Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

parsiyel molmüş riskin bizlere göre cok az.Bence hiç mi hiç korkma düzenli kan tahlilini yaptır.Genelde parsiyel mol geçiren kişilere 6 ay veriyorlar bekleme süresi ama sanıırım doktordan doktora değişiyor.Senin doktorunun 1 yıl demesi tekrarlama riskinin gittikçe azalması için demiştir.Banada doktorum kese bozulmuş demişti patolojıden mol oldugu cıkmıstı.Yasadıklarına üzüldüm ama herşeyin bası saglık sen iyi olduktan sonra herşey olur ikiden fazla kaybın war araştırma yapıldımı acaba merak ettim ????

ayşem yine başladınmı kötü senaryolar üretmeyeee Bi akısına bırak bakalım ya değerinde gayet güzel bence.Hem sen demedinmi 4 haftalık diye o daha yeni yeni oluşmaya başlıyor anneciğine tutunmaya çalısıyor 3-4 gün sonrada mercimeginin keseciğini görürsün annesi merak etme olurmu canım benim... böyle stres yapma haklısın ama hayat böyle gitmezzzz tadını cıkarmalısın..

Son düzenleme:

heeeeeee başladımya burcu iki güne bir 2 katlaması gerek bu değerin hızlı artmış işte 29 ağustosta 43.6
03 eylülde 500 çıktı.eşim normal diyor ilk zamanlarda daha da çoook artanlar da olmuş topiğe baktım...ama mol olunca diğeri korkuyorum işte.kızım ben seni göreceğim bir hamiş ol stersi o zaman göreceğiz.mürüvet olsaydı o da kızardı bana.burcu bir de karnım çoook ağrıyor ya korkuyommmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18:

hıııı bir de 5. haftaya girdik 4+5 günlüğüz bugün.bir de böyle koyu sarı ara lekelerim varrrr.ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bir de midem yanıyor.bulantım yok yani anlayacağın bir o eksik

Ben pek değerlerden anlamıyorum ama artmıs sonuçta bak demekki saglıklı bir gebelik.Gerçektende cok haklısın yerinde olmak istemezdim dicem ama birgünde bizlerin basına gelecek o yuzden sakin olmak gerek düşünmemeye çalıs en iyisini doktor söylicektir zaten.Yarın mürüvet abladan yiyecegin laflara hazır ol Karnının agrımasıda bebiş yerleşiyo yeni yeni o yuzdendir herhalde daha cok küçüktür şimdi 1500 lerde vajinal görülebiliyor 3000 lerdede göbekten.Dediğim gibi 3-4 güne kalmadan görürsün keseciğini cok şüphe içinde kalırsanda doktora git rahatla

aman mürüvette olsaydı o da moral verirdi arada da kızardı napim işte takıntılıyım ben...normalde daha sakinimdir ama bu konu olunca işler değişiyor.doktora gitsem ne deyişecekki daha 500 de değerim...görünmedi yarın gel yarın gidersin dış gebelik olabilir mol olabilir kimyasal olabilir fiziksel olabilir cart olabilir curt olabilir....bir yerde gezerken senin değerlerede rastladım.aslında değerlerin normal yükselmiş biliyormusun burcu.demekki her molde fırlama olmuyormuş...başkları var seninle aynı zmanda hamileler değerleri sende yüksek mesela 3e katlamış bebekleri yaşıyormuş sonraki cevaplara baktım.dediğin gibi herhelde canım ne bileyim yaaaaa....

Napalım kader hepsi demekki yaşayacakmısız.Herşeyin hayırlısı diyelim.Ben evlenmeden önce hiç böyle şeyler duymadım taaaki bebek düşünene kadar.Hamile kallmak marifet degil bunu anladım.Neyse... Evet benim adet gecikmesinden tam hatırlamıyorum ama 6.günde falan degerim 465 ti sonra 7262ydi birhafta sonrasındada mol cıktı Bana doktor kese bozulmuş dedi hiçbir belirtide yoktu mole dair sadece patolojıden anlasılıyor bu illet şey...Kapalı kutu bilemiyorsunki neler olup bitiyor rahminde annelik iç güdüsü işte bebegine birşey olmasın diye tedbirli davranıyorsun da bak söyledigin gibi doktorda birşey yapamıyo görev bebişin yiyecek ekmegi warsa gelir ve gelecekte bak gör.Boşu bosuna üzülme bol bol dua et Allahın izniniyle tüm bu stresin geride kalacak.İnan banada böyle hamilelik nasip olursa senden daha beter olurum heee Sabır istyen bir süreç...

öyle deme canım hanile kalmak çoook büyük bir lütuf bir sürü kişi doktor kapısında aramak çoook zor.şükürler olsunki gebe kalıyoruz...biliyorum işte daha beter olacağını
bir de ben oraya yazmayı bilmiyorum...

yok canım yapılmadı daha yenı 2 kurtajı oldum bır bucuk ay sonra dedı doktor yaptır arastırma bıde benım 7 bucuk yasında kızm vefat ettı
mekanyum yemış yanı kakasını dogum esnasında spastıktı ve 7 bucuk sene yaşadı yaptıracam su ayım gecsın benım hıkayem de bu işte neden oldu bu boyle anlamadım ya en hafıfımı bu tam yazmadım ama sonucu eşin dıyer kısmı kromozana gıttı bu arada

ben sadece kadın dogumamı gıdecemmmmm acaba ne yapmam gerekıyor kızlarrrrrrrrrrr bu arada istanbullu olan varmııııııııııııııııııı nereye doktora gıdıyorsunuzzzzzzzzz

merhaba bende sızlerleyım işte ben de gecen salı gunu kurtaj oldum patolojı sonucu mol cıktı ama ne dır bu hastalık pek bılmıyorummmmmmmm yardım ıstıyorummm

canım çok çok geçmiş olsun...allah yardımcın olsun...kendine çok dikkat et tatlım...Zor bir durum ama atlataıcaksın zamanla...

Ayşe seni varya öldüreceğim....Kız nasıl haber vermessin sen bana ya:))))))))))))))))))))))))9Ağlamaktan helak oldum valla...İnan kendi hamilelik haberimi almış gibi heyecanlandım...Bütün vücudum titriyor şu anda....rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..kucağımıza diyorum bak unutma....Seni koskocaman öpüyorum..Ayrıca fırçan için telefonunu bekliyorum....ah bana damat geliyor heyecandan yerimde duramıyorum kızzzzzzzzzz

muru cok tesekkur ederım sen de hamışmısın ay ne guzel ne kadarlık hamılelıgın ya bu tedavı surecı nasıl anlatsan bana memnun olurum yada telefonla gorussek benım tel vodofon istanbulda oturuyorum ya sız verın telı yada ben arayayım sızı ozelden atın numaranızı ıstersenız dıyer arkadaşada sevındım hamışlıgıne kızlar bana yardımcı olun ne yapmam gerekıyor gecen hafta kurtaj oldum yanlış tedavılerle ugrasmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…