- 19 Ocak 2011
- 830
- 13
- 98
- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.561
13. haftama girdim çok rahatladım kusmalar vs hep geçiyor arada oluyorr ama sıklığı yok.... hamileliğin tadı çıkıyor ama uykum halim oluyor arada... birde çocuk var tabiii ona bak tuvalete götür yemek yedir giydir vs. tek olunca ne olsa yeniyor ister temizlik yapıyorsun ister yapmıyorsun ama çocuk olunca mutlaka 3 öğün ana yemek ve ara öğünlerr oluyorr ... ama çocuklarım sağlıklı olsun yanımda olsun da başka bir şey istemiyorum...
zaten babamızla da kavgalıyız sizin gibi övgüyle bahsedemeyeceğim...
biliyorsunuz kanama rahatsızlık vs kaynanamda kaldım... geçen hafta perşembe günü gene oradaydım kii yemeği çok acılı yapmışlar çok dokundu saat 10 civarı bende nasıl olsa arda artık bu saatten sonra bir yere gitmezz yani kapıya falan inmez diye içim rahat uzandım eltimlerde vardı... Uyuya kalmış sonra eltimler giderken ardada ağlamış oda gitmiş... Bir uyandım saat 01:00 kaynım geldi arda evde yok abimlere gitmiş dedi... Kaynanama görümceme baktım hepsi yatakları kurmuşlar yatıyorlar bende şaka yapıyor sandım bir sordum ki gerçekten o saat olmuş ne bana söylediler ne aldıralım vs yok... Eşimi aradım çocuğu getir diyee oda abisi aramış demiş arda uyuyor dedim banane getirin ben başka yerde yatıramam dedim... Tamam dedi kapattı 01:30 oldu eve geldi çocuk yok neymiş uyumuş alamazmış abisi uyusun demiş....
ona öle bir kızdımm ki anlatamam zaten fazla evle çocukla ilgilenen bir kişilik değildir kendisi gezmeyi maçı falan çok sever... Bide öyle yapınca bende dedim senin babalık duygun zaten gelişmemiş ne anlarsın çocuk bakmaktan vs. sabaha kadar gözüme uyku girmedi... Bana deseler ki gitti 23 - 24:00 civarı ben gider çocuğumu alırım bu kadarmı fazla geldi ben anlamadım ki yada sen kim oluyorsun ki benim çocuğumun başka yerde kalmasına izin veriyorsunn ben anneme bile bırakmıyorum kürtaj oldum vs ben hep baktım yoksa yollardım derdim orda yatsın.... O kadar kızdım ki anlatamam bahsettiğim 3 yaşında çocuk..... haksızmıyım...
ayriyetten bu kadar bu olaya kızmama bir sebepde kaynanam bundan 2 - 3 gün önce arda yı kaybetti bir kadın arabanın altında kalıcakken kurtarmış... Sen şimdi neye güvenipde benim çocuğumu yolluyorsun....
cuma günü bende çıktım geldimmnm artık... ay birde dökülesim geldi...
saolun kızlar ay içimi döktümde rahatladım yaa.... benim oğlum çok yaramaz ben hastayken kanamam varken bile biri, dışarı çıkardığı zaman balkondan izliyorum o biriyle konuşursa benim gözüm üstümde olsun diyeee....
ama o kadar canım sıkıldı kii o günde cuma günü hastaneye gittim geldimm baktımm kaynanam yok zaten avrupa yakasına gitmiş... görümcem ardaya kızıp duruyoo sonra dedesi geldi oda tamam uslu demiyorum ama her gelende bir kızıp bir vurursa o çocuk ne hale gelir benimde geceden uykusuzluk hastanede ameliyat kelimesi bide öle davranışlar vs resmen sinir krizi geldi topladım eşyaları ardayıda aldım çıktımmm... hani derler ya kuru ekmek ye ama kimseye muhtaç olma aynen öle belki o kadar gün baktılar ama o gece burnumdan geldiii...
zatenn ben kendime bakamadığım için değil sadece bana bişi olursa arda ortada kalmasın diye gittimm çünkü baba baba değilki gece 1 den önce gelmez o çocuk harap olurr.... çünkü öle ki ben kürtaj oldum babası maç oynuyordu.... elaleme ne yalan atıp topluycam diye çabaladım durdum.... Şimdi maç yüzünden ayağı sakat anası baksın hep bana diyo ben 2 sene oturdumm sonra ayrı eve çıktık ben oğlundan ayırmışım senin oğlunda sana yapsın der durur alsın başına çalsın çünkü konuşmadığımız için numune ye giderken ardayı anneme bırakmak zor oluyordu o yüzden orda kaldım.. Şimdi eve gelmiyor bende evdeyim demiyorum aramıyorummm... İnanırmısınız arda 50 kere babasını sordu ama o 1 kere aramadı... Arkadaştan duydumm pazar mangal yapmışlar geçen günde çaya gitmişlerrr....
bunlar beni üzmek yerineee gidene kapı ordaa çokta tın demekten başka hiç bir şey içimden gelmiyorr.... ben babasız büyüdümmm ama babam bize sahip çıkardı biz hep babamızı görürdükk beraber yemek yerdik.... Ama gezmekten anasının evine gitmekten 1 ayda belki 1 kere yemek yerizzz o yüzden arda zaten görmüyorr ben gayette iyi büyütürümm defolsun gitsin diyesim geliyorrr....
sunacıgım gecıcek hersey gecıcek merak etme canım
cnm benim yaaa madem oğluna zaten böyle ilgisiz bir babaydı...niye şimdi ikinciyi düşündün??????
hemde sağlığını hiçe sayarak korunma süreni bitirmeden hemde.....bu konuda şimdi sana kızdım...ama tabi belki o zaman eşinizle neler konuştunuz ne karar aldınız ve ikinici çocuğu düşündünüz tabiki bilemem...ama babada baya ilgisizmiş yaaaa...maçlar pikniğe gidip mangal yakmalar arayıp sormamalar......bunlaz fazla....cnm sen hayırlısıyla doğumunu bir yapta en azından o zaman mantığında devreye girer daha doğru karar alırsın...ne yapcaksın şu 7-8 ay sabret bakalım...hamileyken daha duygusal oluyor insan....olmadık şeyler geliyor insanın aklına haklıyken haksız durumuna düşürür duygusallık....herhangi bir gelişme olursa bizi haberdar et....
ona kalsaa erkek olsa bayılır ama işine gelmezsee huyuna gitmezsenn böyleee... ben onun yaptıkalrını görmesem huyuna gitsem varya el üstünde tutar ama her zaman olmuyor işte insan hep ver ver nereye kadar diyor patlıyor bi yerden sonra şuanda olduğu gibi... Çok istiyorsa o bana bir adım atsın ben onu el üstünde tutarımmm yoksa valla çocuğu falanda kullanmıyorum yok çocuk için arar falan duygusallıklarına da girmiyorum... çocuğuda onun için yapmadım açıkcası valla önce arda için sonra kendim için yaptımm ona sormadımm bile istermisin diye kürtajdan sonra beni toparlayan tek şey oldu karnımdaki yoksa psikolojim alt üst durumdaydı...
neyse artık farklı bişi olursa yazarım ardayla öğlen uykusundaydık ayy kalktığımdan beri fırında sütlaç canım çekiyorrr ... Annemde olsaydım ne güzel bana yapardı....
Sunacım canım, sen eşinin ne oldugunu haddinden fazla biliyorsundur o yüzdende herşeyi akısına bırakmak en dogrusu.Zaten hassas dönemdesin arda ve bebişin için herşey.
Sütlaç mışimdi benimde canımı çektirdin kızzz
Ay ay neler ıstermış bızım kızlar yahu sunacıgım lokantalarda olur sutlac daha cok işkembecılerde de olur pastane harıcı cevrene sor bulursun pazartesıde randevum var hemotolojıden sonuç alıcam gosterecem doktora bakalım aslında bılıyorum sorunumu ama tekrar yapıldı tromboz panelım bakalı degsıkılık olmaz dedı doktor yıne tekrar bakalım dedı hayrlısı artık bendebn de bu kadar
ayyyy kızlar benim canım hiiiiiiçççççç tatlı çekmiyor...hatta midemi bulandıyor adını duyduğum an:100::120:........KIZMI OLACAK NE?????
BAHARATLI TUZLU ŞEYLER....aman bir zeytin yiyoruz iki gündür nasıl....bulantımı kesiyor...
slm kızlar gıremıyorum fazla cocukla ugrasmaktan huysuz bı oglum vaaaaaaar gecemız gunduzumuz yok 36 gunluk olduk sukurler olsun gazımız cokk ne yaptıysam gecmedı sızler nasılsınız hamısler nasıl gıdıyo hamılelık allah tez zamanda kurtarsın kucagınıza almayı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?