• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

evet abla hamile bayanda dolaşan serbest beta hcg kanın oranı... ikili tarama testinde yapılıyor...

burcucum bende okuyunca şaşırdımm ama oranlarımı araştırırken okudum bir çok sayfada var.... ama doğruluk payını bilemiycemm... Bakalım belki tutar erkek olurr

hoş benim yüzümde bir sürü lekelenme oldu.. doktorlar normal diyor fakatt kız annenin güzelliğinden alırmış yaaa herkes kızın olcak diyorrr... kısmetttt herşeyi geçtimm cinsiyete geldim :15:bende :1:

Tabikide geleceksin canım 2-3 haftaya kadar ögrenirsin :) İnsan merakta etmiyor değil.
Ekim annelerinde görmüştüm bende bu betahcg değerlerini tutanda vardı tutmayanda o yuzdende geçerliliği yok yani :1:

büyük geçmiş olsun...Allah bir daha yaşatmasın...ama bence hiç isyan etme...bütün düşen bebeklerde yada kalbi duran bebeklerde anomoli olduğu için rahim barındırmıyor bir şekilde ekarte ediyor onu...bu da bir seleksiyon ve olmak zorunda.Düşünsene bütün gebe kalan kadnların hepsinin doğum yaptıgını...bundada bir sürü mana var emin ol...
Allah büyüktür bundan sonrası inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder....

Amin cok tesekkurler guzel dileklerin icin gercekten cok kotu bir durum ne sevindigim belli oldu nede uzuldugumuz hep bir birine karisti tamam Rabbim buyuktur vardir bundada bir hayir diyorum ama yinede isyan etmiyor degilim:((((( bundan sonrasi nasil olacak bilmiyorum

selam...cok kotu bi durum gercekten..uyumak guzel.sabah uyandiginda bu talihsizligi tekrar tekrar yasamak ölüm gibi...benim bu 2.oldu.kendimden korkar oldumm..senindemi asilamaydi..taslanmis ne demek? doktor bana ilac falan vermedi.dunden beri az az lekelenme yasiyorum.pedimin yarisi bile dolmadi..doktor eger kanama cogalirasa kurtaj dedi.bndede tersi durum var..unan o kadar yikim olduki bizim icin.doktor bile cok uzuldu halime.1hafta sonra kontrolum var.o zaman konusurum heralde.zaten asilamalarla hamile kaldim.dustu bebeklerim..git gide umutsuzlaga dogru gidiyorumAllah yardimcimiz olsun..tez vakitte bizimde yuzumuzu guldurur insallahhh...

Buyuk gecmis olsun evet benimkide asilamaydi 2008 beri ugrasiyorum hemde doktor illaki normal olsun diye 6 asilamamdi oyuzden gercekten kendimi cok kaptirdim herhalde bebek gelismedigi icin kist yani tas gibi olmus dedi peki sen dustugunu fark ettinmi????Her seye ragmen kesinlikle umutsuzluga kapilma rabbim yinede sabrimizi deniyordur baska bir sey gelmiyor elden:((((Insallah bir gun bizede gulecektir tedavilerine devam et bosverme sakin

guzel dilekleriniz icin cok saolun arkadaslar...bunada sukur diyorum digeri olmadigi icin..her serde bi hayir vardir...kanama geciriyorum.insallah kendiliginden gider...bir kac ay korunayim diyorum..belkide dogal yolla hamile kalirim bellimi olur.Rabbim sagliklisini versin..cumlemize..isteyen herkesede...

guzel dilekleriniz icin cok saolun arkadaslar...bunada sukur diyorum digeri olmadigi icin..her serde bi hayir vardir...kanama geciriyorum.insallah kendiliginden gider...bir kac ay korunayim diyorum..belkide dogal yolla hamile kalirim bellimi olur.Rabbim sagliklisini versin..cumlemize..isteyen herkesede...

Canim benim elbetteki bir hayir vardir kanama normal olacak olmasida iyi icin temizlenir benim bugun 6 gun hafifledi ama ucgun olecegim sandim insallah cabuk toparlanir kaldigin yerden devam

buradyim canim simdilik iyi gidiyor kizlar ilk doktor muayenesinden sonra benden 4 tup kan almislardi bunu ne icin aliyorlar biliyormusunuz doktor ayin 13 ne randevu vermis acaba bisey mi cikti bi fikri olan varmi

4tup almalari normal butun kan degerlerini hepatit a hepatit be colesterol hepsi icinde her gebeligin baslangicinda alinnir birde idrar alinir korkma

buradyim canim simdilik iyi gidiyor kizlar ilk doktor muayenesinden sonra benden 4 tup kan almislardi bunu ne icin aliyorlar biliyormusunuz doktor ayin 13 ne randevu vermis acaba bisey mi cikti bi fikri olan varmi

paricsim aldıkları 4 tüp kanda bir sürü tetkik yapıyorlar.mesela kansızlık varmı dahada bir sürü tahlil yapıyorlar.tedbir amaçlı.mesela bende kansızlık çıktı kendimi bildim bileli kan oranım düşşüktür.bebeğin gelişiminin daha sağlıklı olması için kan ilacı kullanmaya başladım.

paricsim aldıkları 4 tüp kanda bir sürü tetkik yapıyorlar.mesela kansızlık varmı dahada bir sürü tahlil yapıyorlar.tedbir amaçlı.mesela bende kansızlık çıktı kendimi bildim bileli kan oranım düşşüktür.bebeğin gelişiminin daha sağlıklı olması için kan ilacı kullanmaya başladım.

kansızlık bendede çıktı ama ilaç vermediler alt sınır 32 idi benim 31 çıkmıştı şimdi başlamayalım dediler sağlık ocağı hazirana randevu vermişti takibim için ozaman veririz dediler...

kansızlık bendede çıktı ama ilaç vermediler alt sınır 32 idi benim 31 çıkmıştı şimdi başlamayalım dediler sağlık ocağı hazirana randevu vermişti takibim için ozaman veririz dediler...[/QUOT
benimkisi düşük çıktı.normaldede çok düşüktür zaten. gyno ferra sanol kullanıyorum.kızımdada kullanmışdım...

zaten normalinde kan ilaçları 12.haftadan sonra verilir.ben 11.haftamdayım fakat fazlasıyla düşük oldugu için erken kullanmaya başladım.haftaya folik asiti bıraktıyor doktorum...

zaten normalinde kan ilaçları 12.haftadan sonra verilir.ben 11.haftamdayım fakat fazlasıyla düşük oldugu için erken kullanmaya başladım.haftaya folik asiti bıraktıyor doktorum...

sen 11 haftadasın emin misin benim daha yeni 12. haftam bitti aramamızda 1 hafta mı var sanki daha fazlaydı... son adet tarihin kaç

bende de kansizlik cikmis kuzen anliyor birraz oyle dedi acemiyim ya bulutttan nem kapiyorum helede ilki mol olunca:34::34: senin hamilelik nasil gidiyor ceren

çok haklısın canım.insan ister istemez tedirgin oluyor.benim hamilelik şu zamana kadar güzel gitti bakalım bu zamandan sonrası aynı güzellikte gidecekmi:34:
umarım burdan doğurdugumuz haberlerini veririz...

çok haklısın canım.insan ister istemez tedirgin oluyor.benim hamilelik şu zamana kadar güzel gitti bakalım bu zamandan sonrası aynı güzellikte gidecekmi:34:
umarım burdan doğurdugumuz haberlerini veririz...

insallah hepimiz saglikli bi sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz canim

merhaba kızlar;
millet çubuk kırakerle mide bulantısı geçer benim çubuk krakerden midem bulandı:111:...sonra doğru lavaboya......bugün bulantım vardı sabahtan beri de lavaboya uğramamıştık...biraz önce uğradım çook şükür:111:.....

ya kızlar ben sürekli çiğ köfte yemek istiyorum....pazar günü 1,5 dürüm yedim:56:...dün gece saat 01:00 de bir dürüm...ama etsiz...
allahım nefsime dur diyemiyorum:52:....

Back