Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

cnm haklısın tabi kızmaya.....3 yaşında çocuk gece seni bulamazsa çocuk korkarsa ağlarsa.....yavrum...o yaşalarda çocuklar anneye muhtaç oluyor...sonuna kadar hak veriyorum...birde eltinin evi....benim eltim yok ama benimde içim rahat etmezdi diye düşünüyorum...şu kayınvalide çocuk kaybetme işi varya benim hep aklımda biliyormusun ben kayınvalidemle yaşıyorum doğal olarak çocuğa çoğunlukla o bakacak ondada unutkalık var...aldığında hep çarşıda unutur..anahtarını kaybeder evdeki cüzdanını bile kaybeder...tamam buda bir hastalık kızmıyorum kınamıyorumda ama iş çocuğa gelince korkuyorum...

aman sunacım valla çocuk büyütmek zor işmiş gerçekten seni görünce anladım...bakımı ,derdi, babası, babaannesi, eltisi....vs.

aslında kendi annem çiçek gibi bakar yani kendi annem olduğu için değil....kayınvalidem 30 yaşında dul kalmış o yüzden çok özgür kafasına göre çıkar gezer kaçta geldiği belli olmaz.yemek te bir çeşit yapara yapmaz...bıraksa sürekli kahvaltı tarzı yemek yiyeceğiz..tek tabanca yaşıyor....ama benim annem sürekli evde kapı dışarı çıkmaz evinde 3 öğün yemeği meyvesi pastası böreği vardır...temiz titizdir.çocuğun temizliğine üstüne başına dikkat eder...babam var saat 5 deyince evde babam çocuğu çok sever gezdirir onu oynatır...kardeşim var birde 17 yaşında yani dayısı....ayyy gözümde canlandırdımda ne huzurlu olurum....ama ben bunu kayınvalidemle eşime nasıl söylerim...hadi bakalım hayırlısı hele bir doğsun bakalım birde doğum iznim bitsin bakıcaz çaresine.....

saolun kızlar ay içimi döktümde rahatladım yaa.... benim oğlum çok yaramaz ben hastayken kanamam varken bile biri, dışarı çıkardığı zaman balkondan izliyorum o biriyle konuşursa benim gözüm üstümde olsun diyeee....

ama o kadar canım sıkıldı kii o günde cuma günü hastaneye gittim geldimm baktımm kaynanam yok zaten avrupa yakasına gitmiş... görümcem ardaya kızıp duruyoo sonra dedesi geldi oda tamam uslu demiyorum ama her gelende bir kızıp bir vurursa o çocuk ne hale gelir benimde geceden uykusuzluk hastanede ameliyat kelimesi bide öle davranışlar vs resmen sinir krizi geldi topladım eşyaları ardayıda aldım çıktımmm... hani derler ya kuru ekmek ye ama kimseye muhtaç olma aynen öle belki o kadar gün baktılar ama o gece burnumdan geldiii...

zatenn ben kendime bakamadığım için değil sadece bana bişi olursa arda ortada kalmasın diye gittimm çünkü baba baba değilki gece 1 den önce gelmez o çocuk harap olurr.... çünkü öle ki ben kürtaj oldum babası maç oynuyordu.... elaleme ne yalan atıp topluycam diye çabaladım durdum.... Şimdi maç yüzünden ayağı sakat anası baksın hep bana diyo ben 2 sene oturdumm sonra ayrı eve çıktık ben oğlundan ayırmışım senin oğlunda sana yapsın der durur alsın başına çalsın çünkü konuşmadığımız için numune ye giderken ardayı anneme bırakmak zor oluyordu o yüzden orda kaldım.. Şimdi eve gelmiyor bende evdeyim demiyorum aramıyorummm... İnanırmısınız arda 50 kere babasını sordu ama o 1 kere aramadı... Arkadaştan duydumm pazar mangal yapmışlar geçen günde çaya gitmişlerrr....

bunlar beni üzmek yerineee gidene kapı ordaa çokta tın demekten başka hiç bir şey içimden gelmiyorr.... ben babasız büyüdümmm ama babam bize sahip çıkardı biz hep babamızı görürdükk beraber yemek yerdik.... Ama gezmekten anasının evine gitmekten 1 ayda belki 1 kere yemek yerizzz o yüzden arda zaten görmüyorr ben gayette iyi büyütürümm defolsun gitsin diyesim geliyorrr....

sunacıgım gecıcek hersey gecıcek merak etme canım

sunacım yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm.stres yapma canım.eşine gelince doğulularda ziyadesinden fazla ailesine düşkünlük oluyor. bende çok düşkünüm ama öncelik benim kendi çekirdek ailemdir.insan en çok karısına çocuguna zaman ayırmalıdır.evlendikten sonra aile durumu değişiyor,ama gel görki bazı aileler bunu kabullenmekte zorluk çekiyorlar.en iyisi senin ayrılmış olman,böylesi çok daha iyi.içiçe birde kalabalıksa stres,sıkıntı ne yazık ki eksik olmaz.eşinede ayrıca teesssüf ediyorum
şu anda hiç olmadığı kadar ilgiyi hakediyorsun.neyseki geçici şeyler bunlar.ama insanın içinede yer eder...Allah yardımcın olsun canım.bunların hepsi geçecek ki zaten biliyorsun...

cnm benim yaaa madem oğluna zaten böyle ilgisiz bir babaydı...niye şimdi ikinciyi düşündün??????
hemde sağlığını hiçe sayarak korunma süreni bitirmeden hemde.....bu konuda şimdi sana kızdım...ama tabi belki o zaman eşinizle neler konuştunuz ne karar aldınız ve ikinici çocuğu düşündünüz tabiki bilemem...ama babada baya ilgisizmiş yaaaa...maçlar pikniğe gidip mangal yakmalar arayıp sormamalar......bunlar biraz fazla....cnm sen hayırlısıyla doğumunu bir yapta en azından o zaman mantığında devreye girer daha doğru karar alırsın...ne yapcaksın şu 7-8 ay sabret bakalım...hamileyken daha duygusal oluyor insan....olmadık şeyler geliyor insanın aklına haklıyken haksız durumuna düşürür duygusallık....herhangi bir gelişme olursa bizi haberdar et....

Son düzenleme:

ona kalsaa erkek olsa bayılır ama işine gelmezsee huyuna gitmezsenn böyleee... ben onun yaptıkalrını görmesem huyuna gitsem varya el üstünde tutar ama her zaman olmuyor işte insan hep ver ver nereye kadar diyor patlıyor bi yerden sonra şuanda olduğu gibi... Çok istiyorsa o bana bir adım atsın ben onu el üstünde tutarımmm yoksa valla çocuğu falanda kullanmıyorum yok çocuk için arar falan duygusallıklarına da girmiyorum... çocuğuda onun için yapmadım açıkcası valla önce arda için sonra kendim için yaptımm ona sormadımm bile istermisin diye kürtajdan sonra beni toparlayan tek şey oldu karnımdaki yoksa psikolojim alt üst durumdaydı...

neyse artık farklı bişi olursa yazarım ardayla öğlen uykusundaydık ayy kalktığımdan beri fırında sütlaç canım çekiyorrr ... Annemde olsaydım ne güzel bana yapardı....

Sunacım canım, sen eşinin ne oldugunu haddinden fazla biliyorsundur o yüzdende herşeyi akısına bırakmak en dogrusu.Zaten hassas dönemdesin arda ve bebişin için herşey.
Sütlaç mı şimdi benimde canımı çektirdin kızzz

yakınlardada pastane yok kiii sipareiş veriyimm.... öfff iştahım açıldııı zaten göbiş 5 aylık gibi.... yandım valla.

ayyyy kızlar benim canım hiiiiiiçççççç tatlı çekmiyor...hatta midemi bulandıyor adını duyduğum an:100::120:........KIZMI OLACAK NE?????
BAHARATLI TUZLU ŞEYLER....aman bir zeytin yiyoruz iki gündür nasıl....bulantımı kesiyor...

Ay ay neler ıstermış bızım kızlar yahu sunacıgım lokantalarda olur sutlac daha cok işkembecılerde de olur pastane harıcı cevrene sor bulursun pazartesıde randevum var hemotolojıden sonuç alıcam gosterecem doktora bakalım aslında bılıyorum sorunumu ama tekrar yapıldı tromboz panelım bakalı degsıkılık olmaz dedı doktor yıne tekrar bakalım dedı hayrlısı artık bendebn de bu kadar

pazartesi benim içinde çok önemli hem ikili test sonucumu hemde kist için çektiğim dopler sonucumu doktora göstercem... Bulantılarım azalmıştı hatta bitmiştiki akşam üstü patates salatası beni mahfetti yaa....

slm kızlar gıremıyorum fazla cocukla ugrasmaktan huysuz bı oglum vaaaaaaar gecemız gunduzumuz yok 36 gunluk olduk sukurler olsun gazımız cokk ne yaptıysam gecmedı sızler nasılsınız hamısler nasıl gıdıyo hamılelık allah tez zamanda kurtarsın kucagınıza almayı nasıp etsın

Zelihacım bende kızımda hiç yemediğim kadar tatlı yemişdimyani o hiç belli olmuyor

Çok şükür kendi adıma iyiyiz canım benim sen nasılsın? Gulcelide senide çok özledik :) Bebişin nasıl bakmak zordur eminim ama anneliğin tadını cıkarmak herşeye değer.İnşallah bizlerde sizler gibi bebişlerimizi sağ salim kucagımıza alırız çok özletme kendini bekleriz her zaman Bebişide öptümmm

merhaba kızlarrr dün benim adam çiçeklerle gelip gönlümü aldı ardından da güzel bir yemek ....

bugünde hastaneye götürdü... şimdi geldi herşey yolunda ikili testtim çok iyi çıktı.... Kistinde iyi dedi bir sorun yaratacağa benzemiyor ufalır dedi.... güzel haberlerle dönmek çok güzelll.... 3 hafta sonra gelirsin bir daha dedi....

bu arada ben oğlumda canım 3 ay gaz sorunu çektim kolik olmuştu... Arabayla gezdirirdik biz onu morardı böyleee neler yapmadım ki... Sen gazlı şeyler yeme birde eczanede rezeneyle ilgili bitkisel bir şey vardı onu doktorlarda veriyor istersen bir araştırr...

bebeklerin bencede tatlıyla tuzluyla alakası olmuyorrr... Bende oğlumda herşeyi yerdimmm tatlı hastasıydımmm... Bundada öle et vs yiyemiyorum tatlıda ekşide aşermiyorum öle düşkülüğüm yok...

canlar ben geldim....bugun dr.teyzeye gittik.............ilk basta goremedik bebisi mesanem bostu cunku 4 bardak sudan ve 15 dk bekleme suresinden sonra bebisimi gordum...buyumus essek sipasi kalbini cok ne gorduk bu sefer....aslinda bu hafat kontrol haftam dedgildi rapor almak icin gitmistim ama dr...gelmisken bakalim haftaya tekrar yorulma dedi....fazla bir sey soylmdei hersey yolunda bebek gayet saglikli gornuyor dedi...kan degerleri icin kan tahlili ve idrar kulturu verdim..ama bir daha randevu tarihini soylemedi...bebegim ultrasonda 8 haftalik cikti artik kesinlesti bebisim gec dollenme sat 10 gun oynuyormus...sorun yok dedi dr...gebelik takvimimi degistirmem lazim simdi:109:....su dr.arayimda bir dahaki randevu ne zaman ogreneyim:102:...

canlar ben geldim....bugun dr.teyzeye gittik.............ilk basta goremedik bebisi mesanem bostu cunku 4 bardak sudan ve 15 dk bekleme suresinden sonra bebisimi gordum...buyumus essek sipasi kalbini cok ne gorduk bu sefer....aslinda bu hafat kontrol haftam dedgildi rapor almak icin gitmistim ama dr...gelmisken bakalim haftaya tekrar yorulma dedi....fazla bir sey soylmdei hersey yolunda bebek gayet saglikli gornuyor dedi...kan degerleri icin kan tahlili ve idrar kulturu verdim..ama bir daha randevu tarihini soylemedi...bebegim ultrasonda 8 haftalik cikti artik kesinlesti bebisim gec dollenme sat 10 gun oynuyormus...sorun yok dedi dr...gebelik takvimimi degistirmem lazim simdi:109:....su dr.arayimda bir dahaki randevu ne zaman ogreneyim:102:...

Oh Oh maşallah bugün topiğimizde güzel haberler var.Böyle haberleriniz hep böyle devam eder inşallah kızlar.
Bende bebişimi çok özleedim gelişimi nasıl ne olup bitiyor merak ediyorum. İçimde çalışma var o ayrı tabi maşallah kıpır kıpır
Bu haftalar detaylı ultrason telası sardı doktorum yaptıracagımdan hiç bahsetmedi gidince konusucam inşallah hayırlı saglıklı oldugunun haberini alırım.Çünkü bu ultrason en önemlilerden biri.
Cuma günü gidicez bakalım

burcucum gördüğüm kadarıyla 20.haftalarındasın.bu aralar renkli ultrasonda detaylı arama yapılacak.çok net bebişini göreceksinnn.bence en güzel ultrason çıktısını alacaksınbariz ağzını burnunu göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…