- 6 Mart 2011
- 721
- 142
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.621
azurem merhaba;
sende benim gibi az giriyorsun ve kafandaki soru işaretleri anlıyabiliyorum bu arada sen kompilet mol gebelik sayfası açmıştın ya bi dr sana cvp atmış okudun mu.....
kimse yokmuu arkadaşlarrr yaa
napim cnm yaa kafam karıştı iyice korunmayı bıraktım ama kafam karıştı dr 3 ay dedi işte nisanda 3 ay olacak napsamki bebegim yaaBuralardayım Ajdaaa :) nasılsın, neler yapıosun?
arzumm kuzum nasılsınn cnm yyaaa napacagıma şaştım bebegim yaaa akıl versen yardımcı olsan duydugm kadarıyla mol denen şey kan pıhtılaşmasıymışş ölemmii cnm bilgin varmıı
napim cnm yaa kafam karıştı iyice korunmayı bıraktım ama kafam karıştı dr 3 ay dedi işte nisanda 3 ay olacak napsamki bebegim yaa
napim cnm yaa kafam karıştı iyice korunmayı bıraktım ama kafam karıştı dr 3 ay dedi işte nisanda 3 ay olacak napsamki bebegim yaa
cnm kendi durumumu söylüyorum cnmm napayım diyee korunmayı erkenmi bıraktım bide pıhtılaşma cıktı biliyonKendi durumundan mı söz ediyorsun yoksa genel olarak mol gebelikten mi Ajda? ben genetik falan yaptırmaktan vaz geçtim. Boş yere kuruntu yapmıyım dedim. Forumda mol gebelik geçirip 2.de sağlıklı bebek doğuran bi çok kişi var. onları düşünüp moral buldum. sonuçta herkesin durumu kendine özgü. bakalım benim nasıl olacak.
ben kendimi şükür cok iyiy hissediyorum cnm hic aklıma mol gelmiyor bile şükür hakkımda hayırlısıs bee napakBu arada eğer kendini hazır hissediyorsan, devam et korunma canım. Senin nasıl hissettiğin önemli bana kalırsa
aaa gcmş olsun cnm yaa rabbım yardımcın olsun hastanedemisin sen şimdii:26::26:Bta hcg yine yükseldi 300 çıkmış 48 kadar düşmüştü hastaneye yatışım yapıldı bugün tomografi çekildi yarın e mar çekilecek Cumartesi kemoterapi verilecek 1,3,5,7 şeklinde parsiyel milde nadir olur dediler ama oldu Rabbim bununla bıraksın dualarda unutmayın
Kendi durumundan mı söz ediyorsun yoksa genel olarak mol gebelikten mi Ajda? ben genetik falan yaptırmaktan vaz geçtim. Boş yere kuruntu yapmıyım dedim. Forumda mol gebelik geçirip 2.de sağlıklı bebek doğuran bi çok kişi var. onları düşünüp moral buldum. sonuçta herkesin durumu kendine özgü. bakalım benim nasıl olacak.
Bta hcg yine yükseldi 300 çıkmış 48 kadar düşmüştü hastaneye yatışım yapıldı bugün tomografi çekildi yarın e mar çekilecek Cumartesi kemoterapi verilecek 1,3,5,7 şeklinde parsiyel milde nadir olur dediler ama oldu Rabbim bununla bıraksın dualarda unutmayın
Bta hcg yine yükseldi 300 çıkmış 48 kadar düşmüştü hastaneye yatışım yapıldı bugün tomografi çekildi yarın e mar çekilecek Cumartesi kemoterapi verilecek 1,3,5,7 şeklinde parsiyel milde nadir olur dediler ama oldu Rabbim bununla bıraksın dualarda unutmayın
Merhaba arkadaşlar,dün kan testimi yaptırdım ve 20 çıktı doktorlar gözün aydın dedi,düştü ya şimdi içim içime sığmıyor ve beklemen yeniden gebe kalmayı denesem diyorum,yazdıklarınızı okuyorum 1 sene ya da 6 ay beklemeden korunmayı bırakanlar var bi cesaret geliyor sonra korkuyorum