Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

çok sağol ya bi deneyeyim bakalım :KK31:

mürüvet ablacım agunes hoşgeldiniz kızlarr topik çok sessiz kalmıstı bugün coşmuş vallahiii cok sevindim
Agunescim iyiiyim tatlım sen nasılsınnnn?Bu aralar kan testi yaptırmam gerek eşimde zaten sıfıra ne gerek war diyip sinir ediyo beni :KK1: Cuma gününe kadar yaptırıcam ama.Hapı bırakmıştım bugün yarın adet olmam lazım belirtiler war ama gelen giden yok kız birde sen niye tam 1 yıl bekledin degilmi? masallahhh sendede büyük sabır varmış benim yılbasında 8 ay olacak doktora gidicem ozman bırakmayı düşünüyorum dicem bakalım ne diyecek bende haberler böylee sizlerr napıyorsunuz bakalım ?????
AYŞECİM sen nerrelerdesin nasılsın? gelince yaz bişeyler mutlaka merak ettim

Hoş bulduk şekerim nasılsın..sende hiç girmiyorsun topiğe ya....kız topiği asıl coşturan Ayşe ile sen olmuşssun.bomba haberler varmış kaç gün sonra öğrendim.aradım dün Ayşeyi kızdım valla bir sürü

şimdilik ewet ablacım bekleyen ikimiz warız cogu kişinin bekleme süresi bitti bile hamile olanlarda war.Ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum kan değerim sıfıra düştüğü için hiç doktora görünmüyorum dısardan tahlilimi yaptırıyorum eger deger yüksek gelirse oyle yanıma gel dedi doktor şükür hiçte yükselmedi bende hiç görünmeden evime geliyorum.Bazı arkadaşlara akciğer filmi çekildi mesela bana hiç çekilmedi değer düştüğü için gerek görmediler sanırım.Senin riskin bana göre az.Benimki tam mol seninki yarım mol.Ben hiç bebeği göremedim kesede sonra bozulmuş dediler kese için kürtaj oldum patolojıye gitti orda anlasıldı mol oldugu.Önemli olan kandaki betA hcg değerinin her tahlilde düşmüş olması eger yükselirse kemoterapi iğnesi vuruluyorsun yükselme oranıda %10 yani cok az bi ihtimal.Ama sakın olaki kan tahlilini ihmal etme mutlaka sıfır olana kadar yaptır.Doktorlar cok korkutuyorlar ilk basta ben cok üzülmüştüm 1 ay hiç kendime gelemedim hep agladım gece gündüz uyuyamadım kan değerim sıfıra düşüncede rahatladım.İnşallah seninde düşecek.Şimdi kan sonucunu almak cok streslidir senin için değer düştümü yükseldimi sabırlı ol.Hastahane içinde benim bi arkadasım war anadolu yakasında oturuyor kendisi hamile çamlıca erdeme gidiyor memnunda bi deneyebilirsin....
Senin doktorun sana hap kullanman için izin vermiyor peki ya pco olursan kist olursa vs... bunun garantisini nasıl verebiliyor? Kafana takılan herşeyi sorabilirsin ablacım hepimiz cevap verir destek oluruz sana

senın bu arkadaşin kımmıiş bakıyım bak taşla 2 kuş vuruyorsun ben camlıca erdeme yakınım hem de cok yakınım bende cakmak erdeme gıdıyorum benım de nerde oturdugum anlaşilmıştır sanırım sana telı versem ararmısın benı yada sen ver bana ben sıkılıyorum yazmaktan bırde elımde sorun var benım fazla yorunca elımı şişiyor bıleklerım ayrıntılı gorusmek ıcın

Hoş bulduk şekerim nasılsın..sende hiç girmiyorsun topiğe ya....kız topiği asıl coşturan Ayşe ile sen olmuşssun.bomba haberler varmış kaç gün sonra öğrendim.aradım dün Ayşeyi kızdım valla bir sürü

selam muru nabersın

selam muru nabersın
bende ıyıyım işte ne kadar olursa ıyıyız yarın stresı var doktora gıdecem kan tahlılı verecem 2 cıyı daha 1 almadım 2 sını gorurum demıştı doktor bende psıkolojım altust olmasın dıye almadım 2 cıyle alırım bısey sorucam benım dun bogazım yandı hanı mıde yanması olur ya ama sadece bocgazımda neden dır olıurmu boyle

bende iyiyim burcucum.bu kocalar çok rahat ya bendede var bi tane :KK52::KK52: 30 eylülde benim süre doluyo 1 yıl.ben birazcık pinpiriyim vede doktorum kesinlikle 1 yıl bekliceksin deyince korkutuyo beni.ben kendimi hazır hissetmiyorum ya bi daha kaybedersem ya bi daha böyle bişey olursa diye eşimle konuştuk akışına bıraktık pko olabilir bende doktora gittiğim de baktırcam bakalım saçlarım çok azaldı :KK14: adetim de düzelsizleşti :KK43:(

Bende cok pinpirikliyimdir ama tam 1 yıl beklemicem.Cok arastırmacı bir yapım war molu ögrendigim gün harıl harıl arastırdım yasayan kişileri buldum konuştum tam 1 yıl bekleyen cok az birtane 88 dogumlu eskisehirden bi arkadas buldum 8 ay beklemiş doktoruna ben bebek istiyorum demiş doktoruda izin vermş diger topikte okumuştum keys diye birinin yazdıklarnı doktorumla anlastım 10 ay korunucam diyordu 9.ayda bıraktı bizim gulcel war 8 ay sonra bıraktı ayşemiz war doktoru 6 ay sonra bırak dedi o korktu bekledi vee hepside hamileeee şimdi :nazar: sanırım bu bekleme süresi değişiyor hayırlısı diyelim sendende güzel haberler bekliyoruz oldumu bizi unutma :KK1: Pko her kadının baş düşmanı inş sana ugramaz diyeyim ugrarsada tedavisi war bi şekilde olur yani takma kafana neleri atlatmıssın bunumu atlatamıcannn kadın olmak cok zor herşeyi bizler yasıyoruz erkekler ne rahat yaaaa yapacagı bi hastahaneye götürmek 5 dkda işimiz biticek sonuucu bile beklemicez intden ögrenicez adam anlamıyorr zaten sıfırdaya diyo beni iyice sinir ediyo

Şükür ablacım.Aksamları giriyorum kimseler olmuyor gündüzde uyuyorum :KK1: denk gelemiyoruz hiç...Topiğimiz mercimeklerle doluyor yavass yavasss ne güzel değilmi ? liste yapmayı düşünüyorum ilk sayfaya umut ısıgı olsunlar diye herkesin iznini alıcam :KK42: izin verirlerse yapıcam...

Bende cok pinpirikliyimdir ama tam 1 yıl beklemicem.Cok arastırmacı bir yapım war molu ögrendigim gün harıl harıl arastırdım yasayan kişileri buldum konuştum tam 1 yıl bekleyen cok az birtane 88 dogumlu eskisehirden bi arkadas buldum 8 ay beklemiş doktoruna ben bebek istiyorum demiş doktoruda izin vermş diger topikte okumuştum keys diye birinin yazdıklarnı doktorumla anlastım 10 ay korunucam diyordu 9.ayda bıraktı bizim gulcel war 8 ay sonra bıraktı ayşemiz war doktoru 6 ay sonra bırak dedi o korktu bekledi vee hepside hamileeee şimdi :nazar: sanırım bu bekleme süresi değişiyor hayırlısı diyelim sendende güzel haberler bekliyoruz oldumu bizi unutma :KK1: Pko her kadının baş düşmanı inş sana ugramaz diyeyim ugrarsada tedavisi war bi şekilde olur yani takma kafana neleri atlatmıssın bunumu atlatamıcannn kadın olmak cok zor herşeyi bizler yasıyoruz erkekler ne rahat yaaaa yapacagı bi hastahaneye götürmek 5 dkda işimiz biticek sonuucu bile beklemicez intden ögrenicez adam anlamıyorr zaten sıfırdaya diyo beni iyice sinir ediyo

Şükür ablacım.Aksamları giriyorum kimseler olmuyor gündüzde uyuyorum :KK1: denk gelemiyoruz hiç...Topiğimiz mercimeklerle doluyor yavass yavasss ne güzel değilmi ? liste yapmayı düşünüyorum ilk sayfaya umut ısıgı olsunlar diye herkesin iznini alıcam :KK42: izin verirlerse yapıcam...

burcu bence çok güsel bir fikir.kesinlikle yap...Düşensene bu sayfalara ilk girdiğimiz günleri..umutsuzluk ve üzüntü doluyduk..ama hepimiz birbirimizin ümit ışığı olduk....

bende ıyıyım işte ne kadar olursa ıyıyız yarın stresı var doktora gıdecem kan tahlılı verecem 2 cıyı daha 1 almadım 2 sını gorurum demıştı doktor bende psıkolojım altust olmasın dıye almadım 2 cıyle alırım bısey sorucam benım dun bogazım yandı hanı mıde yanması olur ya ama sadece bocgazımda neden dır olıurmu boyle
stres yapma canımcım..bak Burcu çok güsel özetlemiş sana olanları...ben geçen yıl Allahım bu 1 yıl naıl geçecek diye bunalımlara giriyordum..ve ben çok ağır bir şekilde yaşadım.ama inan bana Allah sabrını mutlaka veriyor.birde bakmışssın bir yıl dolmuş bile...Ki birçok doktor 1 yıl bekletmiyor bile...benim doktorum kesinlikle 1 yıl bekleyeceksin demişti.Ama sonra beta hcg değerlerim hiç yükselmeyince 6 ayda korunmayı bırak dedi.ben korkumdan mayısa kadar bekledim.şimdide pko ile uğraşıyorum...Birde senin beta hcg çok yüksek değilmiş allahtan.benimki 3 ayın sonunda sıfırlanmıştı....rabbim hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar Ayşe nin biraz sıkıntılı geçecek sanırım hamişliği...Doktor 10 gün rapor vermiş ve sürekli yatacaksın demiş....Bugün tekrar görüştüm çok keyifsiz..hepimiz bol bol dua edelim ona.....allah hepimizin yardımcısı olsun..hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah

arkadaşlar Ayşe nin biraz sıkıntılı geçecek sanırım hamişliği...Doktor 10 gün rapor vermiş ve sürekli yatacaksın demiş....Bugün tekrar görüştüm çok keyifsiz..hepimiz bol bol dua edelim ona.....allah hepimizin yardımcısı olsun..hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah

Dualarımız onunla ... Hepsi gelip geçecek ben buna inanıyorum geçmiş olsun...

stres yapma canımcım..bak Burcu çok güsel özetlemiş sana olanları...ben geçen yıl Allahım bu 1 yıl naıl geçecek diye bunalımlara giriyordum..ve ben çok ağır bir şekilde yaşadım.ama inan bana Allah sabrını mutlaka veriyor.birde bakmışssın bir yıl dolmuş bile...Ki birçok doktor 1 yıl bekletmiyor bile...benim doktorum kesinlikle 1 yıl bekleyeceksin demişti.Ama sonra beta hcg değerlerim hiç yükselmeyince 6 ayda korunmayı bırak dedi.ben korkumdan mayısa kadar bekledim.şimdide pko ile uğraşıyorum...Birde senin beta hcg çok yüksek değilmiş allahtan.benimki 3 ayın sonunda sıfırlanmıştı....rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım ben beta hcg almadım kı yaşimı soyledım ben 36 dıye yarın alıcam 2 cısınıde verecem bakalım haber verırırm sızlere benım doktorda dedı 1 yıl dıye bekle bıde benım bundan once yıne oldu ama patolojı raporu ıltapbık dıye geldı aynı haftalarda oldu 6 hafta tasıdım 2 hafta da ölü taşimışim buda aynı dıyorumkı acaba dıyerıde mı aynıydı acaba kafama takılan o oluyor 2 sene beklemıyde buna hamıle kalmıstım

hayırdır ne olmuş canım ınsallah allah kucagına almayı nasıp eder sag salım ben de n de selam ılet arkadaşi tanımıyorum ama ınsaalh guzel bır zamanda tanısırız dualarım ayse kardeşimle

sonuçum 40.1 arkadaşlar 2 cıyı ozelde yaptırmadım muayne ve tahlıl ıkısı bayagı tutuyor dırek yapmıyorlardı tahlılı hastane keske bana deseydınız tahlılımı saglık ocagında yaptırırıdım sanırım yapar saglık ocagı yarın ıcınde 2 tahlıl sonucumu bıldırırım sızlere 40 azmı cok mu acaba 1 cısı ıcın

sonuçum 40.1 arkadaşlar 2 cıyı ozelde yaptırmadım muayne ve tahlıl ıkısı bayagı tutuyor dırek yapmıyorlardı tahlılı hastane keske bana deseydınız tahlılımı saglık ocagında yaptırırıdım sanırım yapar saglık ocagı yarın ıcınde 2 tahlıl sonucumu bıldırırım sızlere 40 azmı cok mu acaba 1 cısı ıcın

şekerim süper sonucun valla.yarınkinde sıfır çıkar muhtemelen....valla benimki ilki 39.000 di....bence doktorun 1 yıl bekletmez seni...süper bir değer

ablacımmm ayşemiz nasıl ? Merak ediyorum....

tatlım kusura bakma bugün hiç giremedim.yarın bi fuar açılışım var.alandaydım sürekli.ki hala işteyim...Ayşe dün daha iyiydi.kanama kahverengi olmuş.Doktor tutunma kanaması demiş.yatıyor evde şimdilik.inşallah herşey iyi olacak ben inanıyorum

şekerim süper sonucun valla.yarınkinde sıfır çıkar muhtemelen....valla benimki ilki 39.000 di....bence doktorun 1 yıl bekletmez seni...süper bir değer
insallah canım ya msn adresımı versem ordan konusabılırmıyız ozelden atıyrum

X