- 20 Temmuz 2010
- 1.978
- 11
-
- Konu Sahibi burcuerdem
tesekkur ederım sızlerede g olsun arkadaşim benım doktoum mol demedı karnımda olmuş ve kese bozuktu kurtaj sonrası patolojıde cıktı sonuç gecenlrde tahlıl verdm 7 sınde de verecem tahlıl bakalım ne cıkacak artık baş agrıtırım ben sızlerın benım kı 7 haftalada olmuştu ve bundan 2 sene oncede hamıştım o da 7 haftada öldu karnımda patolojı sonucu ıltıhabık cıkmıştı 2 hafta ölu taşimişim dıyerını acaba o da mı oyleydı gelelım şimdıkı patolojı sonucuna doktorun işaretledıgıalan partial hydatıdiform mole acıklamasını yaparsan sevınırım nasıl tedavı uygulayacagım ne bılıyorsanız anlatın bana doktorum dogum kont rol vermıyorum yaşin 36 dedı bebek ıstıyorsun ondan dedı ve 1 yıl hamılelık yok dedı delı olucam offfff ya anlatın bana ne yapmalıyım
kızlar bugün çooook kötüyüm ya bugün kan testi yaptırdım.ve sonuç 500 çıktı biliyorsunuzz ilki 44 çıkmıştı.yine mi molüm ben yageçen yıl aynı dönem sonuçlarıma baktım yani son adet tarihine göre 32 gün geçtiğinde 4083 çıkmıştı.şimdi yine bugün 32.günüm 500 çıktı. eşim bana kızdı pimpirikliyim diye ama haksızmıyım...???sizin sonuçlar nasıldı??
ayşem yine başladınmı kötü senaryolar üretmeyeeeBi akısına bırak bakalım ya değerinde gayet güzel bence.Hem sen demedinmi 4 haftalık diye o daha yeni yeni oluşmaya başlıyor anneciğine tutunmaya çalısıyor 3-4 gün sonrada mercimeginin keseciğini görürsün annesi merak etme olurmu canım benim... böyle stres yapma haklısın ama hayat böyle gitmezzzz tadını cıkarmalısın..
heeeeeee başladımya burcu iki güne bir 2 katlaması gerek bu değerin hızlı artmış işte 29 ağustosta 43.6
03 eylülde 500 çıktı.eşim normal diyor ilk zamanlarda daha da çoook artanlar da olmuş topiğe baktım...ama mol olunca diğeri korkuyorum işte.kızım ben seni göreceğim bir hamiş ol stersi o zaman göreceğiz.mürüvet olsaydı o da kızardı bana.burcu bir de karnım çoook ağrıyor ya korkuyommmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18:
Ben pek değerlerden anlamıyorum ama artmıs sonuçta bak demekki saglıklı bir gebelik.Gerçektende cok haklısın yerinde olmak istemezdim dicem ama birgünde bizlerin basına gelecek o yuzden sakin olmak gerek düşünmemeye çalıs en iyisini doktor söylicektir zaten.Yarın mürüvet abladan yiyecegin laflara hazır olKarnının agrımasıda bebiş yerleşiyo yeni yeni o yuzdendir herhalde daha cok küçüktür şimdi 1500 lerde vajinal görülebiliyor 3000 lerdede göbekten.Dediğim gibi 3-4 güne kalmadan görürsün keseciğini cok şüphe içinde kalırsanda doktora git rahatla
aman mürüvette olsaydı o da moral verirdi arada da kızardı napim işte takıntılıyım ben...normalde daha sakinimdir ama bu konu olunca işler değişiyor.doktora gitsem ne deyişecekki daha 500 de değerim...görünmedi yarın gel yarın gidersin dış gebelik olabilir mol olabilir kimyasal olabilir fiziksel olabilir cart olabilir curt olabilir....bir yerde gezerken senin değerlerede rastladım.aslında değerlerin normal yükselmiş biliyormusun burcu.demekki her molde fırlama olmuyormuş...başkları var seninle aynı zmanda hamileler değerleri sende yüksek mesela 3e katlamış bebekleri yaşıyormuş sonraki cevaplara baktım.dediğin gibi herhelde canım ne bileyim yaaaaa....
öyle deme canım hanile kalmak çoook büyük bir lütuf bir sürü kişi doktor kapısında aramak çoook zor.şükürler olsunki gebe kalıyoruz...biliyorum işte daha beter olacağınıNapalım kader hepsi demekki yaşayacakmısız.Herşeyin hayırlısı diyelim.Ben evlenmeden önce hiç böyle şeyler duymadım taaaki bebek düşünene kadar.Hamile kallmak marifet degil bunu anladım.Neyse... Evet benim adet gecikmesinden tam hatırlamıyorum ama 6.günde falan degerim 465 ti sonra 7262ydi birhafta sonrasındada mol cıktıBana doktor kese bozulmuş dedi hiçbir belirtide yoktu mole dair sadece patolojıden anlasılıyor bu illet şey...Kapalı kutu bilemiyorsunki neler olup bitiyor rahminde annelik iç güdüsü işte bebegine birşey olmasın diye tedbirli davranıyorsun da bak söyledigin gibi doktorda birşey yapamıyo görev bebişin yiyecek ekmegi warsa gelir ve gelecekte bak gör.Boşu bosuna üzülme bol bol dua et Allahın izniniyle tüm bu stresin geride kalacak.İnan banada böyle hamilelik nasip olursa senden daha beter olurum heee Sabır istyen bir süreç...
ay okuyorum vallahı sızın ney nasıl merak edıyorum bu olayı
parsiyel molmüş riskin bizlere göre cok az.Bence hiç mi hiç korkma düzenli kan tahlilini yaptır.Genelde parsiyel mol geçiren kişilere 6 ay veriyorlar bekleme süresi ama sanıırım doktordan doktora değişiyor.Senin doktorunun 1 yıl demesi tekrarlama riskinin gittikçe azalması için demiştir.Banada doktorum kese bozulmuş demişti patolojıden mol oldugu cıkmıstı.Yasadıklarına üzüldüm ama herşeyin bası saglık sen iyi olduktan sonra herşey olur ikiden fazla kaybın war araştırma yapıldımı acaba merak ettim ????
canım benımkıde parsıyel moldu3 aylık hamıleydım kurj oldum bı bucuk ay ıcınde kan degerlerım dustu benım 1 senem doldu
özelden atıyorum sana
merhaba bende sızlerleyım işte ben de gecen salı gunu kurtaj oldum patolojı sonucu mol cıktı ama ne dır bu hastalık pek bılmıyorummmmmmmm yardım ıstıyorummm
Ayşe seni varya öldüreceğim....Kız nasıl haber vermessin sen bana ya:))))))))))))))))))))))))9Ağlamaktan helak oldum valla...İnan kendi hamilelik haberimi almış gibi heyecanlandım...Bütün vücudum titriyor şu anda....rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..kucağımıza diyorum bak unutma....Seni koskocaman öpüyorum..Ayrıca fırçan için telefonunu bekliyorum....ah bana damat geliyor heyecandan yerimde duramıyorum kızzzzzzzzzz
muru cok tesekkur ederım sen de hamışmısın ay ne guzel ne kadarlık hamılelıgın ya bu tedavı surecı nasıl anlatsan bana memnun olurum yada telefonla gorussek benım tel vodofon istanbulda oturuyorum ya sız verın telı yada ben arayayım sızı ozelden atın numaranızı ıstersenız dıyer arkadaşada sevındım hamışlıgıne kızlar bana yardımcı olun ne yapmam gerekıyor gecen hafta kurtaj oldum yanlış tedavılerle ugrasmayayım[/QUOTE
canım ben henüz hamiş değilim..ama belli olmaz çalışıyoruz belkide sana allah söyletti...tatlım her türlü yardımcı olurum.biz burda birbirimize hep destek olduk.hangi konularda bilgi almak istersen sor yardımcı olayım
muru cok tesekkur ederım sen de hamışmısın ay ne guzel ne kadarlık hamılelıgın ya bu tedavı surecı nasıl anlatsan bana memnun olurum yada telefonla gorussek benım tel vodofon istanbulda oturuyorum ya sız verın telı yada ben arayayım sızı ozelden atın numaranızı ıstersenız dıyer arkadaşada sevındım hamışlıgıne kızlar bana yardımcı olun ne yapmam gerekıyor gecen hafta kurtaj oldum yanlış tedavılerle ugrasmayayım[/QUOTE
canım ben henüz hamiş değilim..ama belli olmaz çalışıyoruz belkide sana allah söyletti...tatlım her türlü yardımcı olurum.biz burda birbirimize hep destek olduk.hangi konularda bilgi almak istersen sor yardımcı olayım
insallajh hayırlısıyla bebışin gelırdedıgım gıbı tedavı basamaklrım ne olucak benım partial hydatıdıform mole dıyor doktorum o kısmı ışaretledı daha cok sey yazıyor ama bu nedır bıde