- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.601
Selam bende parsiyel mol geçirdim 15 Şubat'ta kürtaj oldum Dr 4 ay beklememiz yeterli şu an herşey yolunda dedi hcg 73000 den üç hafta içerisinde 48 kadar düştü taki geçen hafta Çarşamba gününe kadar 48 den 188 ertesi günse 199 yükseldi rahim içi ultrasonda temiz görünüyor dediler ama gizli metastas yapmış olabilir dediler bir hafta daha bekleyelim yine yükselme yada sabit kalırsa tomografi çekecekler herhangi bi metastas olmuşsa kemoterapi olacak çok üzüldüm. Bu mol gebeliği ilk duyduğumda hep bu sayfaya teselli etmiştim kendimi hatta çoğunun mutlu haberlerini etrafımda paylaşıyor d um benimde iyi gidiyor diye seviniyordum tek istediğim ikinci kez anne olmaktı yaşım 35 bi çocuk daha olsun demiştim başıma bunlar geldi bebekten geçtim artık ama sağlık gidiyor üstelik dünyanın en normal isteğinden dolayı bebeğe değil potansiyel kansere hamile kalmışım ne üzücü Allah kimsenin başına vermesin içimde bi korku var şimdi yarın tekrar bakılacak hcg ye ya yine yükseldiyse ya sabit kaldıysa diye. Allah bize bu imtihanı verdi vardır muhakkak bi hayır günahlarımıza kefaret olur inşaAllah bu rahatsızlığı yaşayan herkese Allah sabır versin sizlerde geçmiş olsun