Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

azurem merhaba;
sende benim gibi az giriyorsun ve kafandaki soru işaretleri anlıyabiliyorum bu arada sen kompilet mol gebelik sayfası açmıştın ya bi dr sana cvp atmış okudun mu.....

slm canım. ben de pek yazmıyorum bu aralar. doktorun cevabını okudum ama çok geç yazdı, bir de pek aydınlatıcı olmadı benim için.

Sen nasılsın?

arzumm kuzum nasılsınn cnm yyaaa napacagıma şaştım bebegim yaaa akıl versen yardımcı olsan duydugm kadarıyla mol denen şey kan pıhtılaşmasıymışş ölemmii cnm bilgin varmıı

arzumm kuzum nasılsınn cnm yyaaa napacagıma şaştım bebegim yaaa akıl versen yardımcı olsan duydugm kadarıyla mol denen şey kan pıhtılaşmasıymışş ölemmii cnm bilgin varmıı

Kendi durumundan mı söz ediyorsun yoksa genel olarak mol gebelikten mi Ajda? ben genetik falan yaptırmaktan vaz geçtim. Boş yere kuruntu yapmıyım dedim. Forumda mol gebelik geçirip 2.de sağlıklı bebek doğuran bi çok kişi var. onları düşünüp moral buldum. sonuçta herkesin durumu kendine özgü. bakalım benim nasıl olacak.

Son düzenleme:
napim cnm yaa kafam karıştı iyice korunmayı bıraktım ama kafam karıştı dr 3 ay dedi işte nisanda 3 ay olacak napsamki bebegim yaa

Sen kan pıhtılaşmas olayını nerden duydun? kendi durumuna göre mi yorumladın?
ya bi de sende kan pıhtılaşması varsa ilk 2 çocukta sorun olmamış demek ki değl mi?

napim cnm yaa kafam karıştı iyice korunmayı bıraktım ama kafam karıştı dr 3 ay dedi işte nisanda 3 ay olacak napsamki bebegim yaa

Bu arada eğer kendini hazır hissediyorsan, devam et korunma canım. Senin nasıl hissettiğin önemli bana kalırsa

cnm kendi durumumu söylüyorum cnmm napayım diyee korunmayı erkenmi bıraktım bide pıhtılaşma cıktı biliyon

Merhaba arkadaşlar,dün kan testimi yaptırdım ve 20 çıktı doktorlar gözün aydın dedi,düştü ya şimdi içim içime sığmıyor ve beklemen yeniden gebe kalmayı denesem diyorum,yazdıklarınızı okuyorum 1 sene ya da 6 ay beklemeden korunmayı bırakanlar var bi cesaret geliyor sonra korkuyorum

slm iyi akşamlarr kızlarr niye kimse yok sayfada ya herkes kabugunamı cekildiii arzummm sen nerelerdesinn yaa

Son düzenleme:
Bta hcg yine yükseldi 300 çıkmış 48 kadar düşmüştü hastaneye yatışım yapıldı bugün tomografi çekildi yarın e mar çekilecek Cumartesi kemoterapi verilecek 1,3,5,7 şeklinde parsiyel milde nadir olur dediler ama oldu Rabbim bununla bıraksın dualarda unutmayın

aaa gcmş olsun cnm yaa rabbım yardımcın olsun hastanedemisin sen şimdii:26::26:

mol gebelık farklı kan pırtılaşası farklı cnım ben de var k pıh ması faktor 5 mtfr 677 heerızıgotum

canım hıç korkma adı ole kemoterapı...banada doktor ole soyleyınce cok korkmustum.....10 gun ıgne vuruldum bende...degısen hıç bırsey olmadı vucudumda......tedavı sonrası sıfırladı tam bır yıl oldu hıcte yukselmedı. dun gııtım kontrolume...artık bebek planlayabılırsınız dedı.....tomografı nıcın onu anlamadım.....ben bır cıger fılmı cekınmıstım....dedıgım gıbı sakın ol adı kemoterapı tedavının....senı etkıleyenn hıc bırsey olmayacak vucudunda....

Günaydınn arkadaşlarr hayırlı cımalarr bu güzel mubarek cuma günün yüzüsuy hürmetine rabbım hepinizin saglıgına kavuşup hayırlı evlatlar nasip etsinn inşlhhh

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun

Sevindim canım gözün aydın. Sen daha bırakmayı düşünme bence canım. Kürtajdan sonra ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama zaten normal düşüklerde bile belli bir süre veriyorlar rahmin toparlanması için. Benim doktorum mol gebelik olduğunu bilmeden önce bana 2 ay demişti mesela.

Çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…