Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

selam..ben kemoterapi iğnesi vuruldum..daha önceki sayfalara yazdımmı hatırlamıyorum..kürtajtan 1hafta sonra kontrole gittiğimde öğrendim mol gebelik olduğunu ..dr um sana bir sorun daha çıkardım dedi..şimdigit beta hcg ne baktır dedi.baktırdım değer 2900 lerde ..sonra tek doz iğne verdi..sonraki hafta 202 yüksek değildi ama yine tek doz iğne..sonraki 70 vermedi iğne..zaten sonra kendiliğinden..30 oldu..sonra 7 ....2 ve 0...0.tamam dedi kurumuş sende mol gebelik korunma süren başladı dedi..şimdi aylık takibe geçtim..22 martta kısmetse ilk aylık kanımı vericem..benim durum bundan ibaret

kuşum neden hemen igne yaptıki doktorun 6 ay takipden sonra düşmesse igne dedi benimki seninki hemen yapmış allahalla

meraba canım sende mi mol geçirdin.sanki başka sayfalarda senin adını duydum gibi yanılıyoda olabilirim.sende hikayenide anlat bize.seni sayfaya ekleyelim.azureme söyleriz senide ekler.allaha emanet ol...

Evet istanbul hani enfeksiyon kaptım kürtajdan. Laparoskopiyle temizlendi içim en son. Ben korunma olayını anlamadım ya:KK43: hcg m düşeli 1.5 ay oldu. Kasım 12 de kürtaj oldum tam mol den. Neyse ben korunucam anca toparlanır rahim. Bünyem de zayıf.

tekrar çok geçmiş olsun canım..benimde çok yakıyordu canımı..ayak bileğime kadar yanardı..ben 5 ocak ta kalp durması sonucu kürtaj oldum..8 haftalıktı..benim 1.5 ayda negatif oldu..sonra 15 gün sonra verdim kan tahlimimi..şimdi aylık oldu..benim birde perde onunda alınması lazım..bekleme süresinde onunda tedavisini olucam..hesabıma göre ağustosta bitiyor ama dr vercek son kararı..ben 1 yılda beklemeye razıyım yeterki Büyük ALLAHIM hayırlı sağlıklı hamilelik versin

evet canım kısmet.hayırlı zamanda olur inşallah daha yeni senin kürtaj olmuş.senin çoçugun var mı...

Evet istanbul hani enfeksiyon kaptım kürtajdan. Laparoskopiyle temizlendi içim en son. Ben korunma olayını anlamadım ya:KK43: hcg m düşeli 1.5 ay oldu. Kasım 12 de kürtaj oldum tam mol den. Neyse ben korunucam anca toparlanır rahim. Bünyem de zayıf.

canım kürtaj kasımda olmuşsun onu düşenme.sen ne zaman 3 kere sıfır gördün o zamandan itibaren süre başlıyor.kafnıda çok karıştırma.sen aylıga geçtin mi.

selam..ben kemoterapi iğnesi vuruldum..daha önceki sayfalara yazdımmı hatırlamıyorum..kürtajtan 1hafta sonra kontrole gittiğimde öğrendim mol gebelik olduğunu ..dr um sana bir sorun daha çıkardım dedi..şimdigit beta hcg ne baktır dedi.baktırdım değer 2900 lerde ..sonra tek doz iğne verdi..sonraki hafta 202 yüksek değildi ama yine tek doz iğne..sonraki 70 vermedi iğne..zaten sonra kendiliğinden..30 oldu..sonra 7 ....2 ve 0...0.tamam dedi kurumuş sende mol gebelik korunma süren başladı dedi..şimdi aylık takibe geçtim..22 martta kısmetse ilk aylık kanımı vericem..benim durum bundan ibaret

Geçmiş olsun canım. iğne vurulan pek duymamıştım ben. gerçi önceki sayfaların tamamını okumadım ben belki orada yazıyormuştur. Benim 80den başlamıştı değerlerim. o yüzden gerek kalmadı çok şükür

geçmiş olsun öncelikle. benim de tam mol oldu canm. Doktor sana ne kadar korunma süresi verdi? Ya benim de bünyem çok zayıf. Çocuğum olsun istiyorum ama nasıl bakıcam onu da bilmiorum. Kendime zor bakıyorum.

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor arzum sen nasılsın nasıl oldun

sağol canım ya, bütün öğleden sonra yattım ben. şu anda daha iyiyim. kızların yazdıklarını okudum biraz. Ya şimdi hastayım ya inan gebelik falan düşünemiyorum. Allah önce sağlık versin hepimize. Sonra da hayırlı bebişler :)

geçmiş olsun arkadaşım bende tam mol geçirdim değerlerim yüksekti fakat kürtajdan sonra düştü çok garip sana doktor neden hemen iğne verdi yoksa değerlerin düşmüyor muydu?

bu arada sizler nasılsınız kızlar? moraller nasıl?

ben çok yorgunum...uykum var....arada üzülüyorum.aklıma saçma sapan düşünceler saplanıyor.
ne bilim zamanımınz bitince hadi kalalım desek korkular insanın peşini bırakmıyor.
acaba yine aynısı olur mu var...
ya da bende ya bende ya eşim de bir sorun var mı diye düşünceler geliyor.ya kısırsam ya eşim ayyy ne biliyim sizi de sıkmak istemiyorum...
bide bizim yaşadıklarımız zor şeyler çoçugu olanlar bilemez.onlar rahat mesela arkadaşlarla laflardık herşey çoçuk değilki olmazsa olmaz demezler mi.içimden bogmak geliyodu
kendilerinin var olamyanın ne anlıyacaklar
işte böyle kızlar....
inşallah sorunsuz bir şekilde hamile kalırız.işler daha da kötüye gitmez....

ben çok yorgunum...uykum var....arada üzülüyorum.aklıma saçma sapan düşünceler saplanıyor.
ne bilim zamanımınz bitince hadi kalalım desek korkular insanın peşini bırakmıyor.
acaba yine aynısı olur mu var...
ya da bende ya bende ya eşim de bir sorun var mı diye düşünceler geliyor.ya kısırsam ya eşim ayyy ne biliyim sizi de sıkmak istemiyorum...
bide bizim yaşadıklarımız zor şeyler çoçugu olanlar bilemez.onlar rahat mesela arkadaşlarla laflardık herşey çoçuk değilki olmazsa olmaz demezler mi.içimden bogmak geliyodu
kendilerinin var olamyanın ne anlıyacaklar
işte böyle kızlar....
inşallah sorunsuz bir şekilde hamile kalırız.işler daha da kötüye gitmez....

Canım sende ya da eşinde bi problem olsaydı zaten hamile kalamazdın. Bizimki hamile kalamama olayı değil. Yani arada benim de aklıma böyle düşünceler gelmiyor değil ama sonra bu sonuca varıyorum. Kısır olsan zaten mol gebelik de geçiremezdin. Sen içini ferah tut.

Tekrar olma olasılığına gelince bu beni de çok korkutuyor. Şu anda doktor 1 yıl dedi ama ben 6 ay beklerim die bi düşüncem var ama o 6ay geçince sanki hiç cesaret edemiycem gibi geliyor.

maaşallah sana :) Depresyon hapını doktorun mu verdi canım? mecbur kalmadıkça tercih edilmemesi gerekiyor zannımca.

evet ya baş agrısı icin nöroloji gittim o verdi başım sık sık agrıyor bazen şiddetleniyor dedim o verdi ama onla rahatım şükür baş agrım kalmadı

Günaydın kızlar hayırlı CUMALARR rabbım hepinize saglık sıhhat versin bu mubarek günün yüzüsuyu hürmetine sizin yüzlerinizde güldürsünn inşlhh evleriniz bebişlerle dolsun inşlhh bu gecen stresli günlerinize gülüpde gecersinizz inşlhh:))

Günaydın kızlar hayırlı CUMALARR rabbım hepinize saglık sıhhat versin bu mubarek günün yüzüsuyu hürmetine sizin yüzlerinizde güldürsünn inşlhh evleriniz bebişlerle dolsun inşlhh bu gecen stresli günlerinize gülüpde gecersinizz inşlhh:))

Aminn inşallah:))

X