriyorlar bekleme süresi ama sanıırım doktordan doktora değişiyor.Senin doktorunun 1 yıl demesi tekrarlama riskinin gittikçe azalması için demiştir.Banada doktorum kese bozulmuş demişti patolojıden mol oldugu cıkmıstı.Yasadıklarına üzüldüm ama herşeyin bası saglık sen iyi olduktan sonra herşey olur ikiden fazla kaybın war araştırma yapıldımı acaba merak ettim ????